Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Raluca22 comand majoretele pentru tine si cu ajutorul lui DD poate azi apare bebe

Fetelor am si uitat sa va spun La multi ani! pentru ziua de azi, sa fiti sanatoase, sava bucurati de comorile pe care le aveti deja sau care sunt pe drum, sa fiti iubite si sa va dea DD tot binele din lume

Eu sunt putin emotionata ca vad cum se cam scurteaza listuta...si se apropie pe zi ce trece marele moment...

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Kiss ce amintiri frumoase imi trezeste acest cantec....eu l-am fredonat pentru mama mea asa de una singura...si va ca am mai uitat din ele...multumim

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Felicitari KARRA si bine ai venit pe lume MAYA CRISTINA!
Draga Karra, ai primit cel mai important cadou din viata ta intr-o zi cu o semnificatie asa de frumoasa. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase, fericite si norocoase si sa aveti parte numai de lucruri minunate in viata!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI O PRIMAVARA MINUNATA VA DORESC DRAGI MAMICI, VIITOARE MAMICI SI PRINTESE!!!

Carmen sapt 33 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Kiss in timp ce citeam mesajele de pe forum cantam exact aceasi melodie.

Felicitari Karra sa fiti sanatoase amandoua si refacere rapida.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

La multi ani fetelor, cu ocazia zilei de azi!!!!
Felicitari Karra, sanatate si noroc mult tie si fetitei tale! ce cadou frumos ai primit!

Si da, cand vad ca din ce in ce mai multe si-au vazut deja comorile, ma apuca si pe mine un fel de..nush'ce...vreau si eu s-o vad, s-o tin in brate..parca nu mai am rabdare...dar mai e pana atunci, pana la sfarsitul lui aprilie trebuie sa stea acolo cuminte ;)
Azi ma duc sa-mi iau analizele, sa vad ce mai iese si acolo! :P :))))

Elena 32+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sa fi femeie si sa nasti cu cezariana (adica planificat) de 8 Martie e o idee minunata, insa sa fi femeie si sa nasti natural (neplanificat) de 8 Martie e Dumnezeiesc.

Felicitari Karra....D-zeu ti-a facut cel mai frumos cadou din viata ta ca femeie.

Absoluta 37+ Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Cam greu mai tin pasul cu voi!!!Noi ne simtim bine, dureri de cap nu mai am, azi o sa ies un pic si din casa!

La multi ani tuturor femeilor si in special mamicilor!Pentru prima data ma simt o mamica si o femeie implinita!Ce sa spun sunt fericita!Abia astept sa trecem toate la scutecele!

Vreau sa colaborez cu proaspetele mamici ca am nevoie si stiu ca si voi la fel!!!

TZUNA, cd am ajuns acasa a venit dc mea de familie, care e si pediatru si ne-a vazut.Cam asa am inteles ca se procedeaza.Trebuie sa-ti vada cineva copilul, ca sa-l ia si in evidenta.am disc o multime de lucruri>alexia e sanatoasa, plamani, inima, reflexe, totul k!!!

Va pupic!!

adina 34ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Am schimbat si semnatura!!!!!!!!!!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor !
M-am intors din nou de la spital ,nu este nici o modificare fata de saptamana trecuta si mi-a zis ca luni ma interneza ,asa ca sunt.
Felicitari KARRA ,sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa.

pt galerie fetelor .

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tzuna eu stiu in zona baba novac pe d-na dr ianculescu lucia marina. are cabinet chiar in intersectia baba novac cu mihai bravu. adresa exacta este baba novac nr.2. la parter acum este o farmacie, inainte acolo stateau floraresele. intr-un fel este pe diagonala cu gogoasa infuriata. d-na este f draguta si f priceputa.

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput