Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si mie mi-e somn. Si-s cam lipsita de chef. O sa-mi treaca, cumva cumva ma mobilizez eu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bag si eu nasucul pe aici....
Acuma beau si eu o cafelutza ca inca n-am apucat azi, sper sa mai pot dormi la noapte. Ieri m-am culcat la 21.30, ca babele
Ce m-as duce si eu in concediu, dar inca nu pot..of...of....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna fetelor
un semn de viata si de la mine
numai de bine razei burticoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

'Neatza!

Yasmi, ai dreptate, sanatatea e pe primul plan, dar eu, cand va fi vremea, tare tare imi doresc un baietzel. Unde mergeti in concediu?

[font=Comic Sans MS]Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

aly, eu nu stiu ink ce imi doresc, orice numai sanatos sa fie si sa aflu odata ce e pt a putea cumpara cate una alta.
in concediu plecam luna viitoare (pana nu creste mare burtik ) in Sicilia.

va pup si eu pe toate.
andreea asteptam pozici cu Bianca!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

neatza
O cafeluta, ceva... Ca sunt chioara de somn.
Sunt super fericita. Am niste mesteri de nota 20. Ieri s-au apucat de treaba si au terminat baia. Azi mai trebuie sa chituiasca rosturile si atat. Si tot azi termina si bucataria. Deci vor termina in 2 zile, nu in 3. Partea mai nasoala e ca maine iubi lucreaza si nu poate lucra toata ziua la camera mica. dar recuperam noi cumva. Maine vine un alt tip, care ne-a mutat tevile de apa sa monteze in baie obiectele sanitare. Si sper ca pana luni, marti cel tarziu sa fie gata masca de chiuveta pt bucatarie, ca nu am cum sa montez chiuveta altfel. Si pe 15-16 e gata oata mobila.
Yasmi poze cu bibi o sa pun dupa ce terminam cu santierul, ca acuma nu am rabdarea necesara sa astept sa se incarce. Oricum e e bine, merge de-a busile, se ridica in picioare si vorbeste pe limba ei toata ziua. E tare dulce. Si cuminte.
noricile si mai revin cu amanunte.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Andreea hai ca bem impreuna cafelutza. Bravo voua ca ati gasit asa mesteri seriosi. Asa ceva mai rar. Noi de cand am tot lucrat la casa doar o tura de mesteri super seriosi am avut: cei care ne-au pus parchetul. In rest... Dumnezeu cu mila. Nu ca n-au lucrat bine, dar la capitolul 'terminam azi'... de fapt terminau poimaine.
Yasmi wow, Sicilia, super. Sa faci poze.
Kitzy stai calma ca si eu as tot dormi. Si intru intr-o perioada in care o sa ma trezesc mai devreme, ca am cerut o modificare de program cam 2 luni si o sa incep mai devreme, deci trezit mai devreme... cat despre ajuns in pat... cine stie.
Nico mai traiesti?

Fetelor, mintenash intram in weekend!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

si eu si eu iute langa voi la o
andreeasa le faci poza la mesteri sa vad si eu cum ca exista asa ceva. eu una, nu am intalnit un mester ca sa termine la timp, daramite mai devreme.
yasmicum Sicilia? Aveti rude, sau ..?Ca nu am vazut oferte de turism acolo

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mai traiesc, aly
dati o cafea si aci ca-s moarta de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

da un fruct cine da? Ca eu m-am saturat de mere, kiwi si banane, iar altceva nu am ce cump . M-am scrantit eu, sau chiar nu sunt fructe in piata?!!!! Acu sa nu ma trimiteti in cora sa iau de alea exotice (ananas, papaya etc) ca nu ma tine buzunaru.
Moama ce as manca struguri Ceasla (preferatii mei), si pere (de ale noastere nu de alea turcesti cu gust de apa), si capsuni si ...
Of, sper sa nu citeasca yasmi, ca vb aceea

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Briza o sa le fac poza. Chiar exista asa mesteri. Sunt foarte incantata. Eu am mers si azi de dimineata, le-am deschis usa si am plecat. Acuma sunt la mama. Mai tarziu o sa merg sa ii mai bat la cap sa imi monteze si usa de la intrare. Asta nu a fost in intelegerea initiala, dar daca ar monta-o ei ar fi bine. Mai scap de o grija.
Fetelor, eu am o lene..Am dormit una buna cu Bianca si acuma ea se joaca pe langa mine si o asteptam pe bunica sa vina acasa.
Nico eu am dat cafea de dimineata...

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput