Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si acum restul mesajelor:

Chriszta, iti trimit eu 2 carnete de gravida daca vrei. Sint inutile, serios ... nu te stresa deloc pe tema asta.
tizo, bafta azi la dr! Eu ii iau doar flori.
jeni, sper ca ti-a trecut capul.
Lavinia.
nicoleta, e buna si o promisiune ca o sa se straduiasca mai mult. Sa nu-l lasi sa te duca cu zaharelul, intreaba-l ce plan are sa-si gaseasca job mai bun.
pepi, bafta cu amnio! Mi-e mi-a iesit 1/50 la bitest, dar il ignor, nu vreau sa fac amnio.

Azi dimineata mi-a dat si mie bb 2 picioare in burta, cadou. Am definitivat ieri si lista cu nume de fetitza, i-am pasat-o sotului, cica are nevoie de 2 zile de gindire. In topul meu sint Smaranda si Ruxandra, dar la fel au fost si la primul copil, si nu au trecut de cenzura.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

LA MULTI ANI, DOAMNELOR! SA FITI FERICITE, NOROCOASE SI IUBITE!
oanaT LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Ioana 75 nu-mi pare rau ca am facut amnio,mai ales ca conditiile au fost super si toata lumea draguta si medici si asistente.Prefer sa stiu cu siguranta decat sa ma perpelesc 5 luni de zile de-acu inainte.
Ghinetz si eu am facut tot la Titan la dr Predoi,poti sa-mi spui in cat timp ai luat rezultatul si daca scria si sexul copilui in rezultat?

pepi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

OanaT

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu stiu daca e adevarat ca poftele noastre vin de la poftele lui bb, dar fi-miu de azi dimineata imi cere BERE!! O sa trebuiasca sa ii zic lui tati sa imi ia una fara alcool sa bea baiatu sa se linisteasca!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Daca suntem la subiectul POFTE:eu azi n-am mai rezistat si mi-am comandat o pizza.Si,uitasem ca maine ma duc la control si o sa trag la
cantar .DAR,bunaaaaaa a fost pizza,yummmmmmmmi.

Samurai-lady 18 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La multi ani tuturor fetelor de ziua femeii!

Simo cantecelul ala este preferatul meu cand eram mica innebuneam lumea cantand .

Pepi totul va fi bine!

La Multi Ani OanaT!

Eu deja am primit cadouri frumoase si vom merge si la bodega sa sarbatorim, plateste sefu'! Dar cel mai frumos cadou a venit de la baiatul meu care m-a pupat si m-a iubit dis de dimineata! Poate la anul o sa si imi cante .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani mamicilor!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Ia sa deschidem un nou capitol, pauza 5 minute .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput