Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 25

Alynutza spune:
buni sa stii ca dupa 1 iunie nu te mai iertam daca ai lipsa la apel. Imi pare rau ca te forteaza astia sa iesi la pensie, dar hai incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, vei avea mai mult timp pentru tine. Chiar dimineata comentam cu sotzul meu ca ziceau la radio ca a crescut speranta de viata la 70 de ani si eu ziceam ca da, si astia ne scot la pensie la 65 sa nu mancam prea mult banii statului. Poate iti gasesti un copilash de ingrijit, pana apar nepotii.
Marina ai apucat sa vorbesti cu sotzul sa il intrebe pe coleg de statiunea aia din Bulgaria? (pana una alta am gasit la noi in Constanta o vilutza cu camere de inchiriat, mobilier nou, baie proprie, la 80 de lei/noapte in varf de sezon, mi se pare super ok, si agentia oferea cazare in vile de genul asta si la bulgari, doar ca nu erau pe site, o sa ii sun azi sa-i intreb).

bunicuta spune:
merci Aly nu-i problema - nu vad pensionarea ca un lucru groaznic chiar astept sa ma odihnesc si am si ce face
si pentru ca am vazut ca intrebi de statiuni din Bulgaria - Cristi baiatul meu a plecat acum in Bulgaria de 1 Mai si o sa revin cu mai multe amanunte daca te intereseaza dupa 3 Mai-statiune ,impresii etc

Alynutza spune:
Da, da, sigur ca ma intereseaza. Toata lumea spune ca e mai bine ca la noi din toate punctele de vedere: conditii, plaja, vreme, preturi. Cu preturile am vazut si eu, cred ca si restul. Noi oricum vrem sa mergem la vilutza, nu hotel, sa am acces la un instrument cu care sa-mi fac o cafea dimineata si sa am baie proprie la camera, de preferat cu intrarea direct din camera. De mancare om gasi noi ceva pe acolo, demipensiunea oricum te indeamna sa iti schimbi regimul de masa (eu mananc mai bine la pranz, iar seara ceva usor).

briza_marii spune:
Gata, mai scapai de un audit. Auditorii erau asa un pic cu gandul aiurea. Erau inca marcati de tipa aceea, Raluca, chiar dc ea era din alt doemniu, asa ca am scapat usor, nu mi-au stresat clientii.
Andreea sa dea DD sa iasa exact asa cum va doriti
buniiiiiiiiiiiiiiidraga, promite ca o sa stai cu noi la taclale. Si eu am o fost colega care atat s-a plans ca iese la pensie, si acum este atat de fericita. Ea stie f bine o limba straina, este traducator autorizat, asa ca amcum s-a facut PFA, si face traduceri, meditatii, si e super incantata de timpul liber pe care il are. Sunt convinsa ca iti vei gasi o ocupatie.
Si noi vream sa dam o fuga la munte, dar cica o sa ploua . Asa ati auzit si voi? Eu ma uitam si pe weather.com si pe 1 scrie sanse de ploaie 60% in zona Buzau, unde vrem noi sa mergem
Nicounde ati fost sa faceti sport? Ca si noi vroiam sa mergem la un volei si in afara de Politehnica nu imi vine imi minte nimic, dar sia acolo e f aglomerat.
briza_marii
poze

Alynutza spune:
briza bine ca ai scapat. Asa care va sa zica, poate cand oi iesi la pensie o sa am timp si eu sa ma ocup de traduceri (ca si eu sunt PFA) .
De ploaie si eu am auzit. Ar fi pacat. Eu nu sufar chiar foarte tare ca sotzul nu-i liber si eu sunt libera doar marti, asa ca nu stiu ce iesire nu faceam oricum. Poate totusi se mai schimba fronturile atmosferice pana atunci si va fi vreme buna. Sau schimbati ruta si mergeti undeva unde sunt sanse mai mici de ploaie.
Weekend placut (sau mini-vacanta placuta) la toata lumea!

marinar spune:
ali am vb cu sotul dar nu a vb el cu tipul pt ca nu e la munci.
briza bine ca ai scapat!
fete sa aveti mini vacanta placuta...la mine nu se mai stie cand e we, zi libera, etc.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

briza_marii spune:
Marina imi dau seama ca nu mai sti ce zi e, dar cine ne pune pozici mumoase cu "martisor natural", "iepuras" cu ou rosu si altele
. E, atunci cum este?!
briza_marii
poze

camelia72 spune:
Salutare...!
Ce faceti,pe unde va plimbati in aceasta minivacanta?
Distractie placuta...!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Alynutza spune:
'Neatza!
Eu sunt pe baricade. Nici vorba de minivacanta . Asta e. Macar o sa fiu libera maine.
Marina nu te mai agita, ca ne-am hotarat sa mergem la noi. Am gasit o cazare buna in Constanta, o sa vorbeasca sotzul miercuri sa rezervam (sper sa fie ce e pe net si nu altceva) si probabil vom da o fuga si pana la bulgari sa vedem cum e si pe acolo.

marinar spune:
alina bine ca v-ati hotarat.
briza ai mare dreptate. si pt ca tot vb de pozici, ia priviti www.youtube.com/watch?v=tmf2xC9JA4Y" target="_blank">asa ma intorc pe burta
si
sunt fotomodel
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)