ajutor! a mancat cirese in lichior

ajutor! a mancat cirese in lichior | Autor: mariarusu

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 4.6 ani a gasit in dulap o cutie de praline in ciocolata care contineau cirese in lichior , si a mancat 2 buc pana cind am venit (de la toaleta) , va dati seama ?s-a urcat pe scaun si le-a luat.
i-am dat mancare dar mi-e frica sa nu-i fie rau , sa nu ameteasca, am vazut ca nu au asa concetntratie mare de alcool , dar oricum....
nu stiti ce sa ii dau?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu cred ca ai ce sa-i dai decat pace si gata. A mancat si el 2 bombonele acolo, nu e alcool rafinat, nu e otrava. Doseste cutia si gata, o sa doarma mai bine la noapte, altfel n-are ce sa pateasca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

MARIA,nu cred ca va pati nimic,cel mult o sa-l ia somnul mai devreme
.e destul de mare si cred ca are peste 15 kg,nu cred ca o sa fie ceva grav si alcoolul trece prin peretii stomacului direct in sange,asa ca nu prea ai ce sa faci.cum spui si tu concentratia alcoolica nu e f mare deci nu intra in coma.sanatate

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.Bomboanele oricum nu contin o cantitate mare de alcool.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Crezi ca ii pune cineva fiola? Sa il vezi pe nepota-miu ( are 3 ani) ce goleste niste sticle cand le prinde (de bere, de vin, de orice) daca cineva face imprudenta sa le lase nespalate sau pe vreun raft prea jos. Si nu a patit nimic pana acum. Un alt nepot mai mare avea 7-8 luni cand eu cu sora-mea, copii fiind, ii dadeam visinata cu degetul (cateva picaturi fiind) si sa vezi ce bine dormea copilul dupa aceea. Doamne ce inseamna sa lasi copii pe mana oricui

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Va dormi mai bine la noapte! Din atita nu se intimpla nimic, stai linistita! Dar ai grija pe viitor unde depozitezi alcoolul...

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Stai linistita,ca nu patzeste nimic.Cumnatul meu a baut pe la 3 ani berea lui bunica-su de sub masa si nu a patit nimic.Doar s-a imbatat.A doua zi a fost nou.Asa ca............ si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Vezi unde pui bomboanele ramase...precis le va cauta...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

stai calm ca in acele cirese e mult prea putin alcool,ca sa ii faca rau.ciresele respective doar sunt imbibate putin in lichior,si oricum lichiorul e printre bauturile usoare.nu va avea nimic,doar crde ca i-au placut si o sa mai vrea.acum cred ca s-a trezit bine dispus.
asa sutn copiii,mananca tot ce e interzis.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hehhehe! cand eram mica, eu cu frate-meu am "furat" din dulap o punguta cu bomboane de ciocolata cu lichior si visine si cum eram foarte lacomi am mancat destul de multe....ne-am culcat apoi si...ne-am trezit cam ametitzi :)).
nu am devenit nici alcoolici si nici nu am patit nimic, decat poate o experienta de viata.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

are gusturi rafinate, baiatu'!!

SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput