Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Tare dragalasi sunt amandoi!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Fetelor am primit mesaj de la Lilidana, care mi-a spus ca aseara duminica, 11 martie, la ora 9:50 s-a nascut David Gabriel prin cezariana, la 37 de saptamani. Bebe a cantarit 3,200 kg si a primit Apgar 9. Mami si bebe sunt bine, operatia a fost usoara si vor reveni cu detalii cand se intorc acasa.

Felicitari Lilidana, sa-ti traiasca baietelul si refacere rapida!!!

Va pup,

Sori 34+ cu Alexia Sara

Mergi la inceput

Lilidana

Felicitari!!!!

Sa-ti taraisca baietelul si sa fie mancacios!!!

Recuperare rapida mamico!

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Lilidana.............felicitari!refacere rapida si un bebe sanatos!

Sori1980.......multumim ca ne-ai dat de stire.

Elamia........sa creasca frumos Dylan.

romaria.......pun pariu ca bunica a alinatat-o si a invatat-o in brate!

pup toate fetele!

Carmen 36cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lilidana- felicitari, sa va traiasca si sa fie sanatos si tie refacere rapida!
Frumosi amindoi copilasii din poze!

Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Felicitari Lilidana si salutari din partea tizului mai mare David Gabriel !

Mergi la inceput

Ce mai faceti mamicilor? Noi de abia asteptam sa se mai incalzeasca vremea sa putem iesi afara, si bine-nteles sa nu ploua. Azi, spre exemplu, a fost ok si as fi iesit afara la cele 14 grade anuntate dar au zis ca ploua asa ca am renuntat...

Isabella este destul de cumintica si noapte se trezeste in continuare la 3-4 ore ceea este ok. In timpul zilei a inceput sa aibe perioade de veghe mai lungi cand sta si priveste pe tavan, pe pereti, "dialogheaza" cu noi.

Va pup si astept vesti bune de la voi,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor,

N-am mai reusit sa intru ca Odette un pic mai necajita zilele astea.

Elamia si Lilidana sa va traiasca baieteii si sa va bucurati de ei. Asteptam poze :).

Lili si Denisa, eu stiu ca la chimen se spune 'caraway'. Chimionul din cate stiu eu e tot o verianta d echimen dar are alt gust si miros decat ce stim noi de acasa. Poate gresesc, dar eu asa stiu.

Diana, si Odette a avbut de cand s-a nascut puncte de grasime pe nas, si inca mai are. Cica trec pe la 3 luni. Si are acum la 5 saptamani niste cosulete pe fataa de zici ca am ajuns deja la adolescenta. Pediatra a zis ca-s normale si ca trec. Cand s-a nascut a mai avut niste pete rosii mici cu un punc galben in mijloc. Apar si dispar. Astia au zis ca se numeste neborn rash si ca trece in cateva luni. nu pare sa o deranjeze pe bebe.

Accacia, e super montajul ala pe care l-ai gasit.

Oana, felicitari pt baietel!! Sa vina cu bine! Eu stau pe la King cu Dufferin, Mai precis pe Tyndall.

Denisa, sanatate la printesica. Sa-i traca nasul :). din cate am auzit si eu cica odata ce merg la gradi sunt cu nasul curgand cam tot timpul.

Noi suntem OK. Cam obosita un pic eu, dar recuperez :). Odette a ajuns la 3935g la 5 sapt jumate.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, imi pare rau de diagnostic, il banuiam, cum spune medicul nu te panica, noi am invatat sa traim cu ea, si cel mai important am reusit sa identificam ce ii cauza, si am eliminat cauza, de atunci nu am mai avut nici o problema. ai vazut ca ti-a dat crema ce ti-am recomandat-o si eu Glaxal Base, e ff buna!din experienta mea de mamica de copil alergic(are aproape 3 ani) o dermatita atopica este tot timpul cauza unei alergii, cu riscul sa ma repet, e bine sa mergi cind ajunge pe la 9 luni si la un alergolog, il va testa la lapte! tratamentul ce ti l-a dat ii va ameliora dermatita, cum spui ca e deja mai bine, dar va reveni din pacate daca alergenul nu e indepartat, poti intra la subiectul cu bebei alergici sint fete in aceeasi situatie, in general sub 1 an incriminat e laptele de vaca! tu il alaptezi exclusiv?sanatate multa la micut, vei invata sa traiesti cu asta, si in timp dispare, noi, nu mai avem deloc probleme cu dermatita de mult timp!si stai linistita ca si la noi doar cu cortizon a trecut !

elamina, felicitari ptr bebelusul Dylan, bravo, sa fiti sanatosi amindoi!

diana, si Dominic a avut cosuri mici albe, se vad si in poze.....a durat ceva timp pina sa dispara, medicul pediatru mi-a spus sa nu ma speriu ca sint de la hormonii ce-i primeste prin lapte! poti folosi si tu crema Glaxal Base, nu e medicament, e doar o crema hidratanta!bubitele rosii mai apar si de la caldura!

sori, ce bine ca esti in concediu, sa te odihnesti, ca vei avea mare nevoie dupa nastere!medicamentul care se poate da inainte de 1 an este acetaminofenul, dar la inceput nu am avut nevoie, colici nu am avut, iar crema ptr roseata la fund de care eu am fost tare multumita este Zincofaxul fara miros!

denisam , imi pare rau ca Ema e bolnavioara, si Dominic a fost tare bolnav, a facut 2 otite in 2 luni! nasul tot timpul infundat a fost de 2 ori in 2 luni sub antibiotice!sanatate multa!

oanapan, felicitari ptr baietel!si eu am avut placenta care acoperea in totalitate cervixul dar s-a ridicat la 20s, si mie mi-au zis ca pina la 32s are timp sa se tot ridice, si am o prietena care a avut la fel si la 32s se ridicase!

romaria, frumoase poze, si noi am trecut prin etapa asta, mai scapam ca=i placea in leagan, si il purtam in port bebe dupa mine, era bine cit timp ma simtea!

lilidana, felicitari, refacere rapida si un bebe sanatos!

Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pepsi, eu am intrebat dr daca e o legatura intre lactate si dermatita ( daca le consum eu) si s-a cam inflamat, a zis ca nu s-a demonstart nici o legatura si ca nu tot ce citesc pe net e adevarat .
Acum David e mai bine, il dau cu crema de galbenele si Glaxal, dar cand il manca pielea pe Dominic, cu ce-l dadeai ? Ca am inteles ca aceste creme cu cortizn trebuie folosite cu intrerupere, nu tot timpul...tare s-ar mai scarpina el saracau daca ar putea .
Eu ink il alaptez exclusiv pe David poate mai incolo un biberon de formula preparat cu lapte de-al meu, ca de cand cu drematita asta nici nu mai ia asa bine in greutate .

Mi-au zis colegele la serv ca LiliB a nascut, insa nu stia u daca natural sau Csection, un baietel de 3.5 kg. Eu le-am lasat 2 mesaje pe telef dar cred ca sunt tare ocupati acum si nu au timp de telefoane .

Mamicilor, voi cand plecati la plimbare si puneti lapte in biberon pt o gustarica ( de san sau preparat) in puneti in tr-un container special sa nu se strice ? Am citit ca laptele poate fi pastrat doar 1 ora la temp camerei...cum procedati sa-l tineti cateva ore daca sunteti plecate de acasa, pe drum sau la cumparaturi cu bb?

Mergi la inceput