Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly,ne-am cam hotarat la "golan" ...dupa Paste cred ca facem miscarea,am avut f.f.f. multa munca de convingere cu sotul pt. ca el nu prea vroia sa auda de masina romaneasca!Deh,femeile stiu ele cum sa-si convinga partenerii cand vor sa obtina ce vor...el "batea" spre un sh dar eu nici nu vreau sa aud de asa ceva...!
Urez si eu celor care nu mai intra pana duminica:
SARBATORI FERICITE!
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, sanatate, fericire, sa va lumineze casele si sa va bucurati alaturi de cei dragi!
Buni ...multumim pt. urari..."Paste fericit,multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi"!
Andreea,La multi ani,sa fii sanatoasa,fericita si implinita alaturi de Biencutza,de sot si de toti cei dragi...!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami n-o sa fiti dezamagiti, sotzul e foarte incantat de al nostru, ba chiar spunea ca-i place mai mult ca si Renault Clio-ul de la firma.

Andreea sa ai parte numai de bucurii si de tot ce e mai bun!

Si cum nu stiu daca mai intru, va doresc
Sarbatori fericite si fie ca lumina Invierii sa va lumineze sufletele si casele si sa va bucurati de aceste sarbatori alaturi de cei dragi!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai, incep sa apara noricile. sper ca minunea asta sa tina si dupa Paste.
Eu alerg la greu, sunt deja obosita, acum va mai citesc putin si plec la "Denie" la biserica.

Yasmi ce samburel ai tu acolo...Sper ca te simti bine.
Buni SA NU NE UITI SI SA MAI TRECI PE LA NOI (macar cand merge sefa la ..pipilica sa intri)
Cami bafta la convins husbandul. Ca sigur il convingi tu...
Marina ce bine ca te plimbi, si nu te obosesti cu pregatirile.
Nicomama, ce e aia servici pana la 11 noapte?!!!!!
Aly spor la cremsmit. Revenim cu comentarii dupa
Fetelor v-am putat si va urez "Sarbatori fericite" alaturi de cei dragi>

pe toate

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

yasmin emmi are acum 2 luni si 3 saptamani...mai avem putin sio botezam. nici nu stiu cand a trecut timpul.

briza nu fac acum dar o sa ma agit saptamana viitoare pt botez, ca tot trebuie sa pun si acasa ceva pe masa. dar o sa ma ajute si soacra.

fetelor Paste fericit!!! si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

briza, marina
marina, nu se face mai devreme botezul, dupa o luna??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

yasmin botezul se face cand vrei si cand poti. si noi l-am fi facut mai devreme dar s-a intrat in post. botezuri se fac si in post dar petrecerea... si oricum noi depindem si de nasi care nu stau in ro si nu pot veni oricand.

fete nu stiu daca mai intru asa ca va doresc PASTE FERICIT CU LUMINA IN SUFLETE!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Paste Fericit tuturor,plin de lumina si caldura sufleteasca iar iepurasul sa va aduca tot ce va doriti!...

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

PASTE FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hristos a inviat!

Au trecut prea repede sarbatorile astea... asa e cu tot ce-i frumos.
Briza n-am facut cremes de sarbatorile astea, abia ce facusem de Florii. Am facut alte prajituri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hristos a inviat!
Ce repede au trecut sarbatorile . Dar au fost tare frumoase.
Aly eu l-am facut dar fara frisca, ca sotul a zis ca nu vrea, ca dc ii schimba gustul ala specific. Si cum am facut prajitura mai mult pt el ...Sti ce fac acum? Caut informatii despre Sousse Tunisia!!! Cred ca am inebunit avand in vedere ca 5* nu imi permit, nu?!!! Stiu ca tu ai fost in tunisia, ce zici sa ma risc la mai putine stele? Ce ma surpinde este fapttul ca sunt persoane care au fostla 3* si au zis ca a fost f bine, dar sunt si pers care au fost la 4* si au zis sa nu ma risc, sa merg la 5*. Tu ce zici?

briza_marii
poze
edit Hihihi Marina, asa inveti tu bebelina? Ca ea e seful, ca vrea diamante

Mergi la inceput