Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Buna Fetele,

Noi anul asta nu prea ne gandim la Paste, nici la cel crestin si nici la ala evreiesc (sotul este) pt ca am cezariana de maine intr-o saptamana. Anul asta, mama face cozonac si pasca si pentru noi, sarmale si probabil o friptura.

Tot ce imi doresc Pastele asta este sa nu intru in labour , ca tare nu mi-e a duce la spital de Pasti, si sa stea bebita cuminte in burtica pana pe 12 aprilie. Deocamdata nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa mai devreme.

Cele care ati facut cezariana, cat se sta in spital dupa? Si am inteles de la cineva ca iti da de la spital un pachet cu informatii despre inregistrarea copilului, certificat de nastere, child tax benefit, etc. Voi ati primit?

Din cate citesc, sa inteleg ca v-ati intalnit cateva fete? Sunteti fetele de Montreal, nu? Abia astept sa se faca frumos afara sa iesim cu bebita, poate ne intalnim mai multe si aici in Toronto.

Va pup si Paste Fericit la toata lumea, in caz de nu mai ajung sa scriu pe forum pana atunci.

Sori 37w4d cu Alexia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sori- bafta multa cu cezariana si eu zic ca nu iese bebitza, mai e o sapt si nu vei avea 39, eu am facut c-section la 39si 4 zile, si dc itzi zic cat am riscat si cate eforturi, si nu a vrut sa iasa mai inainte.
Legat de intrebarea ta- la ce spital nasti? Eu in oakville, am primit pachetul cu info legat de actele lui bb, si am nascut la 13 martzi si vineri la prinz m-au externat, max 4 zile te tzin, dc e totul ok si cu tine si cu bebe, vor sa se asigure ca itzi vine laptele dc nu chiar vine in ultima zi, si ca suntetzi bine, plus ca ii face si primul vaccin acolo si il verifica, stii tu, sanu fie galbior, etc..Dc mai iai intrebari legate de lucrurile pt psital, eu am carat cateva in plus, nu ezita sa intrebi, raspudn cu palcere mai ales ca pe 5 iulie ma asteapta si pe mine o alta cezariana si find bb2, sper sa stea acolo ca va fi iarasi nascut la 39 weeks.
Numai bine!

Denisa
Denisa 26+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!In sfarsit mai reusesc sa intru si eu pe net.Dylan ma tine cam ocupata si in plus mai sunt si pregatirile pt botez.Apropo de botez,voi cumparati ceva la nasi?Eu as cumpara,dar nu prea am idei ce........poate imi dati voi vreo idee.
Am vazut ca ati discutat despre vitamina D.Eu ii dau D- Vi -Sol direct in gurita si nu avem probleme.In schimb am aflat ca suntem alergici la lactoza,ceea ce ma ingrijoreaza putin,dar sper cu timpul sa ne mai revenim.
Acum trebuie sa va las ca ma cheama bebe,dar sper sa reusesc sa intru mai des.
Bafta fetelor care urmeaza sa nasca,celor cu burtica sarcina usoara in continuare,iar cele cu bebei rabdare multa.
Va pupic,Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

Sori, la spital ni s-a spus ca la nastere naturala perioada in spital e de 48 de ore, iar la cezariana e dublu; multa sanatate si curaj!!!
fetele din montreal, va rog frumos, de unde ati luat fenicul, chimen si anason?? eu am cumparat o data chimen( cumin- parca) de la un magazin arabesc si nu avea gustul celui din tara. multumesc mult!
aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele!!

Carmen bafta si sa te intorci repede cu bebe!!

Sori, mai ai un pic. Bafta multa si nastere usoara. Eu am stat 3 zile dupa C-section. Dar te tin 4 daca vrei sau daca ai probleme tu sau bebe. Dar o sa fie bine o sa vezi!

Lilidana, eu ii dau lui Odette D-Vi-Sol direct in gurita cu pipeta, ca Donia. Cate putin...si o ia pana la urma.

Noi suntem mai bine. Eu sunt mai OK cu gatul...nu mi-a trecut complet, dar e spre bine. Odette cu colicii parca e mai bine.
Sa vedeti ce am patit. Am schimbat diapers-ii si a facut o iritatie...nu stiam de ce e copilul suparat!! Acum am revenit la cei pe care-i foloseam si s-a rezolvat problema. Nu m-as fi gandit ca se poate asa ceva!!

Ieri am fost la vaccin si aseara a facut febra, dar azi n-a mai avut. Insa are o vanataie pe piciorus de la intepatura. A mai patit careva asa??

Pitilache, bafta la vaccin si voua maine! Mie mi s-a rupt sufletul cand a intepat-o.

Va pup si multa sanatate la toti!
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz multumim. Stiu ca nu e usor sa-i vazi suferind... Imi aduc aminte la Seba cand se facuse mai marisor, il tineam sa nu vada acul si i-am zis ca l-a intepat o albinuta. Era asa de dulce, cand ne intreba unde-i albinuta care l-a intepat. Si ultima oara a fost acum doi ani si a fost asa de curajos, a strans din dinti dar nu a zis nici pas. Am fost tare mandra de el si cred ca si el la randul lui!

Va spun maine cum a fost.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- bafta maine la vaccin.
Moni- d ama patzit si noi la cel de la 4 luni dar atunci am invatzat ca imediat cum ajungi acasa sa ii pui in ziua ai comprese reci, pt ca la 4 luni ii face 2 , in fiec. picorus- lasa ca trece-pupici.

Denisa
Denisa 26+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Luiza eu nu am auzit lucruri bune despre spitalul din Newmarket;eu locuiesc in Markham si stiu foarte multa lume din Aurora si vecinatate care prefera sa vina la spitalul de aici( Markham-Stouffville) decat sa mearga in Newmarket!Cumnata mea locuieste in Aurora si are amintiri neplacute din acel spital.

Vreau sa va doresc Paste Fericit si sa ciocnim un ou cu gandul si la cei din Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

PASTE FERICIT!

multa sanatate si numai bucurii!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

PASTE FERICIT!

Elamia, cum ai descoperit ca baietelul tau e alergic la lactoza?

Mergi la inceput