Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 21

kitzy spune:
Eu sunt la partea cu soacre bune. Data nasterii: 30.09.1979
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Alynutza spune:
Gata, s-a facut! Esti la catastif!

marinar spune:
camelia sanatate.
alina asa e, pt balcon nu trebuie cine stie ce, dar in camere. cand ma refeream la becuri mici, ma gandeam atat la putere cat si la dimensiuni...si astea mici se ard asa repede...
kitzi bine ai venit.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Alynutza spune:
'Neatza!
Marina pana la urma nu se poate sa nu gasiti ceva sa va placa si sa va si convina.
La Cluj ploua, nu-ti vine decat sa te ascunzi sub plapuma.

kitzy spune:
Aly, merci ca m-ai trecut si pe mine
Ce vreme nasoala

briza_marii spune:
In primul rand: Kitzy bine ai venit, si sedere cat mai lunga si placuta, alaturi de norici .Dc vrei, poate ne povestesti si noua cate ceva despre tine, despre soacra ta...Ce vrei tu.
Cami pt gat: lapte cu miere cat poti tu de cald, sau tnatum verde, sau strepsils plus (nu celelalte variante de strepsils)
Mai fetelor, la Buc e soare si cald. Sa nu va prind ca trimiteti ploaia si prin sud ca va dau bataita
briza_marii
poze

kitzy spune:
Briza marii, merci pt intampinare!Sigur o sa am o sedere placuta aici langa voi
Din cate vad eu, cam putina lume la "soacre bune", eu una m-am ales cu o soacra bomboana, nu alta,dar n-a fost asa chiar de la inceput, doar dupa ce a realizat ca fiul ei e hotarat sa se casatoreasca cu mine si cred ca s-a invatat cu ideea.Deh, doar e mama de baieti si eu i-am luat puiul asa ca....Dar pe parcurs a vazut ca am grija de puiutzul ei si acuma imi cumpara de toate si imi da tot ce vreau eusi ne intelegem foarte bine. Si ce-i mai important e ca nu-si baga nasul in casnicia noastra.Asa ca n-am de ce ma plange. Ce mai vreti sa stiti despre mine?

Alynutza spune:
Briza pai fa bine si trimite si aici putin soare.

briza_marii spune:
Aly, cu ceam ami are placere, v-as trimite, dar cica si la noi se va strica vremea de azi Si eu maine am un audit si tre sa ma duc in fusta, sacou, alea alea...Dc ploua, am sfeclit-o.
Pai Kitzy, cam asta vroiam sa stiu, cum de te-ai ales cu soacra buna, ca eu pana nu vad una in carne si oase, tot nu cred ca exista
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Pai poate astea din Ardeal is mai de treaba
La noi maine ziceau ca se indreapta vremea. Sa speram, ca ne asfalteaza strada si deocamdata sunt la faza de sapat fundatia, deci si asa e o 'fericire', daca mai si ploua ca azi... e beton. Asta e, rabdam, macar dupa ce termina o sa fie bine.
( Acum ma gandeam ca si tu lucrezi in audit, vezi sa ai grija de tine, sa nu ajungem sa citim de tine prin ziare, Doamne fereste )