Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anya, sadosadomasochistaNu te supara, glumesc!Bravo tie ca esti asa puternica, eu nu sunt.
Si mai sunt si profitoare, adik daca pot sa ies fara bb ies!
Eu am intarcat la 8 luni .Tu pana cand ai alaptat?
Pupice si sarcina usoara!

Stiti exista un proverb in lb engleza pe care il ador: "Let's agree to disagree!"
Nu stiu cum s-ar traduce : sa fim de acord sa nu avem aceeasi parere!

4 U all

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

si eu ador pisicile am avut pisica mai mult de 10 ani si acum sunt alergica la pisici CULMEA!si knd vad kte o pisica asha imi vine sa o zmotocesc.....:D numai k tre sa stau kt mai departe de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor vad ca vorbiti de vacante cu copii sau fara copii. Si eu ca si Anya ma cam situez in departamentul de mame masochiste, adica am fost de vreo doua ori plecata fara Cosmin insa a plans sufletul in mine si nu m-am simtit bine de loc. Nu stiu daca fiu-miu o fi el mai cumintel (tinand cont ca e si timid) insa peste tot unde am stat mi-a fost laudat ca e foarte cuminte. In plus nu ii este frica de apa insa nici nu pleaca fara mine nicaieri deci nu am pericol de plecat in apa singur iar prima oara am fost cu el la mare la doi ani si sincer m-am simtit extraordinar, i-am explicat doar o data ca se poate juca la mal dar nu in apa fara noi si tot timpul si l-a petrecut alergand la malul marii si jucandu-se cu nisip insa nu pleca niciodata departe. Acum normal ca e mare la aproape 6 ani deci concediu de anul trecut a fost chiar concediu, am cu cine ma intelege (atunci avea 5 ani fara o luna) in plus eu am mai spus ca prefer hotelurile cu kids club sa aiba cupilu entretaiment. Acum insa voi pleca in Cipru inainte de a naste ca sa am un ultim concediu de relaxare inainte sa vina zgatia. Apoi vom pleca toti ori in ian 2008 undeva exotic ori in vara 2008.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ma chinui sa nu devin paranoica: am senzatia ca, in ultimele 2 zile, scurgerile mele sunt mult mai abundente decat de obicei (scurgeri alb-galbui)! de ex, de azi dimineata pana acu am schimbat 5 tampoane de fiecare zi; e normal?? cum e cand, doamne fereste, incepi sa pierzi lichid???? simt cum/cand curge din mine!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

olguttza, eu nu prea stiu ce sa iti spun. 5 mi se pare mult, dar poate ca nu e nimic. eu stiu ca se poate face un test (proba Zeiwang se cheama) in care masoara ph-ul din vagin. daca e lichid amniotic, o sa reiasa din proba asta. si eu am probleme cu scurgerile astea nenorocite, am si candidoza, si niciodata nu stiu daca e leucoree sau altceva, pentru ca si vad sau simt cum curg cate un strop din cand in cand. totusi, daca continua sa ti se para dubios, parerea mea este sa iti iei o piatra de pe inima facand testul asta.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

olguttza, si eu am patiti ceva de genul asta dupa ce am facut dus intr-o seara. Desi ma stiam stearsa, aveam senzatia ca se scurge ceva din mine. Si eu m-am speriat. Am stat intinsa in pat si s-a linistit. Nu stiu ce a fost, dar de atunci nu mi s-a mai intamplat.

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

aylin, candidoza am si eu acu. si tocmai de-aia sunt atat de confuza (adica, speriata), ca nu stiu de la ce e. simt miscari in burtica si asta ma mai linisteste putin. desi, sunt si oarecari dureri in partea dreapta.
o sa ma duc nitel in pat sa stau intinsa, sa vad cum e, si daca pana diseara o sa fie tot asa, imi sun doctorita!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Anya imi doresc sa fiu ca tine!!!
Bebele meu va fi cu mine peste tot...Avem niste prieteni care duceau bebele cu ei peste tot; de la 3 luni era in carucior in Selgros, la 4 luni in Concediu in Croatia...Iar la faza cu alaptatul tipa mi-a spus ca e mai usor asa: cand au fost plecati fara sticle si biberoane sterilizate, etc. Il punea la san, il spalau la dus...Au un baietel tare scump si deschis la toata lumea...
Sper ca asa va fi si al meu...mai povestim...

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, stii vre-un loc in Bucuresti unde se face proba Zeiwang? Ca si eu mai simt uneori cind curge ceva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

apropo de dureri, eu sunt foarte dezorientata in privinta lor. ba ma doare jos, la apendice, ba ma inteapa nu stiu unde, ba ma doare burta ca e prea umflata...dar le pun pe seama unei normalitati. doar au loc modificari, nu? nu poti sa nu simti nimic. dar atata timp cat durerile nu sunt puternice, sau nu dureaza mult, eu zic ca e ok. sa ne zica si fetele daca ar trebui sa ne impacientam.

olguttza, eu zic sa stai acum putin cumitica in pat, si intr-adevar daca tu consideri ca pana diseara scurgerile sunt asa de abundente cat sa schimbi tampon dupa tampon, sun-o pe doctorita ta si vezi ce zice.

sa ne tii la curent!!!

Aylin, 16+

Mergi la inceput