Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata fetelor!

La multi ani! celor nascuti azi - sa fie bebei cuminti, dolofani si sa creasca mari si frumosi ca parintii lor.

M-a lasat tati fara cafea asa ca va citesc si va scriu pe uscat .

Eu nu pot venii anul asta nici la munte nici la mare - e prea mica bebelina si amanam pe anul viitor.
Iar cu banii astia care nu mai vin deloc - noi avem 3 luni si 1 saptamana si nu am primit nici alocatia nici banii de crestere copil. Of, si cand or veni avem atatea de luat ca nici nu stiu daca o sa ne ajunga.

Asiza - pe micutul Denis sa se faca bine cat mai repede.

Daphna - nu-ti fa griji cu printesa ta ca mananca 120 ml - important este sa i-a in greutate cat trebuie. Nici eu nu-i dau cum scrie pe cutie - noi avem 3 luni si 1 saptamana si mancam 5 mese/zi de 160 ml si e totul ok desi pe cutie spun ca trebuie sa manance 200 ml.

Marinelaf - la mine CM a venit la 1 luna de cand am intrerupt alaptarea - depinde de la persoana la persoana, stai linistita.

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

am si eu o intrebare STUPIDA - daca avem 3 luni si 1 saptamana, in cartea Mama si Copilul - unde citesc :
- copilul la 3 luni
sau
- copilul la 4 luni

eu sunt intrata in luna 4? daca am depasit luna 3 cu 1 saptamana?

M-am tampit de tot
Stiu ca e ceva banal dar nu mai stiu sa socotesc.

fulguleti

poze bebelina

Mergi la inceput

a-deju - vad ca ai votat ingerasul lui carla - unde pot sa-l votez si eu?

fulguleti

poze bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by iasmi

am si eu o intrebare STUPIDA - daca avem 3 luni si 1 saptamana, in cartea Mama si Copilul - unde citesc :
- copilul la 3 luni
sau
- copilul la 4 luni

M-am tampit de tot

fulguleti

poze bebelina

stai linbistita, nu esti singura...
eu votez pt 3 luni

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

a-deju - vad ca ai votat ingerasul lui carla - unde pot sa-l votez si eu?

fulguleti

poze bebelina

carla are link direct in semnatura la mesajele ei ;)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

- copilul la 3 luni
sau
- copilul la 4 luni

M-am tampit de tot

fulguleti

poze bebelina

mai, eu credeam ca la 3 luni si o sapt sunt valabile indicatiile pt luna a 4-a....... offf, la mine in cap e aceeasi varza cum era si cu saptamanile de sarcina....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

SAlutare fetelor

anuntz sa stati in casutza ca AZI E BABA MEA :)

Dolores : dau un pup pentru o zi asa speciala ptr voi doi ! sa dea DD sa va fie bine bine !!

Donia : scot eu biciul imediat , hehe, eu te invit si te iau cu mine pe sub Tampa pana la Iepure si back ! mmm ? hai rapid pana nu ma razganda !

Miro, poznele cu cutioiul? tre sa ma uit inapoi ?

Asizoi : pupicioi

Dia: cam faci copy - paste meiiiiiiiiiiii cu copilul am intes .....dar si babone ??

Ramsan, Bambo si fetele din Iasi - sunt invidioase pe voi ca faceti club!! dar fac si eu cu Donia cat de curand :)

yagmur : sa va fie intr-un ceas bun !

dandusel: tu ca organizator-sef nu va faceti planuri de o plimbare si prin poiana ? ma alatur ! :) cum e marea mea ?

pupici la toti sarbatoritii si toate sarbatoritele !!

D

vineri dimineata mergem la spital .....avem nevoie de ganduri bune de la voi , pls

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

aelita eu am patit-o cu Kiki .Eram la curte la soacra mea , copilul in carut ,cred ca avea cam 5 luni, matusa sotului intreaba : ii dau para ,se uita la mine cum maninc.Nu, ca se inneaca ,vine raspunsul meu .Dupa citeva min ma intorc cu spatele la copil ,mare imprudenta, Tanta ii da si ei para ca doar pofteste copilul...copilul se inneaca...ia aura copilul ,scoate-i para ,intoarce-o pe burtica ...am tras o spaima ...si ce crezi ca spune tanta mea : n-am stiut ca se inneaca...imi venea sa o string de git...Din pacate intotdeauna exista cineva care o sa-i dea ceva copilului pe la spatele tau .Sofi ?
donia se pare ca ai avut gija de toata lumea si nu ai omis pe nimeni de la , multumim frumos ,chiar ma gindeam ieri la tine ...te las acum sa
dianocica si noi am avut o zi agitata ,Bubu adormea de obicei singurica in patut vorbind cu jucariile ; ieri a fost miriita toata dupa amiaza , a adormit odata la sin , a doua oara cu suzeta pe care de altfel nu cred ca a luat-o pina acum de 4 ori in tot atitea luni, noroc ca s-a facut seara ,i-am facut baita si a adormit singurica ,a uitat de obiceiurile proaste ,sau macar asa sper cum era vorba aia : e ceva in aer..
iuly cam tirziu dar mi-am amintit (cred ca tu erai ) sa-ti spun de numele fetelor mele : Kiki a inceput sa vorbesca devreme mult dat nu prea clar, cristina nu putea pronunta si spunea kiki ,kiki a ramas si acum iar ea stie ca daca o strig cristina e de rau sau in orice caz nu e de bine . cu bubu alta poveste : in burtica era bebelina ,apoi bubulina si mai scurt bubu ,ii spuneam asa cind , ne-am obisnuit cu totii si rareori ii spun anca ,taica-su ii mai spune alex

