Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico sigur ca dam cafea.

Briza exact de asta ma plang si eu acum, ca nu prea ai ce fructe sa mananci si eu sunt moarta dupa fructe. Lasa ca vine vara si rasfatul. Abia astept.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

da un fruct cine da? Ca eu m-am saturat de mere, kiwi si banane, iar altceva nu am ce cump . M-am scrantit eu, sau chiar nu sunt fructe in piata?!!!! Acu sa nu ma trimiteti in cora sa iau de alea exotice (ananas, papaya etc) ca nu ma tine buzunaru.
Moama ce as manca struguri Ceasla (preferatii mei), si pere (de ale noastere nu de alea turcesti cu gust de apa), si capsuni si ...
Of, sper sa nu citeasca yasmi, ca vb aceea

briza_marii
poze ma bag in vorba
pai hai la noi...au aparut pe piata capsuni 6.5 ron/kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

da un fruct cine da? Ca eu m-am saturat de mere, kiwi si banane, iar altceva nu am ce cump . M-am scrantit eu, sau chiar nu sunt fructe in piata?!!!! Acu sa nu ma trimiteti in cora sa iau de alea exotice (ananas, papaya etc) ca nu ma tine buzunaru.
Moama ce as manca struguri Ceasla (preferatii mei), si pere (de ale noastere nu de alea turcesti cu gust de apa), si capsuni si ...
Of, sper sa nu citeasca yasmi, ca vb aceea

briza_marii
poze

hello

briza, stai linistita ca sunt satula pana peste cap de capsuni, struguri, pere si kiwi.......mai nou vreau pepene verde......, nah ca ti-am facut eu pofta tie....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

eu azi am umblat...am lasat-o pe emmi cu mama si m-am dus la munci ca sa-mi modifica e adev pt dosarul de intrare in cic si din fericire a 3-a incercare a fost cu noroc, asta pt ca am stat langa seful de personal si i-am spus mura-n gura ce sa scrie ca altfel iar o buleau. apoi am mers la primarie si am depus dosarul , a fost ok asa ca mi-am luat de-o grija.

andreea felicitari pt mesteri si spor la treaba. asteptam pozici.

yasmin ce misto ca-l plimbati pe bb de acum. eu am mers azi la politie ca sa i-au formulare pt pasapoarte, pt mine si emmi. si asa m-am enervat ca cica doar in timpul programului de pasapoarte- acum era pt buletine. si l-am zis ca vreau doar formularepe pt mine si un minor si nu mi-au dat. le-am zis ca sunt dusi cu capu' si am plecat...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

marina, asa merg treburile in tzara asta ! e complicat de depus dosarul pt cic ???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Marina, mai am o intrebare, am inceput sa simt asa ca niste furnicaturi sub buric si in jurul buricului, crezi ca o fi bebe????

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

yasmim-ai nimerit din plin cu pepenele. N-as vrea sa fiu in pielea sotului cand oi fi gravida. Ref la furnicaturi, Razuca zicea ca la inceput simtea asa, ca o fluturare de delfin prin burtica.
Imi dau seama cum te simti acum cand incepe sa dea semen de prezenta strumful.
Oricum, sper sa iti raspunda Andreea si Marina ca ele stiu mai bine.
Fetelor gata, a venit weeekendul. Odihna placuta

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

NEATA

yasmin cred ca e cam devreme sa-l simti pe bb dar cred ca incepe sa se formeze burtika si se intinde pielea. eu am simtit prima daca asa...ca o bula de aer (nu stiu cum e s ai fluturashi in stomac sau altceva, ca sa fie falfait de fluture) si la inceput nu mi-am dat seama, am crezut ca sunt gaze, dar am vazut ca s-a repetat 3 zile la rand cam la aceeasi ora si mi-am dat seama ca e bb.

hihi ce frumos ca andreea a dat stafeta si acum tot sunt norici burticoase. nu ne-ai spus: cum a reactionat socrela?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am ajuns si eu la santier
Mesterii au terminat ce aveau de facut. mai vin joi sa termine la geamuri, ca miercuri le pun, si sa imi monteze usa de la intrare. iubi si tata se apuca azi de gletuit, de montat prize, intrerupatoare si instalatiile la baie. Ca instalatorul numai joi sau vineri poate veni si nu mai asteptam pana atunci. Cea mai nasoala problema e cu pardoseala are o inclinatie destul de mare. Noi nu am fi vrut sa punem si sapa, dar se pare ca trebuie pusa sub parchet. Ca altfel...ne dap pe tobogan in casa. Groaznic sun facute blocurile astea. Si geamul de la bucatarie e oblic. Sunt cvurioasa cum o sa il puna pe celalalt. Sper ca drept, ca de nu...
Yasmi si eu zic ca e cam devreme sa simti pe bb. Eu pe la 3 luni jumate am simtit-o pe bibi. Si cum zicea Marina la inceput parca erau bule de aer. Dar cand creste burtica..si vezi cum se deformeaza de la miscariel lui bb.. Eu am zis ca a mea dansatoare se va face.
noricile si ma apuc de treaba. mai vb.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

buna norici!!

multumesc de raspunsuri!!

Andreea
, am 3 luni jumate!!! am 14 saptamani!! deci astept entuziasmata sa o/il simt!!!!

Marina, soacra a reactionat ff frumos, nu stiu daca mai tii minte dar socrela mea e super k lumea si de treaba!! akuma e plecata din tara de vreo 2 luni jumate deci nu a prea apucat sa ma vada si de abia asteapta sa imi vada burtik!! la fel si parintii mei care vin in tara peste 3-4 saptamani!! sunt f ff entuzasmati ca vor fi bunici, mami meu vrea nepotzica iar tati meu vrea nepotzel!! sper ca peste o sapt jumate sa imi zica nenea dr si mie!!!

ink mie frica ca atata am citit pe net despre sarcini oprite din evoluite..........

hai ca m-am intins!
va pup pe toate si imi era dor de voi!!!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput