Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

paxela,le-am copiat in profilul personal,dar ceva nu fac bine!

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

trebuie sa merg la medic,dar cand ma intorc mai incerc.
Poate ma ajuti tu .

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

in profilul tau personal sunt, daca vrei sa apara linkul aici mereu, trebuie pus la semnatura
http://good-times.webshots.com/album/558061607FzCuze poze lilidana

Alexa38+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

MADY super fain mesajul tau ,hai ca ma plans destul pe ziua de azi cu mesajele pt. mame.....

laura34+arianna

Mergi la inceput

paxela,multumesc .Nu stiam unde trebuie sa le pun,acum le-am copiat,sper sa se vada .

Am sosit de la medic,a fost ultimul control inainte de nastere.Totul e bine,bebe tot in prezentatie pelviana,dar oricum nu conteaza.Loc nu mai are asa ca se intinde pe unde poate si-mi taie respiratia.
Dupa masuratori deja am intrat in saptamana 38 asa ca suntem la termen .
Ne mai intalnim cu miercuri,la spital,pentru cezariana ,mi-e frica dar sunt si nerabdatoare sa-mi tin puiutul in brate ...

Fetelor,pe mine m-a apucat dorul de mama,mai ales ca azi e 8 martie!Imi vin in minte multe amintiri frumoase legate de ziua asta si-mi vine sa plang .

Va doresc o primavara minunata,cu bucurii si impliniri.
LA MULTI ANI!

lilidana cu David-Gabriel

AMR 6 zile pana la Marea Intalnire!

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by sherbi

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI SI VIITOARE MAMICI!
KARRA, esti o mamica super fericita cu un asa cadou. sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
LA MULTI ANI, MAYA CRISTINA! Sa fii o fetita cuminte si sa o bucuri pe mama ta! mult noroc si sanatate!

DIANIANA- draga mea, vreau sa te intreb cand a hotarat de fapt medicul tau sa-ti scoata firul??? al meu a spus ca mi-l scoate fix cand fac 38 de saptamani, si de atunci pot naste in orice moment. stiu ca la 38 de saptamani copilul este complet format, iar cei care se nasc la 40 de saptamani sau mai tarziu, nu fac decat sa mai creasca in greutate, pt. ca organele sunt in totalitate formate.

mai am o intrebare pt cele care sunt deja mamici sau care vor fi in viitorul apropiat: eu inca nu sunt decisa ce fel sa nasc. as opta pt nastere naturala, dar sunt si o groaza de mamici care recomanda cezariana. pe timpuri era o operatie mai delicata, dar acum am inteles ca mamicile care au trecut prin experienta asta s-au refacut extrem de repede. medicul meu inca nu m-a lamurit cum ar fi mai bine, mai ales ca l-am zapacit la fiecare consultatie, ba ca vreau cezariana, ba ca vreau naturala.

va multumesc!
va urez o zi frumoasa si mai asteptam si alti bb sa faca bucurii mamicilor de 8 martie!

36+ bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Iubita mea, eu nu-ti recomand cezariana...din proprie experienta iti zic. Acum 1 an si 4 luni l-am nascut pe Vladut, pe cale naturala, fara anestezie epidurala, la 40 + 4, a avut 4100 g la nastere, am avut epiziotomie insa refacerea a fost f. buna, la o ora de la nastere stateam in fund pe pat, nu am avut complicatii, dureri si alte probleme. Acum mai am 7 zile si nasc din nou, sper din suflet sa nasc tot natural, tot fara anestezie, recunosc ca mi-e putin mai teama decat prima data, nu de durere ci de situatia in sine, dar de-abia astept sa-mi tin puiutul in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

LA MULTI ANI PENTRU BURTICI, MAMICI SI FLORICELELE LOR. . Sa vem toate parte de nasteri cat mai usoare si sa fim la fel de curajoase ca cele din grupul nostru care au devenit deja mamici!

