Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 14

sia_o spune:
Ktrinel , si mie mi-a parut bine de cunostinta duminica , desi m-am simtit un pic cam stinghera pentru ca voi toate va cunoasteti de mult si aveti si ceva ani prin Canada. eu sint nou venita in toate , dar o sa incerc sa va prind din urma.
la Julia ta , pe mine m-au fermecat ochii, asa era si Tudor cind era mic: cu ochii mari si curios nevoie mare.
sper ca vremea sa ne permita sa ne intilnim inca o data si mai repede, ca pustiul asta al meu are nevoie sa-si consume energia pe afara ca altfel ma termina pe mine.
si pentru ca tot sintem inainte de Paste , va doresc la toate sarbatori fericite.
simona

laurajr spune:
Carmen, succes, iti tinem pumnii!
Chiar ma uitam in noul catalog de la Toyr us ca au monitoare pt bebei din burtici...ti-ar fi prins bine unul la domiciliu!

Luiza spune:
Buna fetelor, am si o intrebare. A nascut vreuna dintre voi sau are ceva informatii despre Southlake Hospital din Newmarket? M-ar interesa care este atmosfera acolo. Eu locuiesc in Aurora si se pare ca voi naste acolo As vrea insa sa fac o decizie informata inainte de a ma inregistra la spital.
Multumesc
Luiza 15+

Accacia spune:
Carmen draga iti urez sa ai o nastere usoara, sa gasesti curajul si puterea sa treci peste asta! ne gindim la tine si sa stii ca nu esti deloc singura! te imbratisam si te asteptam invingatoare!
Cind am fost sa vizitez spitalul ni s-a spus sa nu avem unghiile date cu oja si sa nu avem inele pe degete; cele , care nu vor putea fi scoase, ei le vor taia pur si simplu; nu stiu daca este peste tot asa...
numai bine!

carmen94 spune:
fetelor va multumesc ptr. incurajari.inca sunt acasa.nu m-au sunat de la spital.
laurajr................am un monitor acasa,dar niciodata nu am reusit sa-i aud inimioara.in afara de zgomotul lichidului sau a intestinelor mele nu am auzit nimic cat m-a straduit eu sa fiu de linistita si a fost liniste in camera.
Accacia..............sa sti ca am mai auzit faza ,,fara oja pe unghii,,de la fete care au nascut aici,dar sincera sa fiu nu am luat in seama.de regula eu folosesc oja,dar de cate ori am fost la control s-a nimerit sa fiu data cu lac si poate tanti doctora s-o fi gandit ca nu folosesc oja,ca nu mi-a zis nimic.inelele,inclusiv verigheta nu le mai port de mult ca deja mi se umflau mainile si simteam ca ma ,,taie,,.
va multumesc inca o data de incurajari si de sfaturi.va tin la curent!
Carmen 39cu
Darius

pitilache spune:
Carmen94 multa bafta pentru maine!!! Iti tinem pumnii sa va intoarceti cu bine de la spital!
Si la mine a fost fara oja si fara nici o bijuterie, nu numai inele.
Sa auzim de bine!!!
Roxana

valen spune:
Sia, nu-ti fa griji, ca si eu m-am simtit stinghera, mai ales ca sunt si mai noua decat tine pe aici. Oricum, a fost frumos iar daca Sarah n-ar fi fost maraita spre final ar fi fost si mai si.Carmen, sa ai multa bafta si sa vina bb repejor. Fetelor, de ce nu incercati sa le dati copiilor Vigantolul direct in gurita. Si eu ma chinuiam la inceput cu lingurita dar pt. ca e uleios ii puneam 3 picaturi, ca sa fiu sigura ca inghite macar 2; apoi, i l-am dat direct in gurita si a mers f bine- stia ca seara dupa baie isi primeste picaturile, ba mai mult o intrebam "ce-i da mami ei?" si deja la 5, 6 luni deschidea singura gurita.Mie sincer nu-mi place deloc varianta cu copilul nou nascut care sta in permanenta cu mama in salon, mai ales la prima nastere. In Romania, cand am nascut eu,daca doream, puteam tine copiii pe timpul zilei in salon, insa dupa 2 zile eram epuizata din cauza ca nu ma puteam odihni nicicum, plus ca nu eram nici sigura ca alaptez corect; asta ca sa nu mai zic ca Sarah a avut oareshce probleme dupa nastere si nefiind supravegheata a facut convulsii in a 2a zi de viata. Nu zic ca se intampla asa in toate cazurile, poate aici li se acorda alta atentie nou nascutilor, insa eu as prefera ca in primele ore de viata, d-ra mea sa fie strict supravegheata de un cadru competent. Gabriela, 31+ Ines Nicole, Sarah Marie (30.09.2005)

pitilache spune:
Fetelor care ati nascut deja, voi ce metoda contraceptiva ati ales? Mie la vizita de 7 sapatamani dupa cezariana, dr. mi-a recomandat steriletul. Eu nu am avut niciodata. I-am spus sa-mi dea timp de gandire sa ma hotarasc. Am pana la urmatorul control pe 15 mai.
Argumentul ei a fost ca inca alaptez si apoi spre deosebire de pilule nu are efecte precum o posibila ingrasare, care ma inzeste pentru am mai patit-o si inca ma mai lupt cu kg.
Astept pareri pro si contra.
Multumsc,
Roxana

Ktrinel spune:
sia_o, valen, fetelor imi pare rau ca v-ati simtit stinghere...dar sa stiti ca nici eu nu cunosteam pe nimeni, e prima oara cand le intalnesc pe fete, va jur...eu asa m-am bucurat ca era frumos afara si ca am mai iesit si eu din casa...sper sa ne vedem mai des, ca sa trecem de hop-urile astea de inceput.
valen, tu mai ai putin pana nasti, dar trebuie sa ne vedem sa iti dau ce ti-am promis. dup-aia te lasam in pace un pic ...dar te scoatem noi iar afara cand creste Ines.

Denisam spune:
Carmen- nastere usopara si un bebe santos, tzie mult laptic!
Roxana- legat de sterilet, eu am zis NUU, desi nici medicul meu nu m-a incurajat, duap prima nastere, acum( in 3luni) probabil ca voi alege anticonceptionalele sau foitzele, ca is mai sugure, unless vrea my dear husband sa isi faca vacsectomie-=mai stii, ca noi clar nu facem bebe 3!
Voi cum va pregatitzi de PAste, ca eu anul asta am promis sa nu ma agit, il mai pun si pe Dragos, cozonac la masina si faze din astea cu drob si altele- no way, oua un pic, o friptura aruncata de sotz in cuptor, sarmale(gata din congelator), o ciorba si o placinta.Sotul e responsabil cu aperitivele dc e sa faca ceva.O zi buan si pupici!
Denisa
Denisa 25+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!