Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De Iepumic mai stie cineva ceva? Ca ramasese sa mai faca in dimineatza asta un test de sarcina.

Nana, 12+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Iepurila unde esti???Cum a iesit testul???

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, aici sunt!!! Nu am mai facut nici un test azi de dimi ca nu am avut timp ieri sa ma organizez si, oricum, dupa cel de aseara, am zis sa mai astept cateva zile sa vad ce se intampla.Dar sunt z33 si nici un semn de CM.....
Va multumesc pentru sustinere..
Felicitari noilor gravidutze viitoare mamici de noiembrie-decembrie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare,

eu de fapt sunt o viitoare mamica din odiseea cea mai "in flacari" in perioada asta... mamicile de martie-aprilie... am aruncat un ochisor si pe odiseea voastra (nu dati cu rosii ), ma gandesc ca si voi sunteti la nivelul nostru de emotii

al meu n-a fost planificat, asa incat cand eram in saptamanile in care sunteti voi acuma nici nu ma gandeam ca ar putea exista .

Vreau sa va urez bafta multa, sa vi se implineasca ceea ce va doriti, sa fie bebeii asa cum vreti voi (sanatosi si papaciosi in primul rand), si sa aveti mare grija de voi si de burticile voastre

Si o sa vedeti ce repede trece timpul...

Diana 33+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

hello fetele! imi raspunde si mie cineva la intrebari? sau vad ca unele dintre voi nu si-au pierdut "bunele deprinderi" de cand erau la "aspirante optimiste de la 20 ani in sus".

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by andriushca

Buna fetelor.
felicitari pentru proaspetele burticute, sa aveti sarcini usoare si bebe voios si sanatos!
am nevoie si eu de parerea voastra, mai bine spus de proaspata experienta de gravidute si anume: cand ati rams insarcinate sau putin inainte de a afla acest lucru, cum v-ati simtit, ca eu am niste senzatii ciudate, dar nu chiar ca inainte de ciclu: balonare, constipatie, jena la ovare, am niste scurgeri mai abundente si cel mai important, se pare ca am colul ridicat desi in perioada de dupa ovulatie ar fi trebuit sa se lase si sa se simta. (asta mi-a spus sotu` ca a simtit in timp ce... scuze pt astfel de detalii)
va pup si astept parerile voastre

andreea

Andreea primele mele simptome au fost sanii care s-au marit si mameloanele isi schimbasera culoarea(dupa spusele sotului),dupa acre am simtit o greutate in burta si din cand in cand intepaturi in ovare,cat despre col asa stiu si eu ca daca e ridicat este sarcina.
Iti tin pumnii sa fie bb .
Cand faci un test?
In ce zi esti?

anca 4+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

andriushca, nu stiu sa iti raspund....desi as vrea

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

si eu am o greutate in abdomenul inferior, foame, somn, mameloane colorate si marite. problema e ca in ultimele 2 luni am avut CM de 26 de zile, iar in general il am de 32 zile. dar ovulatia a fost in Z 16 si cred ca voi avea luna asta un CM lung de 30-32 de zile. sper ca nu v-am ametit. concluzia e ca nu mai stiu cum sa consider: sau Z 23 (pt CM de 26 zile) sau Z 23 pt CM de 30 zile?. in orice caz mai am cateva zile pana la CM.
sper din tot sufletul sa fiu si eu colega cu voi, cat mai am timp. pupici!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca ovulatia a fost in z16 eu zic ca Cm o sa fie de cel putin 30 de zile .Mie testul mi-a iesit poz in Z12 DPO.Iti tin pumnii sa fie bb si te asteptam

anca 4+

poze

Mergi la inceput

multumesc de incurajare, fetele. oricum o sa va spun cum a fost pana la urma. pana atunci va doresc tot binele! pupici si pastrati-mi si mie un loc!

andreea

Mergi la inceput