Clubul nurorilor (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Alynutza spune:
Cami sa-ti traiasca Georgi!
marinar spune:
neata
ce fac fetele?
eu sunt la programul obisnuit: emmi papa si eu mai bananai pe forum. ieri a stat cam toata ziua la socrela si eu m-am odihnit, eram rupta de somn.
o zi buna
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Alynutza spune:
'Neatza si de la mine. Eu sunt la job, unde e cam mare plictiseala. Deja astept sa se termine programul ca mergem in Ambient sa ne luam lampi pentru balcoane.
briza_marii spune:
neata norici.
Marina, bine ca ai reusit sa te recuperezi un pic la cap somnic
Aly, sa iteleg ca azi ai zi de shopaiala. Cele mai frumoase zile, nu?!
Nu stiu de unde am luat si eu microbul asta, ca inainte sa ma mut cu husbandul nu imi placea deloc sa fac cumparaturi. Ba chiar ii spuneam ca ma mut cu el numai dc face el piata. Si acum......hehe fomeie maritata, numai prin Cora si piata as sta
briza_marii
poze
Alynutza spune:
briza nici inainte si nici acum nu ma dau in vant dupa activitatea asta, mai am asa momente. Merg de musai. Dar astept pentru ca... e o activitate cu sotziorul
.
marinar spune:
eheeee u de cand caut lustre pt camera noastra si a emmei si tot nu am luat nimic. am vazut ceva sa ne placa dar ma enerveaza ca mai toate sunt cu becuri ff mici. iar pt camera de copil tot ce am vazut au numai un bec si ala de 60 maxim...pai sa fie macar cu 2 de 60. inca nu am ajuns in ikea, poate aia au ceva pe gustul nostru.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kitzy spune:

Daca ma primiti.....
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
camelia72 spune:
'Neatza,fetele...!
Multumesc mult pt. urari
,sunteti niste dragutze!
Intr-adevar,ieri ne-am sarbatorit odrasla,au venit cativa colegi din clasa si prietenii ei,bineintzeles,ne-am chefuit pana pe la ora 22,ar fi continuat ei mult mai mult dar a doua zi le-ar fi fost greu sa ajunga si la scoala!Important a fost ca nu le-a dat d-na teme celor care au petrecere
...si nici invitatilor,asa ca s-au scos
!
Eu sunt f.f. ragusita,m-am trezit cu o durere groaznica de gat si nu pot sa vorbesc...comunic prin semne cu sotul si copiii,mai rau e cu Mihai ca nu intelege "limbajul".Stiti vreun leac sa-mi revina glasul?Cred ca am si febra,ma duc sa-mi pun termometrul...!
Va
de la distanta sa nu va dau virusii...
!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
kitzy spune:
Camelia, incepe de la leacuri babesti, ceaiuri calde, cate o lingurita cu miere, e foarte buna pt gat, propolis si daca nicicum nu trece fugutza la medic. Posibil sa fi facut o laringita.
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
Alynutza spune:
Kitzy welcome! Numai sa imi spui in ce parte sa te trec, la soacre bune sau ne-bune? Daca vrei sa ne dai si data nasterii (nu-i obligatoriu).
Cami sanatate multa. Eu iau tantum verde cand ma doare gatul, dar n-am avut probleme de genul sa nu pot vorbi. Dragutz ca v-ati petrecut cu copilashii.
Marina noua pe balcon nu ne trebuie nu stiu ce lumina, cat sa vedem sa iesim sa intindem hainele eventual, sau mai stiu eu. Iar plafoniera din dormitor e drept ca are becuri mici, dar sunt 4, asa ca e ceva lumina. La fel si in sufragerie, sunt 3 becuri de 40 daca nu ma insel. Noi la Ambient am gasit cele mai interesante corpuri de iluminat pentru tavan.