Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
aylin_tarcan spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI de 8 MARTIE doamnele mele!
sa fie o zi insorita pentru voi!
eu sunt putin speriata si amarata azi, dar sper eu sa imi treaca! dar nu am o stare de spirit de iinvidiat!
sorina, daca nu a trecut cu astea, eu zic sa treci la lomexin. era pe undeva scris tratamentul parca era as: crema lomexin si ovule 1/7 zile. dar cauta sa vezi pe unde era scris. daca nu gasesti, incearca doar cu crema. trebuie sa treaca. asta recomanda medicii pentru candidoza in sarcina.
mamii, noi vorbeam de spalaturi eterne
Aylin,
16+ 
mamii spune:
la multi ani mamici si viitoare mamici :D
eu ma duc sa imi cumpar lapte k vad k am ramas fara si nu am ce sa pap de dim:D pheew....imi e groaza sa ies din ksa asha devreme:(.
Hmm de knd am ramas insarcinata am luat in tonaj cam 5 kile (la 1.68m) in 23 de saptamani.Si burtik mi se vede clar asha de vreo 3 saptmani:)!
AZI E ZIUA NOASTRAAAAAAA tre sa primim RASFATZ in plus:D 

Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani!
Sa fiti iubite si fericite!
Simo, sar'na de lapte, ca am o foame de lup
.
Azi chiar daca nu era zi de cintar m-am cintarit si am +2 kg, mare realizare. Asta pentru ca aseara am mincat cartofi prajiti urmat de cartofi copti cu unt. Se pare ca asta e reteta ingrasarii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
pepi spune:
Neata fetelor si la multi ani de 8Martie!Recunosc ca am aproape o sapt de cand nu am mai trecut pe aici,mai am de citit din urma sa vad ca ati mai facut,insa vroiam mai intai sa va zic despre mine.Sunt foarte suparata si stresata:tt arata 1/67 risc de trisomia 21.Ieri am fost la amniocenteza care a decurs f bine insa urmeaza 2 sapt de asteptare care sunt extrem de sresante.Sper din tot sufletul sa iasa totul bine.Va pup si ma intorc la citit.Sper ca voi sunteti ceva mai bine ca mine.
pepi
18+
ilenutza spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR!SA FITI, SANATOASE SI IUBITE!SA VA PETRECETI FRUMOS DE ZIUA VOASTRA!
AMR 2 zile pana vina Vic acasa!

POLL": Ce cadou ati vrea sa primiti de 8 Martie!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Simo78 spune:
Pepi sa dea DD sa fie bine!
Ile ce mai tare mi-as fi dorit sa fi trebuit sa ma duc azi la eco
dar ma multumesc cu suturile lui Matei, buchetul de flori de la tati si imbratisarea de azi dimineata, si faptul ca ma suna lumea sa imi spuna "La multi ani mamico!" pentru prima data in viata. Mai tarziu ma duc sa imi iau o rochita pe care am vazut-o zilele trecute si care cred ca o sa mearga foarte fain la vara, e superba!
Simona
18+
Matei Hisham
poze
taedi spune:
Buna dimineata mamici
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR,SA FITI IUBITE SI SANATOASE!DISTRACTIE PLACUTA DE ZIUA VOASTRA.

mamii felicitari pt baietel
pepi succes si nu te mai necaji asa tare,sigur o sa fie bine.
edith
18+ si Andreea
brazuca25 spune:
La multi ani pt toate burticile! Acum chiar ca simt ca e ziua mamicii, si eu sunt una dintre mamici!!!
Sa fim iubite, rasfatate si fericite, nu numai azi de ziua noastra, ci mereu!![]()
![]()
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
mamii spune:
hmm eu kut o felicitare s ii trimit lu mama dar cred k adevaratul ei cadou a fost k a vazut ecografia aseara si si-a innekt okii in imaginea lu nepotasu:D. O zi super la toata lumea..
Samurai-lady spune:
Simo78-eu am maine programare la eco si abia astept sa merg,plus ca vine si tati.Nu l-a vazut pe bb2 inca la eco,fiind mai tot timpul plecat prin delegatii.Maine sper sa se indure doctorul de noi sa ne zica si culoarea caruciorului.
UN 8 MARTIE FERICIT !!!
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe