Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 24

Monicutz spune:
Ela, asa am auzit si eu ca unii bebelusi alaptati la san fac dupa fiecare masa iar unii pot sa faca 1 data la 3 zile. Si cica e normal in ambele cazuri. Cica daca ia in greutate si nu plange non-stop e OK.
Odette e dntre cei care face des, aproape la fiecare masa.

laurajr spune:
Elamia, fetita am alaptat-o pana la 1 an si a fost mai mereu constipata, iesea la 2-3 zile si de multe ori cu ajutor( supozitoare).
Baiatul are 5 luni si dupa ce s-a nascut si pana la 4,5 luni cand am inceput diversificarea, facea moale de 5-8 ori pe zi ca ma dispera . Acum face zilnic o singuta data .

pitilache spune:
Elamia si fetita mea care este alaptata la san exclusiv face de 2-3 ori pe zi, in alte zile nu a facut deloc si i-am bagat supozitor obisnuiti fiind sa faca, dar doctorita ne-a spus sa nu-i mai bagam supozitor sa o lasam singura caci cei alaptati pot face si o data la saptamana si e ok.
Mult succes,
Roxana

elamia spune:
Fetelor,multumesc pt raspuns,m-ati linistit.Eu nu prea am experinta cu copiii,fiind primul bebe,asa ca ma sperie tot.Dar acum,m-am linistit.
Pupici......Mihaela,mamica de Dylan.

morcoveatza spune:
Buna mamici/viitoare mamici din Canada,
am si eu o intrebare daca nu va suparati, eu sunt abea la aspirante dar bebe se cam lasa asteptat. A mers careva la clinicile de fertilitate de pe aici. Eu sunt in Toronto si mi-am facut programare la cei de la Create la dr Dixon. Stie cineva ceva despre ea? Am deja la activ doua sarcini pierdute si sunt cam ingrijorata.
Sau poate stiti vreun naturopat bun.
Multumesc anticipat.

morcoveatza spune:
Buna Monicutz,
am incercat sa-i trimit un mesaj lui Romaria dar nu s-a putut. Cred ca nu accepta mesaje private, sau poate nu stiu eu sa le trimit (sunt noua pe aici). Da poate vede ea mesajul si imi raspunde. Oricum, multumesc mult.

valen spune:
Buna fetelor.As vrea si eu sa stiu ce ati dat bebelusilor vostri pt. eliminarea gazelor si a avut efect; sper sa nu am probleme cu Ines in acest sens dar vreau sa fiu pregatita.Si inca ceva: voi ati folosit solutie pt. sterilizat la rece? In Romania am folosit de la Chicco dar aici nu am gasit; aveti idee daca exista asa ceva pe aici?Merci frumos si aveti grija de burtici/bebelusi.

Denisam spune:
Buna fetele,
Vad ca suntetzi ocupate si nu prea mai scrietzi, banui ca stati afara cu spiridusii.
Am fost si noi la ecografie ieri ca trebuie sa fim subcontrol mai ales ca eu am hipertiroidie, si deocamdata bb pare ok, are cam 1650 gr, si e sigur baietzel si pare ok dpdv al tehnicienei, peste 1 sapt mergem la medic si speram sa fim ok ca eu am contractzii braxton0-hicks destul de dese.
Monicutz-da-mi si mie un telefon te rog, ca eu dupa 22 mai voi fi mai libera si sper sa ne vedem, vreau neaparat sa itzi dau ce am promis- va pupam pe toata lumea si numai bine.
EU pt gaze stiu ca se da si acest ceai de fenicul si anason, in rest nu am dat nimic.
Denisa 31+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)