Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Neata!
Aici is! Prezenta la apel!

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oare ne ploua weekend-ul asta? Noi cica maine iesim pana la Tarnitza la un gratar, sper sa fie vreme buna si sa nu bata vantul, ca mi-e dor de-un badminton.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata, fetelor
bafta la vreme frumoasa, aly
eu am jucat badminton duminca trecuta
si mi-am batut sotiorul la joc, iar el pe mine la mersul cu bicicleta
deh, lucrurile se compenseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Hop si eu...mai rarut prin zona
De saptamana viitoare ne mutam la mama ca intram in santier. E bine ca tipul cu care am vb a zis ca in 3 zile e gata baia si bucataria. Mai lasa in jurul geamurilor ceva loc, ca abia pe 8-9 mai sutn gata termopanele.
Si v-am spus ca dadusem comanda de mobila la bucatarie. Vroiam sa o facem gri. Azi-noapte, brusc m-am razgandit. O fac albastru cu crem. Si faianta rosie sau crem, sa vedem. La baie fac alb cu portocaliu. Am vazut o baie facuta de tipul asta si mi-a placut la nebunie cum a imbinat placile. Si nici nu lucreaza scump. 18 lei/mp.
Pana acum am luat doar parchetul pt toata casa, dar azi sau maine luam faianta si gresia, obiectele sanitare si ce mai tb. Singurul lucru nasol e ca vrem sa punem si centrala dar primarul nostru a innebunit de tot. Daca pana acum trebuia doar o lista cu toti vecinii care sa semneze ca sunt de acord, acum vrea ca acea lista sa fie facuta la notar Pai unde naiba sa duc eu 43 de vecini la notar sa semneze toti. Cred ca a luat-o razna. Avem probleme si cu geamul de la bucatarie. Ca pe o parte o sa fie hota, pe cealalta centrala si atunci geamul il vreau in 3 bucati si sa se deschida doar partea din mijloc. Cei de la firma ne-au spus ca il; fac asa, dar riscam amenda de la primarie ca schimbam aspectul blocului. Va dati seama ce tampenie? Pai eu nu il fac asa ca am fite in cap, ci din necesitate, ca nu am altfel cum sa il deschid. O sa vedem daca ne da sau nu amenda, eu tot in 3 bucati l-am comandat.
Urez si eu bun venit noilor nurori.
saptamana trecuta am fost la ...soacra. Dar ce s-a intamplat pe acolo...va povestesc alta data. Doar atat va spun 1001 nervi si draci.
Am fost cu Bibi la gradina zoologica. Din tot ce a fost pe acolo a sesizat maimuta pe care a studiat-o intens si apoi a strigat UGA, si ursul la care se uita....ca la urs...si arata cu degetul spre el. In rest nu a bagat in seama nici leul, nici tigrul, nimic.
Duminica ne pregatim de o noua cal;atorie. plecam la tara. Sper sa se mai incalzeasca vremea sa putem face si un gratar afara.
noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico mai traiesti? Sa ai grija de tine sa nu te surmenezi.
Noi n-am apucat sa jucam badminton, a tot batut vantul, abia ce-am dat de cateva ori in fluturash.

Andreea nu ne-ai uitat. Spor la amenajari, e tare greu cu santier in casa. Sper sa terminati repede si sa iasa mai frumos decat va imaginati acum. Sa ne mai pui poze cu Bibi, cred ca mare acum.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

si va spun buna dimineata

sper ca nu ati uitat-o pe buni n-am putut sa intru ca am avut multe de rezolvat pe aici
bun venit noilor nurori -din pacate n-am avut timp sa citesc toate mesajele asa ca nu stiu ce s-a mai intimplat oricum imi era dor sa stau cu voi la discutii
dar am reusit s-o vd pe fetita Marinei la botez e o scumpa -
ma bucur si pentru A.CICEL

noutati de la mine o sa fiu o f f f tanara pensionara de la 1 Iunie
n-am vrut eu sa ies asa de repede dar asa e in viata trebuie sa faci si ce nu vrei neaparat
oricum sper sa am timp de stat cu voi pentru ca o sa am si net acasa

in rest baiatul meu e bine nu-s inca soacra desi imi doresc dar mai ales vreau bunica sa fiu

sper sa avem un wk frumos cu soare si caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alina o sa vedem noi pe parcurs ce si cum facem concediul.

andreea succes cu amenajarile. o sa mai avem si noi o tura, baia si bucataria, dar cred ca anul viitor. acum v rem sa mai strangem niste banuti ca sa-i luam emmei casa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buni bine ai revenit. ufff, sa inteleg ca nu vrei sa te pensionezi dar esti obligata? naspa...

iubirea mea
nu mai vreau suzi

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

revin la mesaj am vrut sa spun ca ma bucur pentru Andreea ca-si renoveaza casa si sa-i urez succes sa termine cat mai repede si numai pentru Bibi

toate nurorile si ne mai auzim

buni

Mergi la inceput

Da Marina n-as fii vrut dar greu sa te mai angajezi la varsta mea
chiar daca vrei sa muncesti - dar n-o sa stau numai acasa ca "babutele" -

Mergi la inceput