Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
Simo78 spune:
Eu ma gandeam nu-s cam slabuta? Desi mananc foarte bine! Nu ma tem de kg in plus, bebe sa fie bine ca dupa aia om vedea noi. E drept ca eu sunt slabuta de la natura....
Simona
17+
Matei Hisham
poze
jadi spune:
Si tu esti scoaba, stai linistita insa ca are de unde sa creasca si copilul si tu
.
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Hai sa va zic meniul meu zilnic, in afara de pranz si cina, adica ce bag in gura de-a lungul zilei:
2 felii de paine prajita cu 2 cuburi de branza topita + ceai (mic dejun)
1 ou fiert
1 morcov
2-3 mere
2-3 alte fructe (ce am pofta in ziua respectiva)
1 iaurt
ceva dulce (prajituri, biscuiti...)
tot felul de salate
Cam asta ar fi.
In schimb nu mai pot bea nici un fel de suc, fie el natural sau carbogazos, imi provoaca niste arsuri de imi vine sa plang! Asa ca traiasca apa plata!!!!!!!!!!
Simona
17+
Matei Hisham
poze
brazuca25 spune:
Am primit catalogul de la IKEA si de vreo 2 ore il studiez. Abia astept sa se deschida si sa stau o zi intreaga pe-acolo! Deja am pus ochii pe o canapea, exact ce cautam noi in perioada asta! Acum sa o si vedem live. Oricum lucrurile par de calitate, si imi place ca au un design ff modern. Pacat ca pt bb-ei nu prea au oferte, cel putin nu in catalog.
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Simo78 spune:
IKEA o sa fie numai la Bucuresti, asa-i? Stiu ca au lucruri foarte frumoase, l-am vazut pe cel din Dubai si mi-a placut la nebunie!
Simona
17+
Matei Hisham
poze
brazuca25 spune:
Se pare ce deocamdata da, e doar in Bucuresti. Scrie ca e sistem franciza, asa ca poate in viitor se extinde in tara, daca merge magazinul din Bucuresti.
19+
David Gabriel
Simo78 spune:
M-am uitat la catalogul on-line. pentru bebelushi nu au mare lucru, dar in rest...mama-mama 
Simona
17+
Matei Hisham
poze
brazuca25 spune:
Sunt de vis! Bani sa ai sa cumperi!![]()
19+
David Gabriel
jadi spune:
Va povestesc si eu "pasarelele" mele cu privire la mobilierul de bebelusi. Sincer consider inutila mobilarea unei camere de bebelusi cu mobila bebelusheasca deoarece copilul creste si atunci merge sa faci o mobila de tineret si ma refer de la 2 ani in sus... Iar la Ikea mobilerul de tineret e frumos, stiu ca iti pot face inclusiv schema de mobilier adecvata spatiului pe care il ai (nu stiu daca se aplica si la RO). Ca atare eu am investit inainte de a naste in pat de carpa de la Graco pe care Vlad nu il mai foloseste de la 6 luni si cand ne-am mutat la 3 camere si a avut camera lui, i-am plasat vechiul nostru dormitor. Si daca nu as fi avut fostul nostru dormitor, nu investeam mai mult de o comoda pentru lucrusoare si o canapea ce se poate extinde usor. Aaaaaaaa si un fotoliu tip leagan cu scaunel de picioare pe care il am si mi-a folosit la alaptare sa stau comod si relaxata! Ma duc la culcare!
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Jadi 30 lire una?
Aici sunt 1o lire pachetul de 3. Nu pe bune cand vin acasa poti sa te uiti pe site si imi spui daca iti place ceva si iti aduc. Daca nu vin pana nasc oricum vin sa botez bebeul. Si oricine mai vrea.
Referitor la camera lui bebe nici eu nu voi amenaja camera speciala, va fi cu noi in camera, am o camera f mare care are ca un fel de nisa intr-un perete si acolo voi pune un patut si comoda pt haine. Atat. Am o camera libera dar e la parter si nu pot pune bebelul asa departe de mine iar pe fiu-miu mare nu-l mut ca nu vreau sa creada ca gata l-am exclus. In plus m-a intrebat deja daca il mut din camera si l-am asigurat ca e camera lui si doar a lui.
In camera libera am luat o canapea extensibila pentru oaspeti si voi lua un patut de calatorie pe care il voi pune acolo, un televizor mic si acolo ma voi retrage cand il apuca pe bebe zbieratul si al meu sot tb sa mearga la servici a doua zi.
Simo nu prea mananci mult. Si eu tot 50 kg am. Dar sunt micuta de statura. (1,60).
Luna
17 sapt+ Cosmin