Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmena spune:
Ile
pentru informatie. Merg azi sa o caut negresit.
Andicu io una cred in proverbul "copil cuminte si baba frumoasa". Or exista, nu-mi pierd speranta, Stefi cu siguranta nu e unul din ei si ma gandesc ca nici frate-su/soru-sa nu o sa fie. Parca io am fost cuminte sau tac-su...
Ideea e sa fim sanatosi ca si cuminti...cum o vrea Dumnezeu.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
mamii spune:
am si eu nishte intrebari voi knd a.ti facut analizele la sange ati facut si rubeo banuiesc ca vine de la rubeola dak nu ma inshel si e la fel de periculoasa ca toxoplasmoza..Ash vrea si eu sa shtiu ce raspuns v.a ieshit la analiza..( off).si ink o intrebare rushinoasa
am tip nishte scurgeri d park fac p mine ( putin cantitativ)E normal???
.am programare la gine deabea pe 21 martie si stau intr.un stres continuu..off...pupici burtici
Carmena spune:
De burtica mare in concediu...eu una nu ma risc,ca sunt mai tematoare de felul meu. Cand eram gravida cu Stefi am fost in concediu in 4 luni jumatate si atat. Dar concediu insemnand "lancezeala" la Olanesti la casa bunicilor mei.
Dar am auzti de o gramada de mamici care s-au simtit super pana sa nasca si au fost la mare in 7 luni. Mie doctora mi-a interzis cu desavarsire baile in mare precum si deplasarea pe distante prea lungi. Cred ca depinde de fiecare cum se simte si cat de curajoasa este.
Anul asta nici la Olanesti nu cred ca merg pentru ca voi fi prea aproape de 7-8 luni. Ma resemnez cu lancezeala in cele 50 de grade care se anunta in Bucuresti. Asta e, nu sunt gravida in fiecare an...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
kitty_nic spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru urari! Numai bine la toata lumea!
In legatura cu greutatea, si eu am luat destul de multe kg, adica pana astazi, la 22 sapt si 3 zile am luat deja 7 kg (si eu care imi fixasem target de 10 max 12 kg toata sarcina
). Am inceput de vreo 2 zile sa exclud pe cat posibil painea din meniu, poate se mai amelioreaza situatia, desi dulciurile mi se par mult mai tentante decat oricand! Iar din toate kg astea bb are max 500 g, avand in vedere ca acum 2 sapt avea 400 g, iar eu atunci avem un plus de 5,5 kg.
Iar in legatura cu dimensiunile, noi avem dimensiuni ideale: 92/90/97cm, aratam ca un urs brun, mai ales ca am si o salopeta maro de reiat....imaginea perfecta!
Noi ne intoarcem la treaba, va pupam si va uram o zi buna.
Mami Cristina si
Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
claucia spune:
Andicu si eu patesc exact la fel! Ma scol noapte de noapte cu un mic discomfort. Daca ma duc la pipi imi revin.
Cat despre concedii, asa este, aveti dreptate. Insa tin minte si acum, acum 2 ani cand am fost in Halkidiki cu sotul, era o familie cu un bb mic (mai mic de un an - cateva luni numai) si in fiecare dimineata il puneau sub pom (ei stateau la parter) la umbra si aer curat si era atat de cuminte... bineinteles ca parintii nu se puteau duce la terase in timpul acesta, e drept.
Dar ma gandesc mai ales ca va avea un an si nu va putea sa fuga departe
asa cum o sa iesim cu ea in Bucuresti la terase si restaurante asa o sa facem si acolo. Stiu ca va trebui sa plecam cu arsenal pt bb.
Tot in Halkidiki vom pleca, mai ales ca data trecuta am fost numai cu sotul si am facut o super luna de miere inainte de nunta insa
si am vizitat fiecare plaja din fiecare statiune de pe ambele brate (pe cel de-al treilea am fost in croaziera - e Mt. Athos), am facut baie in fiecare coltisor de apa pe care l-am intanit in cale, am mancat si ne-am lansat la apa - ne-am luat saltele si delfini de apa, a fost superb!
Si oricum ma gandesc sa mergem cu ea o saptamana si singurei o saptamana pentru ca ne trebuie si nou si atat de bine ne distram...
pupilici
19+ 
bb mic
lorinaoo1 spune:
Simo ma intrebai de ce lipsesc de la apel de dimineata... Explicatia e simpla - iar am probl cu calc. Acu nu merge tastatura, va scru de pe on-screen keybord
si e tare nasol.
Ma duc si eu la med de fam in juma de ora sa patesc ca Brazuca
si cand revin va mai scriu. Pupilici 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
ilenutza spune:
Eu in sarcina trecuta m-am mutat de 3 ori, ultima in luna 7, am fost de cateva ori la munte, la 7 luni eram pe la babele!!
Edit:Mamii esti moderata si de aceea iti apar mesajele cu intarziere.baga si tu repede cateva mesaje in plus.Cred ca 20 trebuie sa ai ca sa nu mai fii moderat.
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
mamii spune:
off bine k a raspuns cineva de la mesajul trecut nu mai sunt moderata gata:D:) makr atat numai k sunt panicata banuiesc ca asha sunt toate gravidutzele si caut help pe la voi:)
olguttza spune:
noi poate ne "rupem" de Paste pe undeva pe la munte, pt. ca oricum o sa mergem si pe la mama, la campina, si de-acolo nu mai e decat o aruncatura de batz. macar doua zile sa legumesc in alta parte...
io-s traumatizata inca de nesomn si agitatie, is nervoasa rau de-mi vine sa plang, ma doare si burta, as vrea sa dorm si nu pot, as vrea sa stau intinsa macar, da tre sa vina cu termopanele si iar nu pot...mama ei de treaba!!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...