Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Ralumat spune:
Si acum, ca am reusit sa termin de citit, trebuie sa-mi pun cenusa in cap:
Dolores, inca o data imi cer mii de scuze! De la mesajul meu probabil te-ai suparat, cel in care ziceam sa ne luam de mana si sa mergem la un control. IARTA-MA, nu a vrut sa fie o rautate sub nici o forma, ci pur si simplu o ironie la adresa mea si o incercare de a te amuza si linisti pe tine, ca mai sunt si alte mame disperate. Te rog, nu te supara pe un forum intreg pentru o greseala de-a mea! Stiu ca tu ai avut o sarcina mai dificila, insa pentru fiecare dintre noi sarcina si copilul au fost si sunt absolut deosebite. Eu cred ca trebuie sa inveti sa te bucuri de faptul ca Dumnezeu e alaturi de voi si va vegheaza. Si poate sa incerci sa nu mai fii foarte sensibila si sa iei lucrurile mai usor. Pai ce as face eu daca as pune totul la inima? Casa nu mai am, lucruri nici atat, am ramas cu semne de la arsuri, am momente in care ajung la disperare ca ma gandesc sa nu fi fost afectat copilul de la soc sau de la operatie, sotul meu are tot felul de manifestari care s-au declansat in urma socului si care apar pe fond psihic (cateodata i se umfla limba in timpul somnului si dormim iepureste, pentru ca riscul este foarte mare)....perspective de imbunatatire a lucrurilor nu sunt sub nici o forma.....practic nu mai avem nimic al nostru, decat copilul si lucrusoarele lui. Insa zilnic ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut o minune si ne-a lasat sa ne bucuram unii de ceilalti si merg inainte cu umor.
Si pentru voi Dumnezeu a facut o minune, vi l-a dat pe Davidutul cel frumos. De aceea nu are nici un sens sa pui la inima vorbe ca ale mele. Cine sunt eu, sa ma bagi in seama????Sau altcineva de pe forum care te-a suparat? NU are rost, pentru niste cuvinte scrise pe un forum, sa le lipsesti pe cele care ti-au fost alaturi cu adevarat inca de la inceput de prezenta ta. Te rog, mai gandeste-te...si incearca sa treci peste greseala mea.
Raluca lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ralumat spune:
Si acum, ca mi-am recitit mesajul....am vazut ca la semnatura data de nastere a fiului meu era 20.006!!!! Am corectat....
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
asiza spune:
Aura, ce frumoasa si emotionanta poveste... de emotie...
Dani, de ce mergeti la spital????? Tinem pumnii si ne rugam pentru voi!!!! Sper sa fie totul bine! Stiu cam ce-i in sufletul tau ca asa simt si eu de cate ori il duc pe Denis la spital...
A_deju, , de cate ori te citesc rad de mor...chiar si cand ma cert cu al meu sot, fug repede sa-ti citesc postarile sa ma binedispun...
...
Dandusa, noi in 14-15 aprilie avem botezul....hai sa o facem mai repede sau mai tarziu ca tare as vrea sa vin si eu...nici al meu sot nu stie nimic despre asta, dar vorba ta: daca stie drumul pana la munte, e ok......dupa ce stabiliti data si locatia va anunt daca putem veni...
Aelitoooo, nu esti singura care citesti TOATE postarile si capitolele...la fel fac si eu, dar nu pot/stiu raspunde la toata lumea...asta e! Pana atunci, te pup si pe tine si pe Sofi ...ce-ai mai facut cu completarea de lapte praf? Ii mai dai?
Donia, da'mult ai folosit biciul ala...te-ai racorit putin...n-ai mila de spatele meu, ca si Dianocica dadea de zor!!!! Si noi te primim cu noi peste tot...cu toooataaa familia ta minunata!!! By the way: Nu vii in Romania anul asta???
Ruxandra,
Miro, ...e super fain leaganul din France! Si kara pare foarte incanta de noua achizitie!
fetele...
Yagmur, pofta buna azi!!!!
Iasmi, io as citi la 4 luni! ...
Vreeeaaaauuu la munteeeee......