despre noi :
bubu prinde singura jucariile , pina acum le tinea in mina daca i le puneam eu sau si le apropia cu mina de gurita si le lingea de zor , si de doua zile l-a descoperit pe aaaaaaaaaaa , toata ziulica face vocalize si cine o aude crede ca plinge cind ea de fapt da concerte
eu ies azi in oras cu prietenele mele ca doar vine 8 martie si ma gindeam ca anul trecut cind am iesit impreuna de 8 martie eram cu tahicardie si greturi iar ele m-au intrebat ce e cu mine ..nimic tura de noapte ...nu-i spusesem inca cristinei si vroiam ca ea sa afle prima,asteptam sa fac echo sa fiu sigura ca acolo e ce avea sa fie bubu ...as fi spus in gura mare tuturor ...ce m-au certat cind au aflat ,dar m-au inteles...dupa echo ,vio ,sotul meu ,s-a dus sa o ia pe kiki de la bunici si i-a spus ca avem acasa o surpriza pt ea ...o papusa barbie,nu...un cal barbie,nu...a sa vezi acasa...a intrat kiki ,eu eram in sufragerie , s-a uitat in ochii mei ...ai un bebelus nu?...si a sarit de gitul meu ,ridea in hohote,l-a luat si pe tati de git ,si a inceput sa plinga la fel de intens...plingeam toti trei ...bebelusul pe care il asteptam de atita timp sosea ...kiki se rugase seara de seara ,doi ani, sa ne trimita si noua DD "bebelusul nostru" ...a doua zi dimineata ,inainte de a pleca la gradi , mi-a spus : aseara ,cind m-am rugat i-am multumit lui DD ca m-a ascultat si imi trimite bb... a sosit ancuta ,fetita asa cum si-a dorit kiki ...stiu ca se vor iubi mult...hai cam si eu dar mi-am amintit atit de multe...

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by aelita

de ce s-a suparat Dolores ???????euam crezut ca orinu are timp,ori pur si simplu s-a plictisit ...
ce s-a intamplat???
e de atunci ..cu discutia cu ..porumbita parca ??
...
acum citesc mesajul ei.imi pare rau sa constat din tonul ei ca nu mai e nimic de facut.ca a luat deja hotararea sa ne paraseasca.
oana-asiza,multa sanatate lui Denis!sa scapati repede de probleme!

mai fetelor,ce e cu suprarile astea??pai ce sa mai zi eu care va scriu tuturor, si stiti cate mesaje am fara raspuns?? zeci.ei,si asta e,nu va pot obliga sa cititi.deci daca eu ,ca "va iau la rand" tot nu primesc raspunsuri,atunci voi care nici nu cititi mereu,nici nu raspundeti tuturor,de ce va suparati?
eu una numa supar,sunt constienta ca se intra fara sa se citeasca nimic,doar eu luam capitolele la rand..drept sa spun acum nu mai citesc chiar tot,tocmai pt ca nimeni nu citeste...
asta e situatia,nu e nimic de suparare.
eu cel mult ma plicitsesc..
dar de suparat,nu.

S.

Doooamne, esti extraordinara!!!! Te-ai gandit sa scrii ceva, o carte? Ca tare ai talent!

Si referitor la mesajul cu "hranitul copiilor pe ascuns"....de-aia eu nu o sa las copilul la socri singur nici macar juma de ora. Pentru ca soacra-mea e de parere ca atunci cand incep sa le iasa dintii trebuie sa le dai coaja de paine, ca ii mananca....

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:

- copilul la 3 luni
sau
- copilul la 4 luni

M-am tampit de tot

fulguleti

poze bebelina

In cartea mea (de parca ar fi tiparita special ) scrie la pag. 142 "de la 3 la 4 luni". Eu cred ca acolo trebuie sa citesti.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput