Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
vcarmen spune:
salut
pt fetele care m-au intrebat de trusa de epidurala. am comandat-o la sensiblue si m-a costata 125ron.comanda vine in maxim 24 de ore sau daca faci comanda dimineata ,ti-o aduce pina seara.
cred ca e fara anestezic.mie mi-a recomandat doctorul sa fie Brawn, dar sunt altela si mai eftine si la fel de bune(asa a zis farmacista).
nu cred ca are anestezic sau daca are nu cred ca o sa-l folosesc pe acela ci pe cel din spital. se pot face mai multe doze o doza duraza 1hsi 20-30 de minute
RaisaFudulu spune:
Raluca22 nu fii suparata ca vine el cand vrea...dar stii si tu ca baietii sunt mai mamosi si vrea sa profite cat poate de caldurica din burtica

. Poate iti face o surpirza in weekend...cine stie
Diana
34+
cu RAISA-MARIA
BiancaM spune:
Asa, sa le luam pe rand....
Felicitari Kara pentru cadoul ce ti-ai facut de 8 martie!!! Sa fie sanatoasa fetita si sa va aduca numai bucurii!!!
La multi ani pentru mamici, pentru proaspetele mamici si pentru mamicile in devenire!!!!
Krissy, am vazut pozele, am citit povestea, am plans... Sa va bucurati de Sophia si sa fie sanatoasa!!!!
Noi suntem bine, azi am avut o zi proasta de tot... Dupa ce ca am stat singurica aproape toata ziua, m-a palit o melancolie, de am bocit... nu-mi venea sa cred nici mie, ca de la inceputul sarcinii nu am mai avut momente de astea. Bebe a fost cuminte, parca a stiut ca azi nu-mi 'arde' de impunsaturi si ghionturi
.
Cam atat, o zi buna de la noi!!!! Noi ne tragem la pernuta...

pentru fetele care ne fac vreo surpriza
35+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
ghibuadina spune:
Felicitari KARRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa-ti traioasca si sa va bucurati de ea!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
vcarmen spune:
SALUT DIN NOU
prefer sa trimit mai multe mesaje scurte pt ca sunt grabita si le sterg din gresala.
FELICITARI PT KARRA SA AI O REFACE USOARA SI LA MULTI ANI .AI DEVEMINIT MAMICA CHIAR DE ZIUA MAMICILOR . CE POATE FII MAI FRUMOS
LA MULTI ANI MAIA CRISTINA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA . SA AI MULT NOROC IN VIATA.
PT Raluca 22 sa ai o nastere usoara.

iar pt mamici si viitoare mamici 

cu drag
ghibuadina spune:
Abosluta,
10 min pana scoate copilul si inca o jumatate de ora dupa pt tine.Mie mi s-a parut c-a trecut ff repede!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
arissa spune:
Felicitari, Karra, sa-ti traiasca fetita! Si a mea tot asa se va numi, Maya.
La multi ani burtici si mamici, va doresc o zi minunata!
38 +
Maya
LuizaS spune:
Felicitari Karra pentru bebelusa Maya Cristina !!! 

Sa fiti sanatoase amandoua si sa va intoarceti acasa curand !
Ce cadou frumos ai primit de 8 martie !
Luiza 36+3 
phili spune:
buna fetelor!!!!felicitari KARRA pentru cadoul primit de ziua femeii,este intradevar extraordinar.....!!!!sa-ti traiasca fetita si sa fi-ti sanatoase amandoua sa te poti bucura de ea.
LA MULTI ANI!!!pentru toate fetele,si mamicile,azi este ziua voastra,asa ca rasfatati-va si voi putin!!!!!tot ce va doriti in viata va doresc din tot sufletul meu!!!
fetelor voi cum mai stati cu tensiunea?va mai verificati?de care tensiometru folositi,mecanic sau electronic?care crede-ti ca e mai bun??
tzuna iti multumim mult pentru indrumari si sfaturi,esti extraordinara!!!!D-zeu sa va aibe in paza!!!
va pup pe toate si va doresc numai bine...

iar pentru fetele care urmeaza sa nasca

+33
RaisaFudulu spune:
BiancaM foarte frumos patutul...bebelina ta sa se bucure sanatoasa de el...si te rog nu mai fii trista uite un pupic de la noi

Krissy acum am vazut pozele...o comoara...ce fericiti sunteti cu totii...felicitari

...este o scumpa printesa voastra si ce flori frumoase ati primit
Diana
34+
cu RAISA-MARIA