Clubul nurorilor (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

asa e au trecut repede sarbatorile. noi am fost l munte cu niste prieteni si a fost super, emmi mai mult a dormit si oricum cand scancea putin avea cine sa o linisteasca pt ca toata lumea roia in jurul ei.

si noi am vrea in tunisia sau egipt anul asta, pe la inceputul lui septembrie...sper sa si pleca.

briza pai fata stie ce stie: are un body cu "vreau un frate" dar e cu maneca scurta si nu i l-am dat inca, cele cu diamantele si seful si inca unul cu "sunt printesa". sefa sigur ea este...ne joaca pe degete pe toti.

uffff, azi merg sa-mi iau ceva de imbracat pt botez si sigur o sa ma umplu de nervi pt ca nu o sa gasesc ceva sa-mi placa si sa ma si incapa

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.
Briza frisca nu-i schimba deloc gustul. Poate incerci data viitoare pe jumatate de prajiturica. Eu musai vreau sa descopar cum e cu crema aia in care se baga frisca.
Pentru Sousse 4* iti recomand Tour Kalef, a fost cineva din grupul nostru acolo si a fost multumita. Oricum, sfatul meu este sa intri pe site-ul www.kartagotours.ro/" target="_blank">Kartago Tours (ei sunt tour operatorii pe Tunisia) si sa vezi ca au oferte. Puteti prinde o oferta buna. Si sa nu mergeti in plin sezon, ca atunci e cel mai scump. Oricum, multumirea si nemultumirea depind de oameni si de felul lor de a fi. Si eu am citit despre hotelul unde am mers noi inainte sa mergem, pe diverse site-uri si erau parerile fix la 180 de grade, de ziceai ca nu vorbesc despre acelasi loc.

Marina bafta la gasit hainutze pt botez. Azi maine trebuie sa ma apuc si eu de cautat hainutze pentru nunta lui frate-meu si si mie mi-e groaza.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Marina draga, cand te-or apuca nervii priveste la ghemotocul ala care gangureste, si sigur te calmezi
Aly, exact despre ala am citit o gramada. Problema e ca, stiu o pers de incredere care mi-a zis de unul de 3 stele El Hana, care cica i-a placut la nebunie, era f bine asezat -pe plaja, si in centru statiunii, langa banca, magazin gen mega image...Dar nu stiu ce sa zic, ca e de 3. Iar referitor la el am citit si de bine si de rau, dar si de Kalef am citit la fel .
Si noi vrem inceputul lui septembrie, ca vrem sa mergem cu niste prieteni, iar ea are examen la inceputul lui oct, asa ca asta e sigura perioada cand ne-am potrivit. Am citit ca sunt 27-30 de grade atunci.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Briza la El Hanna Beach a fost un coleg de-al meu de servici. El mi-a zis ca nu-i ok, adica nu mi l-a recomandat. Septembrie am inteles ca-i ok, colegul meu a mers in iunie, noi in iulie (full season, da na, daca asa ne-a picat luna de miere, ce era sa facem). Acuma, ti-am zis, depinde ce pretentii si asteptari aveti voi, ca daca pretentiile sunt foarte mari, e posibil nici 5* sa nu fie ok.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetyelor si din partea mea
nu prea mai pot intra datorita aglomerarii la scarbiciu
briza sunt in plina raportare lunara si trimestriala catre soc mama din austria, asa ca termenele tb respectate indiferent de volumul de munca

de vreo 2 zile sunt cheauna de somn

Mergi la inceput

Nico, draga de tine. Pupam fata sa ii dam spor
Aly nu am nevoie de prajina pt nas ...Anul trecut am fost in bungalouri de 3* in grecia, si ne-am simtit super (tot drumul spre casa nu stiam cum sa ma abtin sa nu dau apa la soareci ca am plecat de acolo). Vreau sa am strictul necesar, sa nu imi fie sila sa ma culc in patul ala, sa nu imi curga instalatiile de la baie (am auzit povesti cum puneau prosop pe langa WC ca le curgea apa, sau ca robinetele mergeau numai cand vroiau ele) si sa nu fie pustiu pe langa hotel, adica sa pot iesi seara la o plimbare, un suc..

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Hai mai ca n-am zis ca iti trebuie prajina . Colegul meu mi-a zis ca au dat niste bani la receptie ca sa le dea o camera cu vedere la mare (ca restul dadeau in ceva piata de-a lor, cu mirosuri specifice si galagie) si iar ceva banutzi sa le dea o camera mai buna si sa le faca si curatenie (asta la El Hanna). Ideea e ca stelele de la ei nu corespund cu stelele de la noi. Noi am stat la 5* si daca stau bine sa ma gandesc, nu prea ajungeau hotelul de 4* la care a lucrat inainte sotzul. Dar era curat, lenjeria si prosoapele se schimbau zilnic si zilnic ne facea si camera, WC-ul era separat de baie, camera mare si cu terasa (vedere la mare am avut in plus pentru ca eram in luna de miere, altfel trebuia sa platim si noi). Vedeti ca si anumite facilitati pe care le doriti (gen sezlong cu saltea) la mai multe stele sunt incluse, la mai putine le platiti si pana la urma tot acolo esti. Trebuie sa studiezi cu atentie ofertele, ca eu de exemplu am gasit diferente de dotari la hoteluri din aceeasi categorie.
(Eu chiar am plans in ultima seara, in timp ce ne plimbam pe malul Mediteranei, si ma gandeam ca de maine s-a terminat si ne intoarcem acasa )

Edit: vezi si Marabout si Marhaba, sunt tot in Sousse.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

vezi si Marabout si Marhaba, sunt tot in Sousse.

Yap, si de astea am citit de bine pe tripadvisor. Ma enerveaza ca inca nu au aparut ofertele pt sept la kartago, macar sa imi fac si eu o idee. Oricum toata lumea a zis ca cel mai sanatos este sa bagi 10E in pasaport, ca sa nu ai probleme. Sincer, nu ma derajeaza, asta e mentalitatea lor, toti care merg acolo stiu la ce sa se astepte, e....altceva. Ca si bazarul, dc nu iti place nu te duci si apoi te vaiti.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Cand sa bagi aia 10 euro? La receptie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

[font=Comic Sans MS]Cand sa bagi aia 10 euro? La receptie?

Da. Absolut pe toate site-urile era trecut ca "sfat de luat in seama" + 1,2 DT la femeia care face curat, ca sa fi sigur ca o sa ai cearceafuri curate si prosoape curate, eu oricum ma car cu ele de acasa, ca asa sunt eu nebuna si nu ma pot sterge cu unele straine. Concluzia era ca dc vrei sa ai camera sea side sau intr-o zona linistita (nu deasupra discotecii, sau a bucatariei) musai 10E la receptie inainte

briza_marii
poze

Mergi la inceput