Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Salutare la fete
Acum am mai avut si eu putin timp sa intru .
Morcoveatza stiu un dr naturopat roman. Iti dau nr lui de tel o sa-ti dau un pm.
In rest si noi crestem sapt viitoare facem 5 luni si acum Rihanna face kk cam 3 ori pe zi alaptata numai la san. Cred ca mai stau vreo 2-3 sapt si incepem si noi diversificarea.
Va urez we placut.

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Valen eu ii dau lui Dylan Ovol si sunt multumita.L-am luat de la Jean Coutu.Sper sa-ti fie de folos,desi ar fi mai bine sa nu fie nevoie sa-l folosesti.
Ce mai faceti fetelor?Sper ca bine.Va doresc un week-end placut!
Mihaela,mamica de Dylan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

valen , ai nascut????? cum sunteti? ti-am trimis un pm mai demult cu nr meu, l-ai primit?
eu i=am dat juliei apa de colici kolik sau apa digestiva ii mai zice...sterilizator folosesc de la avent, pt microunde. foarte eficient , curat, repede.
daca ai nevoie de ceva zi-mi.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Stiti cumva de unde putem cumoara cosulet pentru copil nou-nascut, carut, masa de infasat, la un pret mai convenabil, in Montreal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

cassandra pentru masa de infasat iti recomand Ikea. Pentru restul incearca cand au oferte cei de la: La Baie, Walmart sau poti cauta pe internet pe ebay.ca.

Succes,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salut si eu fetele!nu am mai intrat demult timp.am resusit si noi sa ne facem un program si parca e mai bine.inainte cand nu aveam program si mancam cand ne era fomica eram atat de stresata si pierduta in spatiu,iar bebele nu se satura deloc.acum papam cam la 3 ore,noaptea ne trezim o singura data sa papam,dar tot ne-a ramas naravul de a adormi la tzatzi.....

Pepsi.............merci mult de oferta cu nr.de tel.te rog sa mi-l trimiti daca poti pe email cu lista de alimente.noi am gasit un pediatru,ne-am programat si ptr. vaccin la 2 luni,dar inca nu stim cat de bun este nenea doctorul.eu zic ca nu strica sa am un nr.de rezerva sa am unde apela in caz de ceva.

sambata avem si noi botezul si am emotiile cat casa!!!!!si voi ati avut emotii?!?!?

va pupic ca deja maraie!

Carmen de Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Inca nu am nascut Katrinel, sunt in sapt 38 cu dureri de burta si contractii care nu-mi dau pace. Am tot zis ca te sun dar uite ca nu am apucat, poate zilele astea, oricum am notat raspunsul. Pupici Juliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Valen multa bafta, iti tinem pumnii. Sa ne spui daca e cazul sa incepem galeria!

Pepsi tu ce mai faci? Sper ca toate sunt bune ca nu ai mai dat nici un semn de viata. Mai ai putin si tu, nu-i asa? Si daca imi aduc bine aminte este ziua lui Dominic prin mai. La multi ani! Cum e in casa noua?

Va pup pe mamici si burtici,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Valen- tzinem pumnii sa fie totul ok si sa ai laptic!
Pepsi- tu ce mai faci?Mai ia putzin si gata, LA MULTZI ANI pt DOMINIC!
Roxana- nu te mai stresa cu sarpele ala!
Monicutz- sa va fie de bine botezul si sa va traiasca mica crestina.
Cand ne vedem, da tu un semn, ca nu stiu dc esti singura acuma sau tot cu mami si nu as vreau sa trezesc printzesa.

Denisa 31+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Vreau sa va spun ca David a facut roseola, ca un fel de pojar. Simptome : febra f mare ( peste 40 de gr) , agitatie, lipsa poftei de mancare, rosu-n gat . Se face 3 zile febra si apoi apare eruptia roz, care coboara de la cap spre membre , trunchi si febra dispare.
Va doresc sanatate la bebei!

Mergi la inceput