Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
ghibuadina spune:
MADA ROZZ nu il mai cantari pe bebe in fiecare zi.Nu e indicat, Copilul mai oscileaza cu greutatea.Nu in fiecare zi mananca la fel.Si eu m-am speriat in maternitate insa pediatra de acolo chiar mi-a zis ca ea n-ar cantari copiii in fiecare zi.Asa mi-a zis si pediatra cd a venit pt 1 data sa ne vada.Stai linistita!!!4 kile???Noi ne-am nascut cu 2, 300.am scazut 60 de grame si apoi am luat.Maine facem 2 sapt, iar luni avea 2, 400.Si eu recunosc ca sunt un pic incordata pana o vad mai mare, insa vizibil mi se pare ca a crescut!!!!
Mai vb!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
ghibuadina spune:
Si de ce ai incercat HUMANA?Laptele de mama este cel mai valoros!O sa vezi cat o sa creasca , mai ales dc nu te stressezi prea tare!Eu zic ca pediatra va vedea dc copilul nu creste cu lapte de mama si veti gasi impreuna o solutie.Mie mi-a zis ca sugarii trebuie cantariti 1-2 pe luna, intotdeauna la aceeasi ora.
Cu iesitul afara, noi nu ne grbim, ca suntem mai mititele.cred ca o sa o scot dupa PASTE.Dar in sezonul caldut poti iesi deja.Prietena mea l-a scos pe bb la 2 sapt.era in decembrie, desi stii ca a fost ff cald!!!
ghibuadina spune:
FETELOR, SPUNETI-MI SI MIE CUM SA PUN POZE IN ALBUM.EU N-AM PUS POZE NICI CU BURTICA.INSA ACUM VVREAU SA-MI VEDETI COMOARA!!!!!!!!!1
paxela spune:
mada nu te ingrijora, copilasii ar trebui sa ia in medie 1 kg pe luna in prima luna dar nu toti sunt la fel, gandestete daca si cel de 2 kg si cel de 4 kg al lua aceiasi greutate lunar la cat ar ajunge la 1 an
deja ar fi obez
nu te ingrijora totul este sa pape , si sa doarma linistit , daca vomita completarea ar putea fi si din cauza faptului ca nu ii este necesara
eu zic sa te linistesti, nelinistea ta i se transmite si lui, daca nu ai incredere in dr lui incearca si la altul si vezi o alta parere
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
ralualexandrei spune:
Mady
si
.
Mada rozz nu te mai stresa in legatura cu greutatea si incearca sa ii dai san cat mai mult,nimic nu e mai bun decat laptele mamei.Atata timp cat nu plange si doarme linistita inseamna ca este satula,dealtfel fiecare copil are ritmul lui asa ca nu te ingrijora.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Adina te loghezi pe yahoo cu id-ul comun si mergi la photos,dai click si apoi in stanga ai upload photos si dai din nou click apoi in caseta alaturata iti apare albumul in care vrei sa incarci pozele selectezi albumul bebelusilor si apoi incarci pozele dand click pe fiecare poza pe care vrei sa o incarci.Daca nu poti trimite-mi-le mie si ti le incarc eu.andreialexandraraluca@yahoo.com
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
38+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
lilidana spune:
Am pus si eu niste poze.Testez daca se vad.
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
paxela spune:
lilidana unde ai incercat sa le pui?
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006