Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
claucia spune:
Lucia si mie mi se intampla, dimineata cateodata ma trezesc cu burtica mai rotunda si umflata intr-o parte, asta e pt ca e bb acolo, nu e tare toata ca in cazul unei contractii. Plus ca noaptea ma trezesc daca beau apa seara invariabil si ma doare un pic burtica din cauza ca e vezica plina. Dupa ce ma duc la baie si fac pipi trece. Scuze pentru detalii dar asa mi-a spus si dr ieri ca nu mai au loc unii de altii.
Brazuca si la mine se acumuleaza ceva de speriat kilogramele! Nu as vrea sa le opresc dar as vrea sa stiu ca sunt numai de la bebe si nu de la mine. :-(
Pupilici
19+
bb mic
Irinusha spune:
'Neata burticutze!
Multumesc de aprecieri fetelor! Toate suntem frumoase ... si asta pentru ca radiem de fericire :)
Simo, concediu fain! De fapt cred ca o sa-l ai! :) Poti sa-ti iei in bagajul de mana ceva subtirel de imbracat si in Dubai, la eroport, poti sa te schimbi intr-o toaleta publica ... pana nu transpiri toata. Mai bine asa decat sa risti sa te imbraci din tara subtire si sa racesti. Mie una mi se pare in avion f. frig ... nu stiu de ce. Te invidiez, Dubai-ul nu cred ca o sa apucam vreodata sa-l vedem.
Dar sa ma laud si eu, in aprilie facem concediu in Monaco ... de acolo sunt nasii lui Cris si au casa de vacanta si noi profitam din plin. :)
Felicitari tuturor ptr. rezultatele bune la ecografii! Tot asa si pe viitor!
Am fost si noi luna trecuta la Herzzentrum (Centrul inimii din München) ptr. o cardiografie fetala. Eu am fost nascuta cu defect la inima (e totul rezolvat acum, am fost operata acum 9 ani) si mi s-a spus ca si copiii mei pot avea astfel de probleme ... asa ca am "cercetat" la amandoi. Si Doamne ajuta, e totul in ordine!
Insa eco morfofetala mi s-a parut f. superficial facuta ... sau poate a vazut dr. mai multe decat mine. Cica e totul ok, copilul e in grafice, se dezvolta cum trebe. Sunt multumita, tot dr. asta m-a avut sub observatie si la Cris, deci stie ce face.
Eu sunt la - 9kg ... si e totul ok (asa am fost si la Cris). Deci fetele care slabesc in loc sa se ingrase, e totul in ordine. Unele femei sunt asa, copiii isi iau ei tot ce le trebuie, nu va faceti griji.
Numai bine si multa sanatate fetelor!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Clau, nu o sa fie prea mica. O sa fie mai greu pentru voi, dar copilul o sa se distreze daca respectati orele de somn, masa ... tabieturile copilului in general.
Cris avea 1,4 luni cand am fost in Spania, primul concediu cu el. S-a acomodat f. repede cu noul. Dar n-a vrut in apa sub nici o forma ... el e oricum mai fricos din fire. Aici depinde de copil.
Numai bine!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
olguttza spune:
neatza si de la mine!
io-s cam cu c***-n sus azi, am dormit prost de tot si, printre picaturi, am si visat nashpa rau! oricum, de cateva nopti nu dorm deloc normal, ma zvarcolesc pe toate partile, dar adorm de cum se lumineaza pana pe la 10. ei bine, azi, dupa ce m-am tarat prin tot patul in timpu noptii, cand s-a luminat s-au trezit si 2 gugushtiuci sa faca triluri in geamu meu, de m-au scos din minti!! si-acu aud numa "guguuuushtiuc! guguuuushtiuc!" in fine, noaptea a fost agitata si pt. ca am visat urat rau (eu, care nu prea visez nimic, de regula!): incepusem sa sangerez ca o arteziana si nu stiam ce sa fac...eram undeva la bunici, unde m-am nascut, la 100 si ceva de km de bucuresti si eram disperata. cand m-am dezmeticit, l-am auzit p-al meu sforaind, de-mi venea sa-l arunc de la etaju 7.
cu masuratorile stam bine, ca sa zic asa: 102.5 cm, nu foarte mult fata de data trecuta, dar, ca si Deni, multe kile puse aiurea, cred.
zilele astea tre sa merg si io la dr, asa ca, Tizo, daca-ti vine fo idee de cadou, zi si mie pls, ca io-s vidata in perioada asta!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
brazuca25 spune:
Tocmai despre mersul la mare cu bb vorbeam si noi zilele trecute (adik eu si iuby meu). La 1 an e greu cu un bb sa pleci. Am vazut destule cazuri la mare. Desi nu stiu cum o sa fie pana atunci. Oricum cred ca ar fi niste amintiri minunate primele zile la mare cu bb.
19+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
mioara2004 spune:
Pentru fetele care nu au cu ce sa se masoare: cu o sfoara si apoi o masurati cu un liniar...Daca aveti...
Poza 20 sapt
Mioara 22+ Doru Andrei
Ioana75 spune:
edith, vorbesti de funie in casa spinzuratului - cum adica ai 54 kg? Si nu te da vintul jos?
tizo, somn usor la noapte. Ti-au venit socri, sau urmeaza? Ca poate de asta ai cosmaruri.
Eu ma masor cu ruleta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
LuciaZ spune:
Claucia- multumesc pt raspuns m-ai linistit.
Simo- te invidiez si cu asta cred ca am spus tot.
15+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
tizo, somn usor la noapte. Ti-au venit socri, sau urmeaza? Ca poate de asta ai cosmaruri.
ai ca ma facusi sa rad! au venit de aproape 2 sapt! intre timp, el s-a carat, a ramas doar ea, care asteapta sa facem rost de-un camion sa-si ia mobila a veche, de la nunta lor! macar e bine, ca am scapat de bucatarit (o perioada). naspa e ca nu gasim, inca, acel camion....
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Simo78 spune:
Va rog nu mai spuneti ca ma invidiati, imi da un sentiment foarte urat. Acum nu ma faceti sa imi para rau
Simona 17+ Matei Hisham
poze