Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Simo. Chiar nu stiam bancul.
Nicoleta, te asteptam cu vesti, cum a reactionat sotul?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Nikole cum te simti? E buna si cafeaua slaba, mai ales daca e cu dragoste!
Lavinia cum de lipsesti la apelul de dimineata?
Ioana intr-adevar multe burticute harnicute azi.
Cu aeroportul cred ca aveti dreptate. Problema este ca nu-mi mai amintesc de anul trecut cum a fost. Am plecat o saptamana mai tarziu si am fost imbracata cu un tricou si o geaca subtire pe deasupra, dar nu mai stiu daca mi-a fost bine
Simona 17+ Matei Hisham
poze
Ioana75 spune:
Simo, daca nu iti amintesti, inseamna ca a fost bine.
Mioara, oau, deci faceai aerobic de performanta, cu masuratori si tot tacimul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
buna dimineata fetele! si eu pe aici, cu drag si spor.
ilenutza, cum ai descoperit ca ai colul asa de scurt? aveai programare obisnuita la care a vazut doctorul, sau ai avut dureri sau alte simptome? eu aveam colul de 32 acum doua saptamani si ceva, si mai merg la doctor la eco morfo de 20 de saptamani. adica peste 4 saptamani. si mi-e frica ca se va scurta colul pana atunci si cand o sa ajung eu la eco sa nu fie prea scurt.
cred ca le-am innebunit pe fete cu colul meu de 32
jadi, nu prea am inteles cum era cu placenta aia... placenta jos inserata = placenta praevia. si asta poate fi de mai multe tipuri. dar eu stiu ca la placenta jos inserata se recomanda patutul. nu are legatura cu anterioara sau posterioara. pana la urma e jos inserata sau nu?
in ceea ce priveste masuratorile, o sa ma masor si eu, desi cred ca o sa ma panichez si mai tare. nu ajunge ca nu am luat in greutate?
Aylin, 16+
nikole spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Nikole cum te simti? E buna si cafeaua slaba, mai ales daca e cu dragoste!
Lavinia cum de lipsesti la apelul de dimineata?
Ioana intr-adevar multe burticute harnicute azi.
Cu aeroportul cred ca aveti dreptate. Problema este ca nu-mi mai amintesc de anul trecut cum a fost. Am plecat o saptamana mai tarziu si am fost imbracata cu un tricou si o geaca subtire pe deasupra, dar nu mai stiu daca mi-a fost bine
Simona 17+ Matei Hisham
poze
Simo multam de intrebare, mi-e bine acum...mi-au trecut toate asa din senin...ciudat mai e si organismul asta cateodata!
Tot vroiam de mult sa-ti spun, ca te "invidiez" ca pleci in Dubai...de mult mi-am dorit sa ajung si eu acolo, sa-mi cheltui toti banii pe suveniruri, uleiuri de corp, esente,bijuterii, esarfe, si inca multe altele...
poate gaseam si niste carti despre arabian make-up....iti doresc sa ai zile de vis si pe oriunde calci, si-ti incata privirea si simturile,plssss gandesate-te si la mine, ca slabe sanse sa ajung vreodata pe acolo.
asa...vad ca va intreceti in centimetri, asa ca intru si eu in joc...75 cm in talie,si inainte de sarcina aveam 63.
si 3600 kg in 19 sapt si cateva zile...
eu tot mai sper sa se adune mult-asteptatele kg, dar sa se aseze uniform...
pupici cofeinizati...am baut o mare cana de cafea, dar era in doua cu lapte,poate asa vizitez si eu toaleta pe sapt. asta...
vacanta Filipine
vavanta Brasil
19+
Simo78 spune:
Eu am ajuns de la 60 la 80 de cm in talie. Kg tot nu stiu, cred ca ma duc sa imi cumpar un cantar.
Nikole promit sa fac multe multe poze. Cel mai mult imi plac parfumurile lor. Eu am doua de la soacra`mea pe baza de ulei. Dau numai un strop. Miros demential.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
LuciaZ spune:
Buna dimineata fetelor! Un pic mai tarziu. Si eu sunt adormita azi pt ca azi-noapte pe la 2 dupa un vis nasol in care ma certam rau cu un coleg (un mos nesuferit) plus vezica plina, m-am trezit brusc fiindca burtica parca se stransese si se intarise pe partea dreapta. Totul a durat destul de putin. Pana am ajuns la baie se relaxase. Voi ati patit asa ceva? E cazul s-o sun pe doctora? Sau am luat-o razna?
15+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
taedi spune:
Vin si eu la cafeluta daca mai aveti.
Simo calatorie placuta si sa-ti fie de bine.
Vin si eu cu masuratorile:90 cm in talie si 54 kg,am cam ramas pe loc in ultima luna.
edith18+ si Andreea
brazuca25 spune:
M-as masura si eu dar nu am cu ce! Oricum burtik creste. Iar kg se depuuuuun ametitor!
19+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
claucia spune:
Hello fetele,
Nikole, vin si eu la tine la cafeluta, am baut si eu una azi dimineata, ce-i drept numai atunci beau, la ibric si cam slabuta.
ma primesti? Cu tot cu burtica? Trebuie sa ma masor dar nu am centimetru acasa. Spre rusinea mea...
Colegele imi spun ca am burtica mica, altele ca am ditamai burtoiul, nu mai inteleg nimic
Eu sunt bucuroasa ca bebelina e bine, ca are cam 320 gr si creste. Acuma...kg in plus nu sunt chiar toate de la ea, chiar si cu placenta, lichid, uter marit, sani ingreunati (aproape invizibil insa , deci aproape toate si multele mele kg in plus sunt de la mine!
Ma uit la diete pe care as putea sa le incerc dupa, mai ales ca visul meu de mamica pt prima oara este sa imi iau bebeluta si sotul si sa mergem la mare la anul (in 2008 vara) sa-i punem palariuta si sa ii cumparam lopatele si sa ii faca taica-su castele de nisip... o fi prea mica la 1 an?
Fetele care stiu si au deja bebei poate imi spun si mie.
Oricum pana atunci trebuie sa arat din nou acceptabil, sunt si inaltuta si atunci as vrea niste picioare pe care le pot arata si nu niste grasute. Ca in rest nu prea imi pasa. Picioarele le-am avut si eu candva reusite.
Pupilici si o zi frumoasa si cu soare mult.
Clau
19+
bb mic