reluare servici

reluare servici | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

buna ziua
as vrea sa intreb si eu daca am un copil de 18 luni si vreau sa reincep serviciul unde ma pot adresa si ce acte sunt necesare pt obtinerea 100 ron acordati ca bonus?
pina la ce data pot depune actele pt reluarea serviciului din 1aprilie
va multumesc din suflet si astept raspunsurile voastre

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosudaria spune:

si eu am vrut sa reincep serviciul dar nu am avut cine lasa fetita,asa ca am renuntat
am inteles ca se depune un dosar la primarie(acolo unde ai depus dosarul pt indemnizatie)ce cuprinde o cerere tip de la ei si o adeverinta de la servici,dar asta in ziua in care incepi serviciul,caci de atunci iti va calcula nr.de zile din luna cat ai stat acasa
daca depui mai tarziu decat ziua in care incepi iti va calcula din ziua in care ai depus dosarul
stiu asta de la o mama care a inceput mai devreme servicil,la 9luni
pa,bafta si servici usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Si eu aveam de gand sa incep serviciu si am fost sa vad ce acte imi trebuie sa depun pt. stimulent. Sunt aceleasi ca si pt. indemnizatie:
-cerere tip- anexa1;
-originale si copii dupa actele de identitate (buletine sau certificate de nastere) ale membrilor familiei: sot, sotie copii, certificat de casatorie; .
-adeverinta eliberata de angajator de unde sa reiasa indeplinirea conditiilor stagiului de cotizare-vezi anexa 4-STAGIUL DE COTIZARE-UN AN INAINTE DE NASTEREA COPILULUI;
-adeverinta eliberata de angajator de unde sa reiasa numarul de zile lucrate /CO/CM, pt. fiecare din lunile din perioada stagiului de cotizare;
-cerere de acordare a concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani/reincepere a activitatii;
-decizia de suspendare a contractului de munca sau act aditional la contractul de munca, incepand cu a 43-a zi de la nastere sau dupa terminarea celor 126 zile de concediu de maternitate;
-alte acte, dupa caz;
-dosar.

Observatii:
Anexa 4, completata de angajator trebuie sa cuprinda elementele de identificare a firmei(telefon, fax, adresa, cod fiscal), iar numele persoanei care a completat-o sa fie trecut si in clar.
Cererea pentru acordarea de concediu pentru cresterea copilului sau reinceperea activitatii trebuie sa fie aprobata, semnata, stampilata, cu numar de inregistrare.
Decizia de suspendare a contractului de munca trebuie sa fie vizata de Inspectoratul Teritorial de Munca, in cazul unitatilor private.
Pt. orice copie dupa aceste acte, va apare mentiunea ,,conform cu originalul", precum si semnatura si stampila celui care certifica acest fapt.

Cat despre acte pt. a relua serviciul, mie nu mi s-a spus nimic de la locul de munca. Doar stiu ca trebuie sa anunti cu 15 zile inainte de a intra in serviciu, desi nu a fost nevoie la mine de atatea zile. Ii anuntasem pe 27 ca ma duc la serv pe 1 si au fost de acord.

Dosarul pt. stimulent trebuie depus cel tarziu cu o zi inaintea reinceperii activitatii.
Cam atat a fost nevoie la mine. Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonik80 spune:

Buna, sunt Simona si am un baietel de 6 luni. Eu as vrea sa imi incep serviciul de la 1 august, dar in alta parte si nu stiu cum trebuie sa procedez, ce acte trebuiesc depuse atat la servici cat si la primarie. Ma puteti ajuta si pe mine?

SToma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitoasa spune:

Daca tot vb de stimulent am si eu o intrebare pt voi,eu terminam concediul pt cresterea copilului pe 8 iulie dar am inceput serviciul pe 1 iulie ,trebiua sa anunt undeva sa nu mai primesc banii pt astea 8 zile ?

Mergi la inceput