Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna fetelor,
Mi-am luat gentuta si am venit si eu la voi, unde sper ca-mi va fi locul opt luni de acum inainte (una s-a scurs deja).
Pe 27 februarie am avut BHCG 291, iar la testul de ieri mi-a iesit valoarea 5750. Sper si eu sa fie gemeni, dar voi vedea pe 12 la eco mai bine.
De trei saptamani aproape am dureri in abdomenul inferior, balonare, sanii durerosi in parti, si tensiuni la ovare, parca tot as fi la ovulatie. Nici o picatura de sange.
Si am si scurgeri alb-galbui, de la utrogestan of course !
Felicitari la toate gravidutele, eu una inca nu realizez ca "am voie" sa vin aici, sa am dreptul, si sa pot numara zilele si dupa alte criterii decat mucusi, ovulatii, concediile doctorilor, CM-u, internari, etc.
Traiasca libertatea !

Shery 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Iepumic, la multi ani, iubita, sa fii sanatoasa si sa te alaturi gravidutzelor aici la odisee. Iti tin pumnii.
Ai grija cu sampania diseara, nu bea prea multa, sa nu-i faca rau lui !

Nana, 12+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo gravidutze!!!

am aparut si eu un pic!!!
alfa_anca, eu am fost la 4 sapt si nu sa vazut mai nimik!! tre sa merg din nou lunia viitoare pe 12 martie, cand voi avea 5 sapt si 5 zile, atunci sper sa se vada " mogaldeatza" mea!!! poate nu s-a vazut la mien si pt ac eu am un CM de 31 zile, ov fiind in ziua 18! tin pumnii sa se vada si astept detaliile!!!!

eu mi-am mai cumparat ink un test (al treilea) sa mai vad ink o data II !!!!! cred ac o sa o iau razna!!!

pup fetele si revin!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, FELICITARI pentru gemeni!
Ma bucur ca vom fi colege de "suferinte". Placute suferinte

Monica

Mergi la inceput

Ramonella, ti-am ramas datoare cu niste informatii privind valorile hcg.
La mine pe buletinul de analiza scrie in felul urmator: HCG+beta(monitorizare sarcina) valori normale
sapt 3 de sarcina 2,8 - 71,2
sapt 4 de sarcina 9,5 - 750
sapt 5 de sarcina 158 - 7138
sapt 6 de sarcina 217 - 31795
sapt 7 de sarcina 3697 - 149571
sapt 8 de sarcina 32065 - 151410
si apar pana in saptamana 18 de sarcina.
Cum am spus la estradiol s-au potrivit cu valorile de referinta de la Rombel. Nu stiu daca si la hcg se potrivesc. Dar daca e asa si tu ai o valoare asa mare inseamna ca esti in saptaman 6 de sarcina. Oricum doar dr. la control iti poate spune mai exact.
Ancuta, aproape ca si mine . Sa-ti traiasca samburelul iar peste inca 8 luni sa vada lumina.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Mama,mama ce fete harnicute la scris ,n-am intrat o zi si uite ca e deja capitolul 2:).Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare din partea mea.
Ancut inca odata felicitari.
Despre mine,nu s-a schimbat inca nimic decat faptul ca ma dor sanii la orice atingere si mai simt cate o intepatura in burtik.Saptamana viitoare pe 14 merg la nenea dr.Sper sa fie totul in regula si poate auzim si ceva inimioara.Zilele astea plec din localitate cu serviciul pana duminica inclusiv,poate o sa scriu mai rar dar oricum tot va citesc.
Moni si eu sunt tot din Tg.Mures.Tu locuiesti aici sau in Buc?Ce bine ar fi sa stai prin preajma.La ce medic gine mergi aici?Eu sunt fan Capalna.
Am vrut sa mai intreb daca are cineva dintre voi vreo scurgere albicioasa?EU parca am asa ceva de vreo 2 zile,fara miros dar e putin mai abundenta.Oare ce o fi?
Acum fug la o baita ,tocmai ce-am venit de la coafor,va doresc o seara frumoasa si aveti grija de burtici.
5+

mina

Mergi la inceput

Mina . Din si in Tg. Mures. Si eu la Capalna vreau mai ales ca el mi-a facut "lipeala" cu Clujul. Am auzit ca nu e in tara. Tu ce stii?
SUPER! Ce ma bucur. Inseamna ca o sa ne intalnim
Mie imi place site-ul acesta ca pot sa aflu zilnic cum mi se dezvolta copilasul http://www.ivanbelchev.com/myembryo/embryo.htm
Scurgerea, normal e de bine. Ai grija in schimb cu baita ca trebuie sa fie dus nu foarte fierbinte. Eu i-am spus adio pentru inca 8 luni.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Uhh ce ma bucur ca esti si tu tot la el.Din cate stiu eu, este in tara,banuiesc ca altfel mi-ar fi zis cand mi-am facut programarea ca este plecat.Stiu doar ca si-a schimbat cabinetul in alta parte,pe 22 decembrie din cate imi amintesc.am undeva notata adresa,o caut dimineata si ti-o dau daca vrei.Sper sa nu-l fi apucat plecatul dupa ce mi-a facut programarea:))).Poate avem noroc sa ne vedem odata pe la cabinet si cine stie si in alte imprejurari.In ce cartier locuiesti?.Noi stam in Tudor.
Incerc sa fiu atenta cu baita sa nu fie prea fierbinte.Pupic si numai bine
Super interesant site-ul Moni,ma trec niste emotii cand vad cum arata.
5+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Buna fetelor...
Bine v-am gasit
Ma numesc Luiza si am la purtator un bebe mic mic de vreo 4 saptamani..asa ca ma alatur voua
Asadar U.M 28 .01.2007
D.P.N 04 .11 .2007
Ma bucur ca v-am gasit si sper din suflet ca peste 9 luni sa fim fericite cu ai nnostri ingerashi in brate
Eu am mai fost la odisee acum vre-un an si jumatate...la mamici de ian feb 2006
Am o fetitza superba o cheama Maria
Acum joi am programare la doctor
Problema mea e ca eu inca o alaptez pe printeza
si nu prea stiu ce sa fac acum

SANATATE VA DORESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!!!
Ce mai faceti???
Moni mersi de valori.Valorile acestea spun ce saptamana are copilul???Eu analiza am facut-o la 4 saptamani si 4 zile de la ultimul ciclu.Bebe avea atunci cam 2 saptamani si ceva.Si valoarea mea,de 11375, indica ca as avea 6 saptamani.Cred ca sunt mai multi bebebei,asa-i???

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+

Mergi la inceput