Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
tizo, din ce spui mi-e cunoscut modelul de socroshenie, am si eu unul cu pretentii de acelasi calibru.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andicu spune:
Salutari si de la mare!
Simo, concediu placut si relaxare totala! sa vii cu poze! iti pot spune ca azi or sa fie cam 14 gr in Bucuresti! si se anunta la fel de frumos si-n urmatoarele 2 zile! in aeroport sigur e cald, la fel si-n avion, insa nu stiu cum e de la Iasi la Bucuresti.
Deni, ma bucur ca e totul ok.Sa stii ca si eu m-am gandit la cat de mare o sa fie bebe si nu prea imi surade ideea sa aiba mai mult de 3.700-3.800; poate sunt eu nebuna, cine stie, dar e important sa fie copilul sanatos si cu cat e mai mare ma sperie mai mult ideea... Am scapat de stresul cu TT acum am emotii pt mofo-fetala pe care o s-o fac si eu peste 2 saptamani.
Felicitari burticilor cu vesti bune de la eco! si eu merg azi la eco, abia astept!
Si eu cred ca o sa fiu genul de mama care nu va suporta sa stea prea departe de copil; eu visez deja momentul septembrie 2008 cand vom pleca poate in Antalya cu copil cu tot! pe-atunci o sa aiba 1 an si 2-3 luni, dar se socoteste "concediu" daca vine si bunica cu noi, nu ?!
Eu ma trezesc noaptea cu o senzatie f nasoala de discomfort, parca ma strange burta in parti de abia ma intorc de pe o parte pe alta, si ce credeti? trebuie sa merg la baie! mai nou, nu mai am senzatia ca fac pe mine, ci ma deranjeaza burta, si atunci cand ajung la baie si ma usurez, se calmeaza la loc! oricum, ciudata senzatie!
Andicu 21+
Poze cu burtica
Ioana75 spune:
Ile, nici eu.
Asta cu concediu cu bb e o discutie care va veni dupa discutia cu "stam sau nu 2 ani acasa cu bb". Fiecare face cum ii e mai bine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
olguttza spune:
mdeah, vorba aia: si piciorul sa-l tarai!
voi vb de concedii cu copchilu, io ma gandesc la un contzed pana atunci, ca altfel simt ca ma urc pe pereti! si cre'ca o sa ma urc (macar is proaspat zugraviti), pt. ca de una singura nu pot pleca...sotu imi lucreaza si sambata si duminica, asa caci...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Carmena spune:
Ilenutza bestiala faza cu mersul in concediu cu copilul...si atat de adevarata...
De unde ai luat cartea ca e musai sa o iau si eu, mai ales ca am nevoie uneori de umor in cresterea copiilor...
Cat despre copii de 1 an in concediu cum spunea si cartea si o pot confirma si mamicile care au deja un copil "no way" pana ce nu face bb macar 3-4 ani. Nici atunci nu e super comod, dar macar mai te intelegi cu el intr-un fel...E frumos ca si imagine bb stand si jucandu-se in nisip insa realitatea e cam alta...la plaja nici gand sa stai, in apa doar la mal cu picioarele, de terase nu e vorba, nu zic de alte placeri cum ar fi plimbarea pe faleza sau mai stiu io...
Noi am fost la mare cu Stefi prima oara la 2 ani si 7 luni, adica vara trecuta. Am venit franta de acolo, cu un ganglion umflat, cu 10 doze de antibiotic luate deja ca de, copilul vroia doar in apa, satula de piure cu ficatel si alte delicii culinare pana peste cap, cu nervii franjuri... Noroc ca am avut sansa sa merg doar eu cu tati in septembrie 11 zile in Spania si am avut si noi concediu...
Acum deja planurile sunt facute - 1 saptamana cu copii la noi la mare si 1 saptamana in afara doar noi 2, cel putin pana mai cresc.
Asa ca ganditi-va bine, in fine timp aveti...
Sa aveti o zi frumoasa si senina!
Carmen17+si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Chriszta spune:
Buna dimineata pe la pranz!
Eu muncitoresc de zor asa ca abia acum am reusit sa va citesc.
Masuratori: 94 cm la burtik si 61 kg (asta la 1.63m)
Cat despre concediu eu as vrea sa merg undeva inainte de nastere dar nu stiu daca se poate cu burtik mare. Eu as vrea sa mergem pe la sfarsit de mai inceput de iunie, adik luna 7-8 cu burta destul de mare. Poate imi spun mamicile care sunt la a doua experienta daca se poate merge in concediu cu burtik mare.
In rest va doresc o zi buna si calda.
Cristina 20+
mamii spune:
off tot incerc sa va urmaresc da voi sariti de la o pagina la alta de la u capitol la altul:) ma ratacesc :) sper ca acum sa prind pe cineva in viatza pe aici :) pupici la toata lumea
ilenutza spune:
Carmena www.edituraparalela45.ro/fictiune/detalii_carte.php?titluID=1141&sess=ed4c55e37bb9be69ca3996274abf30ac&uid=0" target="_blank">asta este cartea.Eu am luat-o din librarie dar cred ca poti sa o comanzi de la ei.
Io cu mersul la mare m-am scos pt ca mama sta in Constanta, iar de mers la munte am fost si cu piticul de cateva ori scurt asa , o zi , doua sa schimbe si el aerul.Dar un concediu adevarat e cel fara copchii.Asa cum trebuia sa plec eu in concediu pe 14 martie in Italia dar am cancelat tot din cauza complicatiilor.Si am pierdut si banii pe avion
Am luat si noi in considerare luatul bunicii cu noi, ceea ce este bestial daca te tin buzunarele!!!!
Jadi, bravo tie ca ai supravietuit!
Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
estecri spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu noutati. Am facut spalaturi cu septovag si m-am mai linistit. Dar pe moment atunci cand m-am spalat am simtit ca iau foc(o senzatie super mare de caldura). Important e ca acum imi e bine -senzatie de liniste si pace si nu mai am senzatiile alea de mancarime. Daca persista o sa incerc cu lomexin.
Inainte de sarcina cand simteam un pic ca am mancarimi ma spalam intr-o seara cu apa fiarta in care puneam sare de sac, in a doua seara cu apa si cu bicarbonat de sodiu, iar in urmatoarea cu apa si cu otet ...si chiar isi faceau efectul super bine( acum nu am mai reusit-probabil a fost o forma mai puternica)
Multumesc fetelor care m-au ajutat ,
Sunt si eu ditamai grasuna si am mers specific de gravida (sotul meu imi spune ca merg ca o ratusca)
Va pup dulce
sorina 19+
andicu spune:
..vroiam sa completez legat de copii si concediu : depinde f mult si de copil! daca o sa fie mai linistit, doarme noaptea si nu e genul care urla din orice ( ca stiu ca sunt si mamici fericite), atunci nu cred ca e o mare problema, dar daca e ca nepotelul meu...mai bine stai acasa sau il lasi acasa! am intalnit pe la hotelurile astea cu circuit inchis o gramada de familii cu copii f mici! dar o gramada! si puteai sa-ti dai seama de copil dupa cata liniste era in jurul lor ; om vedea cum ne-o fi norocul, bineinteles, sanatos sa fie in primul rand!
Noi ne-am hotarat sa plecam de Pasti vreo 4-5 zile la munte, asta ar cam fi singurul concediu si ultimul inainte de nastere. Poate mai reusim si de 01 mai , dar mai vedem, ca daca e burtica prea mare, mi-e teama sa plec prea departe.
Andicu 21+
Poze cu burtica