salutari
Sunt Laura si salut toti parintii adoptatori, asa cum ne dorim eu si sotul meu sa devenim curand.
Am avut surpriza sa gasesc mai tarziu acest site si sa fie si cel mai populat, la aceasta tema. Desi sunt membra pe mai multe site-uri pentru parinti si copilasi, am gasit aici abordari frumaose si prietenoase legate de acesta tema.
Asa ca, primiti-ma, va rog, printre voi.
PS: din ianuarie suntem atestati si inca asteptam.. chiar daca nu e o "asteptare" pasiva.
Numai bine tuturor
Raspunsuri
claudia_a spune:
Te salutam Laura, sa va ajute Dumnezeu sa gasiti copilasul vostru cat mai repede!
Iti trebuie multa, multa rabdare pentru ca din pacate in Romania totul se misca greu... dar cu putin efort si insistente din partea voastra veti reusi!
Te asteptam cu vesti cat mai repede!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
laura_mtx spune:
Multumesc caludia_a pentru primire!
Va tin la curent cu ce progrese am facut si poate avem vesti bune curand, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Salutari,
Laura
gonghy spune:
Ceao Laura!
Eu am o fetita dar facuta cu mult chin si tratament daca nu puteam face nici dupa atatea tratamente si noi ne gandeam sa adoptam un copilas.
Ceea ce vreti voi sa face-ti este un gest foarte nobil,bravo voua Sa va dea Dumnezeu un bebe ca al meu linistit,papacios si cuminte si inca ceva ,sa se rezolve cat mai repede cu actele pt ca stiu ca dureaza foarte mult
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
laura_mtx spune:
Multumnesc Gonghy pentru gandurile tale !
Sa stii insa ca decizia noastra de a adopta nu trebuie privita ca pe un gest nobil pentru ca nu simtim deloc ca am face ceva neobisnuit sau laudabil... dorim doar sa ne "implinim" familia cu inca un copilas, caci avem deja o fetita naturala...
Nu cred ca adopta cineva un copil (cei cu raspundere personala.... ) ca sa faca vreun gest nobil.. ci doar din dragoste de copii...eu asa cred.
Si actele sunt gata din ianuarie 2007, cadn am primit atestatul, insa se pare ca daca nu incepi tu sa te agiti, cei de la Directie tot zic ca nu sunt copilasi....asa ca ne agitam
Sper sa reusim curand si sa va dau vesti bune.
Numai bine,
Laura
marybell spune:
unul dintre cele mai frumoase gesturi pe lume este acela da a adopta un copil. mama este cea care creste nu cea care face si paraseste. felicitari pentru ceea ce faci.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
andrada77 spune:
Buna .Laura.Si eu am primit atestatul de o ceva timp si tot astept.Pe noi ne-a speriat DIRECTORUL cel mare de la DPC ca daca le spunem"am gasit copil",este ilegal,si vor sesiza autoritatile....ca trebuie sa asteptam sa ne gaseasca ei.Si ei nimic...binenteles..
OFF.. nu stiu ce sa mai fac!
laura_mtx spune:
Stiu draga andrada cum fac astia..
Da sa imi spuna si mie unde scrie ca e ilegal sa afli ca un copil e parasit in maternitate (de ex) si sa le spui ca ai fi interesata tu de el???!! Si sa ii rogi sa iti precizeze daca are situatia clarificata (desi ma indoiesc ca se "agita" atat de repede sa le clarifice situatia.. cat sunt inca in spital) Scrie undeva ca e ilegal asta? Sa vizitezi un copil si sa te interesezi de el???Cateodata imi vine sa mor cu ei de gat.... pacat ca suntem la mana lor, ca in Romania......
Hai, poate avem succes si una si alta
Sau poate se schimba odata legea asta a adoptiilor.. ca vad ca se cam face campanie pe la pro tv si nu numai....Doamne ajuta!
andrada77 spune:
Dupa ce termin cu adoptia,jur ca-mi iau copilul si plec...oriunde..dar nu mai stau aici!M-am saturat de tara asta!
danielac spune:
Laura, felicitari si sa aveti bafta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Elise spune:
quote:
Originally posted by andrada77
Dupa ce termin cu adoptia,jur ca-mi iau copilul si plec...oriunde..dar nu mai stau aici!M-am saturat de tara asta!
bine ai venit in club.
Si eu tot asta visez, sa imi iau bblisa sa ma duc cu ea invirtindu-ma undeva unde incepem de la zero "ziua de maine".
La placerile procedurii se adauga comentarii de genul "fapta buna".
Am o vecina care ma gratuleaza a saptea oara pentru "pomana" - i-am spus ca stiu, mi-a mai spus, daca intr-adevar e asa impresionata sa imi ridice o statuie in fata blocului si sa scrie pe ea ca am adoptat.
Iar alta m-a intrebat "ce s-a intimplat cu parintii ei". I-am spus ca au facut niste comentarii nepotrivite la adresa unor copii adoptati, aia s-a intimplat. Sa fie atenta, traim intr-o lume rea.
Inainte sa incep sa musc, poate ar fi mai bine sa plec undeva unde bb e copilul meu si atit. Restul povestii ne priveste doar pe noi doua.
Elise & BBLisa