Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mda, beton. Deci, ramane de vazut daca mai mergem pe acolo sau ne multumim cu litoralul nostru.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

emmi va invita la www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070430&ctime=094122" target="_blank">discutii

yasmin eu am fost la eco morfologic la 15 sapt si 3 zile si mi-a zis dr ce este fara probleme. daca ecografistul e bun si bb e in pozitie optima se poate spune si de la 12 sapt sexul. mie mi-a zis sexul ecografistul si abea apoi doctorul care m-a urmarit.

briza multam de poze cu razuca. e o frumoasa asa burtoasa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Briza,multumim pt. pozici...arata tare bine Razuca noastra asa burticoasa...te rugam sa-i transmiti salutari,nastere usoara si un bb sanatos!Cand urmeaza sa nasca?
Marina...super filmuletzul cu "vorbareatza ta",creste asa de repede si e o dulcica...maine-poimaine vedem si filmuletzul cu primii pasi!
Va pe toate!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cami cred ca undeva in jur de 20 iunie.
Marinaaaaaaaaaa ce filmulete ai tu acolo Adevarate comori la casa omului.
Yasmi ai vazut la Marina ce te astepta . Un strumf haios. Cred ca abia astepti sa vezi ce este

briza_marii
poze
Later edit tocmai am primit mesaj de la razuca, ca bebelina are 2,300 kg si ca i-au vazut o manuta si fata la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da Briza, abia astept, dar ce conteaza cel mai mult e sa fie sanatos, orice ar fi!!

akuma astept entuziasmata concediul, care il voi lua luna viitoare, sa putem pleca pana nu-i burtik ink mare!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Nu va vine sa credeti ca sunt asa matinala, nu-i asa?
Marina tare dulce Emmi a ta. Cum da din manute si picioare si iti povesteste acolo ceva .... numai ea stie ce.
Yasmi ai dreptate. Orice e, numai sanatos sa fie bb. burticoasa.
Mie imi vine sa urlu cand vad ce am in casa. Ieri mi-au adus materialele si sunt niste smecheri astia de la ambient... Am luat la oferta 2 galeti de cate 15 l de lavabil. Pe factura aparea numai una, ca era.. oferta. In masina au pus ambele galeti, dar tipul care mi-a adus materialele imi aduce sus numai una. Asa m-am enervat. "Pai una scrie" zice tipul. " Da dar era la oferta si mai primeam una, plus o salopeta de lucru". A crezut ca sunt fraiera si nu stiu ce am cumparat. Apoi s-a dus la masina si mi-a adus si cealalta galeata si salopeta. Ca sa nu mai iau in calcul faptul ca au spus ca imi aduc materialele la ora 9 dimineata si au ajuns abia la ora 15. Dar pe fisa de receptie a marfii era si un chestionar legat de operativitate si am pus nesatisfacator.
Noi ne-am mutat la mama acuma ca e de jale cu casa noastra. Nu avem apa, gazul l-am oprit...ca ..de... lucreaza oamenii la pereti si sa nu ii incurce nimic. Au zis ca pana sambata seara e gata baia si bucataria. Dar pana atunci tb sa termine un tip de mutat tevile, sa le prelungeasca, altele sa le taie, sa scoata prin pereti.. Doamne ce proste e facut blocul asta. Eu am venit acuma acasa ca sa ii astept pe muncitori, apoi fug la mama, ca aici nu e de stat. Atata praf si mizerie... Si abia dupa ce termina ei ne apucam de camere. De fapt de maine seara. Asa ca vom sta cel putin o saptamana la mama, daca nu mai mult Oricum am si acolo net, asa ca mai pot sa va tin la curent.
Bibi a fost cumintica ieri, desi nu ma asteptam, avand in vedere ca am fost la tara si acolo mi-au alintat-o si rasfatat-o rudele de numa'. 5 minurte nu au lasat- sa stea singura. Mereu era cineva cu ea. Acuma tb sa se obisnuiasca din nou sa se joace singura, ca de nu...
M-am intins iarasi la scris...
noricile si mai intru zilele astea (ca sa aiba anumite persoane ce sa citeasca...stiti voi la ce ma refer)

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

'Neatza!
Andreea, tare nasol cu santierul. Dar o sa vezi tu ce bine o sa te simti dupa ce o sa fie gata, astea o sa ramana amintiri. Iti spun eu, din proprie experienta.
Yasmi, ai dreptate, sanatatea e pe primul plan, dar eu, cand va fi vremea, tare tare imi doresc un baietzel. Unde mergeti in concediu?
Va pup pe toate, mai intru eu, acum sunt intr-o stare mai ciudata si nu pot sa-mi explic de ce. Sper sa-mi revin rapid.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Andreea! Si cand o sa citeasca ce casa frumoasa v-ati facut o sa moara de ciuda. Sa nu uiti sa ne descrii cu lux de amanunte cat de bine ti-au iesit toate.
Aly nu ai voie sa faci depresie. Nu te lasam noi.fata draga. apropo, vila aia din constanta arata tare bine. Cat va costa pe noapte?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Mai mult agitatie decat depresie... sau nici eu nu stiu.
Camera costa 80 de lei pe noapte in perioada iulie-august si mai ieftin in rest, sau cel putin asa scrie pe net. Speram sa fie pretul corect. Azi sper sa-si faca sotzul timp sa sune sa rezervam, ca el stie mai bine cum sa puna problema, daca lucreaza in domeniu.

Mergi la inceput

Mai fetelor, dorm pe mine!!!Desi m-am culcat de la 11(in general ma culc in jur de 12) deja sunt la a doua cafea si nici nu ma pot concentra la ce am de facut.
Aly tie cum iti mai e?

briza_marii
poze

Mergi la inceput