Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 26

Alynutza spune:
Marina aveti o super papusica. Sa va traiasca.
Uite, www.plaja.ro/vila_delfinariu_a_constanta.htm" target="_blank">aici am vrea sa mergem. Am cateva emotii, sper sa nu gasesc altceva decat este pe net.

bb_yasmi spune:
hello
fetelor va urmaresc in fiecare zi, asa mai "din umbra", dar akuma cand am vazut filmuletzul si pozele cu Emma, nu m-am putut abtine sa nu intru si sa ii transmit Marinei ca are o mandretze de fetitza!!! sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! da-i un pusy de la mine
aly, eu ti-as sugera sa mergi la Neptun sau Jupiter , daca tot mergi in tara. mi se par doua din cele mai reusite statiuni (pe langa Mamaia).
in Constanta nu m-as duce nici intr-un caz, ca doar de la oras plec si vreau sa scap de oras mare si aglomerat,nu??? a fost doar un sfat, voi stiti cel mai bine!!
va pup pe toate!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb

Alynutza spune:
yasmi doar cazarea o vom avea in Constanta. Noi mergem cu masina si la plaja o sa mergem unde vrem. Cazarea in statiuni e mai scumpa, asa ca prefer varianta asta, plus din cate am inteles, vila asta e aproape de faleza si delfinariu si e o zona faina. Am fi mers la prietenii nostri de familie, care stau tot in Constanta, dar vrem sa avem putina intimitate. Ce mai face burtik?

marinar spune:
alina arata bine vila aia, sper sa fie asa cum spun ei si sa aveti vacanta reusita.
yasmin ce mai faci, ce face burtika, cand mergi la eco?... de acum se vede si sexul!!!!!!!!!
pusici si de la emmi
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

bb_yasmi spune:
aly, marina, burtik creste!! sunt bine, avem si zile bune si zile mai putin bune(cu greturi).
marina, tu la cate sapt ai aflat ca ai fetita?? mie dr mi-a zis ac pana la 20 de sapt nu imi spune nimik!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb

briza_marii spune:
So gatat vacanta , inapoi la munci!!!
Ia uitati-va la poze cine va transmite salutari
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Hello.
Chiar asa, gata vacanta. Asta e, lasa ca mai e putin pana la weekend.
Marina si noi speram sa fie bine.

briza_marii spune:
Ce vremeee, brrrrr! Pana la urma a tinut DD cu noi si ne-a lasat sa avem vreme buna in vacanta. Eram tare amarata cand am vazut ce vreme anuntau astia la meteo. Noi ne-am odihnit, am dat o fuga la Cernica la un gratarel si la o barfa cu Razuca noastra (care, asa cum scriam sub una din poze, e mare cat un "soare" acum; dar e la fel de vesela. Am pus mana pe burtica si asa am cunoscut-o si pe Maria Cristiana ); iar apoi am dat o fuga cu nasii prin jud Buzau: Sarata Moneteoru, Vulcanii Noroiosi, Cascada Pruncea si Barajul Siriu. Tare bine ne-a prins vacanta asta!
Sa intelg, Aly ca tot la "Romanica" ati ales. Sincer, dupa cat de mult mi-a placut excursia noastra, parca vad ca pana la urma alegem sa facem turul moldovei in concediul de anul asta. Asta, ca tot eram eu nehotarata ce sa aleg intre Gr (in insule), BG, si Tunisia
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Pai da, macar stiu cat de cat la ce sa ma astept. Mergem cu masina, asa ca o sa ne deplasam prin statiuni. Si ne-am propus sa tragem o fuga intr-o zi si la vecinii bulgari sa vedem daca asa e, sau e doar 'pomul laudat'. Mi-e cam groaza, ca am auzit ca nu prea au locuri de parcare si-ti salta masina un-doi, plus ca se fura masini si din masini la greu...

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mi-e cam groaza, ca am auzit ca nu prea au locuri de parcare si-ti salta masina un-doi, plus ca se fura masini si din masini la greu... [/font=Comic Sans MS]
Da, asa e. si eu ma gandesc la treaba asta. Plus ca imi zicea un client (firma mama e in bulgaria) ca au fost sa duca ceva la tradus BG-ROM si tipa avea de tradus urmatoarea plangere: un turist roman a mers la politie sa reclame ca i s-a fortat broasca de la usa masinii. si in timp de era in sediul politiei sa faca plangerea i-au furat masina din parcarea politiei!!!!!!
briza_marii
poze