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Mirona spune:
quote:
Originally posted by danita
Miro, poznele cu cutioiul? tre sa ma uit inapoi ?
is pe fuga - dar uite aici pe scurt:http://new.photos.yahoo.com/mirona_dc#page1
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by danita
Miro, poznele cu cutioiul? tre sa ma uit inapoi ?
is pe fuga - dar uite aici pe scurt:http://new.photos.yahoo.com/mirona_dc#page1
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Mor de ciuda......eu nu am reusit sa gasesc prapaditul ala de leagan de la PRimii Pasi...nu mai au pe stoc si aduc abia pe la sfarsitul lui aprilie. Si cum alt model nu-mi permit....sunt in continuare balansoarul lui fiu-meu.
Si ca sa va fac sa radeti: ieri am fost la BCR sa-mi iau cardul. Copilul era afara cu ta-su. Si eu stateam in picioare, asteptand sa se elibereze un birou. Si cum credeti ca m-am surprins la un moment dat? Ma leganaaaaaam!!!!
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Raluca
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
luna a treia
asiza spune:
Doamne, Ralumat, de multe ori m-am gandit eu la voi si la ce vi s-a intamplat, dar m-a trecut iar cu fiori pe sira spinarii cand ti-am citit postarea! Meritati tot ce e mai bun si Calinut are niste parinti minunati! Sa va dea D-zeu tot ce e mai bun in viata! VA pup......
Oana cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
daphna spune:
neata si multumesc de mii de ori ptr raspunsuri!!trebuie sa va spun ca sunt sub soc de ceea ce am aflat ieri!!copilul unor cunostinte(patronul de la Tratoria il Calcio din bucuresti)de 3 ani a vomat in somn si a murit.ce nenoricire ,doamne nici nu imi pot imagina!!! ma gandesc serios sa ma mut cu ea in camera,desi doarme de la 2 sapt.singurica in camera ei!!ce nedreapta e viata uneori!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
auras_v spune:
iasmi eu am editia veche si e mai simplu pg 217 :" de la 3 la 4 luni"
marinalaf nici la mine nici o urma de CM , ii dau completare de la doua sapt si de multa vreme sunt in clubul celor cu 20 ml pe zi si totusi nu ,las' ca o sa vina el...tu cum te descurci cu doi copilasi, fetita ta are abia un an si jumatate ,trebuie sa fie destul de greu ...
mai am si eu o intrebare ,va rog luminati-ma, cum faceti voi cind citati un mesaj trimis de altcineva...eu sunt cam ...
multi pt a_deju , cris , miro , danita , ralumat, yagmur
pentru toti sarbatoritii de astazi si un
special pt alexandra de cris
AURAANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
iasmi spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns!
Ralumat - la mine asta e problema ca in Cartea MEA - MAMA si Copilul nu scrie decat - Copilul la 4 luni , Copilul la ...luni , iar la pagina 142 e cu totul altceva. Deci cred ca e mai buna cartea TA
a_deju - merci pentru link - cred ca am fost chioara!
Chris80 - merci pentru vot!
Apropo de datul pe ascuns dulciuri si altele - Eu deja mi-am anuntat familiile (parinti, socri, cumnata) ca nu avem de gand sa-i dam curand dulciuri si mai ales sucuri gen :Cola,Pepsi,Fanta etc - si au facut toti o fata de parca in sinea lor ziceau : lasa ca avem noi grija de asta. O sa mor cu ei de gat daca aflu ceva - ca stiti copii spun tot.
Mie imi e frica de cumnata mea care are 37 ani - necasatorita si mizeaza pe zicala "Cu jucarii si dulciuri cuceresti repede un copil - deja i-a spus bebelinei ca o sa se duca la ea sa ceara ce nu-i dam noi" - e foarte rea la suflet - toata lumea trebuie sa faca exact ce zice ea. O sa am mari probleme!
Va !
fulguleti
poze bebelina
iasmi cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
asiza spune:
A_deju, intrebare intrebatoare si sper ca nu m-a lasat memoria si intreb pe cine trebuie...deci...mai ai acel nodul la operatie????? ca parca tu ziceai ca ti-a ramas si tie asa, o intaritura deasupra operatiei si ca mai vrei sa mergi la control peste vreo 6 luni...ca mie mi s-a mai retras, dar inca exista acolo si eu ma tot ingrijorez...
Oana cu