Suzy si Krissy, multumim pentru ca ne impartasiti despre experientele voastre. Desi am plands cat am citit ne prinde bine si ne da curaj sa citim despre mamicile noastre curajoase. Sper ca fiecare dintre noi sa fim la fel de curajoase cand printesele sau printisorii nostri vor dori (sau vor fi pregatiti) sa soseasca pe lume.

Felicitari Karra!! Frumos cadou ti-a facut printesa ta MAYA CRISTINA astazi. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de tot ce viata va va oferi mai frumos.

Andra, frumos scris, multumim! Anul asta chiar ma simt “speciala”.

O noapte linistita fetelor. Toate prietenele mele care sunt mamici ma sfatuiesc sa dorm acum cat mai mult. Daca mi-ar spune cineva si ce sa fac pentru asta!!!!! Eu zic ca ne obisnuim de ape acum cu trezitul des noapte pentru a fi in forma dupa ce vom naste.

Crina33+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by mada_rozz

La multi ani tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!!!

Karra,felicitari pentru bebelina,sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii.

Eu tot stresata sunt cu bebe al meu.Am cumparat cantar electronic si bebe vad ca are 4,300 si nu 4,090 cat avea zilele trecute la doctor.I-am dat Humana 1 cum a zis pediatra si a vomat tot.M-am enervat si nu i-am mai dat deloc si acum ii dau san chiar daca vrea sa pape din ora in ora.Sper sa se rezolve si sa scap de stresul asta cu luatul in greutate.

Azi facem 2 saptamani.Nici nu imi vine sa cred.Vreau sa le intreb pe mamicile cu bebe acasa cand e bine sa incepem sa iesim la plimbare ca e asa de frumos afara...nici nu imi vine sa stau in casa.

Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru (22.02.2007)

Daca nu ai lapte, poti incerca cu laptele nemtesc TOPFER, de la Lactana, il gasesti la farm. Dona, e bio, f. bun la gust si e cel mai apropiat de laptele de mama ( ni l-a recomandat o dr. neonatolog tanara de la Cantacuzino) ...Humana mi se pare cam gretos. Insa cel mai bine sa=ti iei o pompa de muls (de preferinta electrica) si sa incerci sa-i dai lui bebe lapte de mama. Nici eu nu am avut prea mult lapte pt Vladut, insa i-am dat pana la 10 luni (am intrerupt in luna 3 de sarcina), 6 luni exclusiv, cu ceaiuri de stimulare a lactatie, cu Galactogil, Nutrinatal, muls zilnic si pastrat la frigider si a mers...a...si multe lichide si papa consistent!
Si eu alaptam tot la cerere, Vladut era tare puturos, statea si 1 ora ca tata in gura, eu cu el in brate la calc, dar nu am renuntat, sa stii...

Mergi la inceput

Fetelor,acum puteti sa vedeti cateva poze,mai jos!

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor!

LA MULTI ANI tuturor!

Noi nu prea am sarbatorit azi. Dimineata a inceput frumos cu papa etc. apoi am fost la policlinica Titan si am inscris fetita la unmedic sa ne vada si pe noi cineva. A su venit azi acasa. cica e ok dar luni trebuie sa ma duc sa o cantareasca. Nu sunt asa incantata sa o duc la cabinet pentru asta dar ce sa fac.... Mi-a promis ca ma duc si intru imediat cu ea, o cantaresc si plec.
Apoi o data ajunsa acasa a inceput nebunia. Maria a plans mai toata dupa amiaza. A mancat din ora in ora. Doar acum dupa baita a mancat si ea bine si doarme de vreo ora si ceva. Sper sa-si refaca programul de zilele trecute si sa manance mai bine ca sa doarma cel putin 2-3 ore.
In rest ce sa va mai zic? Noi suntem bine. Va multumesc de sfaturile pentru hemorizi. Am incercat aproape tot ce mi-ati zis si e mai bine numai ca nu stiu ce a avut efect.

Va felicit pe cele ce ati nascut intre timp si abia astept sa trecem toate la capitolul bebei, sa incheiem odiseea. Asa ca nasteri usoare fetelor. Sa vb in curand de scutece si alaptat.
Aveti grija de voi. Va pup.

Mergi la inceput