Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz La multi ani pentru Odette! Sa fie sanatoasa si sa creeasca mare! Si noi suntem programati vineri dimineata la controlul de 3 luni. Speram sa fie ok, Isabella este bine, doar ca da cam mult pe afara dupa ce amanaca. Sper sa se rezolve in timp totusi.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pitilache, multumesc!
Se rezolva cu datul afara dupa ce mananca. Si Odette face asa. acum mai putin parca. Dar dr ne-a zis ca nu e probl atata timp cat ia in greutate.
Ea se lupta mai mult cu parturile...asa se chinuie sa le traga. Se agita si in somn...o gasesc de multe ori mult mai sus decat am pus-o in patut.

Pupici
Si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- LA MULTZI ANI PT 3 luni-si eu stiu la fel cu datul afara si partzurile- le rezolvi cu ceaiul de fenicul in mare.
Am pus poze din vacantza la:
www.dropshots.com/emdeni
- asteptam pozele cu Odette-fetitza mare, botezul cand il facetzi, atzi rezolvat?.
Eu am decis ca dupa long weekendul din mai sa intru in concediu -din cauza emmei ca e mucioasa, le mai fac dc vor urgentze de acasa sau max. 1 zi pe sapt vin sa termin ce vor( o las cateva ore cu tati sau cu nasa-sa), ca e seful cu pneumonie si se apre ca e mai nasol si sa nu zica ca ii las cu curul in balta-dar copilul meu e mai important, va merge la programe la community centre si altele, dar mai bine cu mine decat cu nasul infundat.Si sper sa ne vedem cum vorbisem, dc dupa 22 mai is mai libera- vedem noi cum facem, ok?

Denisa 30+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dupa cum va spuneam, am fost si noi azi la control si totul este ok, Referitor la regurgitare, ne-a spus si noua ca atata timp cat ia in greutate nu-i problema si ca se va rezolva de la sine. A fost incantata de cum arata si a zis ca a luat bine in greutate si in inaltime. Are 6,330 kg si 61 cm. Maine facem si noi 3 luni!

In rest, acum imi bat capul cu cadoul pentru nasi de botez ai Isabellei ca nu stiu ce sa le iau. Dati-mi si mie va rog idei!!! Cele care ati avut botezul de curand ce ati luat sau cele care ati nasit ce ati primit, daca puteti spune, bine-nteles! Monicutz voi cand faceti botezul?

Astept sfaturi pentru cadou, va rog tare mult!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- set de pahare cu picior de cristal- reduse dc gasesti de la home sense,sears, etc sau un tablou fain- dc nu e bien, ia-le individual ceva- lui o masina de gauritsi ei o bluza- nu am alte idei-sorry- am o groaza pe cap si cred ca emma face febra ca ii ies 3 canini si tare maraita, treb sa lcurez si nu pot face nimci cu ea- am fugit-bafta!

Denisa 30+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!
De ceva timp nu am mai apucat sa scriu.Uite ca si noi am crescut,azi am facut 2 luni.Suntem cuminti,nu am ce sa ma plang,dar ne luptam si noi cu parturile.Aaaa sunt putin ingrijorata ca ii cam curg ochisorii.Voi ati patit asa ceva?Ii curge din ochi un lichid galbui.Eu banuiesc ca a primit curent sau nu stiu ce sa zic.Am fost intr-o zi cu metroul si banuiesc ca e de acolo.Cineva mi-a spus si de fapt am si citit undeva ca daca il spal cu apa fiarta o sa-i treaca,acum sa vedem,daca nu, mergem la nenea doctor(desi sper sa nu fie nevoie).
Pitilache noi am facut de curand botezul si le-am luat nasilor un rotisor si chiar s-au bucurat,mai ales ca lor le plac mult puiul rotisat.
Aaaaa as mai avea o intrebare........tot incerc sa-mi fac cont pt album dar nu reusesc.Ma poate ajuta cineva cum sa fac?As vrea sa va arat poze cu noi.
Va pupic.........Mihaela,mamica de Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna tuturor!

N-am intrat de mult pe forum,abia acum incep sa ma simt ceva mai odihnita.Nu stiu de ce dureaza asa mult refacerea dupa nastere.Poate e de vina anemia,cine stie...

Elamia,la multi ani pentru bebe Dylan si noi facem doua luni pe 11,deci suntem "de-o seama".
Si lui David i-au curs ochisorii,tot lichid galbui,dar pediatra a luat o proba si la laborator a iesit infectie,asa ca 7 zile i-am picurat in ochisori o solutie cu gentamicina.Si eu am crezut initial ca e de la curent si-l stergeam cu apa fiarta si racita,asa caai grija: ori faci un test,ori cumpara solutie din farmacie,daca o primesti fara reteta.
Cu laptele congelat am avut si eu probleme,mirosea foarte urat,am scos mai multe portii si toate erau la fel,asa ca am renuntat la varianta asta de conservare si,oricum,nu mai am mult lapte,asa ca...

Pitilache si Monicutz ,la multi ani pentru cele 3 luni implinite de bebeii vostri.Pupici de la noi .

David e,in continuare cumintel,papa bine si luni mergem la vaccin.Voi sigur stiti ce vaccin se face la 2 luni,ma luminati si pe mine?

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat

lilidana cu bebe David-Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Multumim pt urari!! Sunteti niste dragute!!

Pitilache si Elamia, La multi ani pt Isabella si Dylan. Sa creasca mari si frumosi si santosi.

Lilidana si lui Odette i-a curs un ochisor, dar nu a fost infectie. I-a trecut in 3-4 zile si doar am sters-o cu apa fiarta si racita si i-am picuat lapte de la titi de 4-5 ori pe zi in ochi.

Va pup,
si Odette

Mergi la inceput

Multumim pentru urari,si noi va dorim la toti bebeii sa cresteti mari,sanatori si frumosi.Cu ochii suntem mai bine,se pare ca spalatul cu apa fiarta da efecte bune.Oricum Lilidana mersi pentru sfat.Voi fetelor toate alaptati numai la san?Ca eu si alaptez,dar si ii dau completare formula,ca nu am prea mult lapte.Si nu stiu de ce dar se cam constipa.Acum incerc sa diluez putin laptele praf,poate e prea concentrat.Ce alte idei puteti sa-mi mai dati pentru constipatie.Stiu ca pot sa-i dau supozitor cu glicerina,dar as evita,ca sa nu se obisnuiasca cu ele.
Mihaela,mamica de Dylan.

Mergi la inceput

Am citit despre constipatie si zicea ca un bebelus(trecut de 6 sapt) nu e nevoie sa aiba scaun in fiecare zi,mai ales daca e alaptat la san.Voi ce stiti de faza asta?
Mihaela,mamica de Dylan

Mergi la inceput