Bona sexi si dulce?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Parerea unui barbat.
Inteleg ca sotul tau e tanar si normal din punct de vedere hormonal.
Gandeste-te asa: daca il tii pe sotul tau atata vreme la cofetarie si tu nu-i dai prajitura... ii va fi foarte greu. Veti avea scandal in casa - cel putin.
Hai sa nu ne ascundem dupa deget. Daca nu te doare, nu te lega la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by flaviutza

HA! eu va zic o treaba, nu de alta da mi-s "imbuteliata" dupa 80 , adica stiu ce le poate capu' si ce experienta ..sexuala/in materie de agatat etc au astea tinerele. nu vreau sa va(ma, ca si eu ma bag totusi in categoria celor care cam pierd contactul cu generatia PRO TV) dar tinericile sub 25 ani....hmmmm...pot multe!(nu generalizez) .

iar apropo de barbateii cuminti, fideli, tatici si soti perfecti pt care bagi mana in foc...pai io zic ca tocmai astia is mai usor de corupt...mai ales daca n-or fi ....cunoscut prea multe donsoare in tinerete!

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

pe cuvantu' tau?
nu stiu daca sa ma bucur ca pot multe sau sa ma intristez ca de la 25 de ani in sus n-o sa mai pot

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Hai mai ca nu asta am vrut sa spun . ci ca sunt alta generatie, ca au experienta si tupeu si ce vreti voi .(nu toate, dar sigur alea care sa sara la gatul unui barbat casatorit in loc sa vada de copii)

Mai aveti contact cu pustimea (18.19.20 ani) din ziua de azi? aveti prieteni printre ei ? sa vedeti ce fac, de ce sunt in stare?

pai hai sa va zic eu.

eram la discoteca cu sotul,masa mare, si altii asezati la masa noastra. si cat timp eu ma dansam cu un tip din grup, una de la masa, 19 ani il cheama pe barbatu-miu langa ea sa-i arate ,kipurile, poze cu nepotelul ei de 4 ani. si al meu sot cumintel, fara sa-i treca nimic aiurea prin cap se duce, si aia incepe sa-i spuna cuvintele dulci la ureche si sa-l mangaie pe sub masa. evident ca s-a facut ros la fata si incepuse sa se balbaie incercand sa-i explice ce si cum, ca el nu-i de-asta. da se balbaia ca vai de el si ii era rusine de rusinea ei. cel putin asa mi-a explicat....acu ca i-o fi si placut.....

deci sunt cu miile din astea, care se "dau" la ei si de fata cu sotia. inca mai frecventez mediile pustimii, ne place, avem si pe cumnatu-miu si cumnata-mea tinerei, si credeti-ma s-au schimbat enorm lucrurile de acum 6 ani, cand inca mai eram eu prin liceu..nu-mi vine nici macar sa cred, sincer!

nu am vrut sa jignesc, imi pare rau..stiu si eu ca gaina batrana face supa buna, insa in ograda gainilor nu se schimba mai nimic de la o genetatie la alta...

ALEXIA,02.mai.2004
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

haideti ca deja o dam in polemica despre eterna poaveste batbatul/femeia...Gandecal deja s-a hotarat asa ca ...lasasi razboiul sexelor pe alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by marius

Si uite asa mult vehiculatul cerebelism tipic feminin, in comparatie cu "vesnicul hungry and horny" masculin - am citit expresia asta in alt tropic, este zgandarit de cine alticineva decat tot de sexul frumos.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Creierul meu a fost zgandarit de mesajul tau! L-am intors pe toate fetele si ramane la fel de misterios ca atunci cand l-am citit prima data! Adica te rog mult dezvolta, nu de alta dar stiu ce mesaje frumoase scrii de obicei si ar fi pacat sa nu reusesc sa pricep si eu ce ai vrut sa zici.
Imi permit sa intreb pentru ca subiectul desi si-a atins scopul, a dus la niste divagatii extrem de interesante.

A venit Primavara, incepe natura sa se dezbrace de hainele groase, si noi odata cu ea! Dragii nostri de sex masculin, inseninati-va fruntile!

Gandacel 34+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput