Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
Simo78 spune:
Si mie imi place numele Tudor foarte mult, dar cartierul in care stam noi se cheama "Tudor Vladimirescu" si iubi n-a putut trece peste asta, deci a sarit din start de pe lista.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Si mie imi place si la fel al meu a zis ca e mult prea cunoscut in Anglia, doctorul unde mergem noi e intr-o cladire numita Tudor estate, pe Tudor Road etc.
Noi inca mai schimbam la nume, ieri ni s-a pus pata pe Orin (cel englezesc) daca e baiat, azi parca nu mai imi place.
Luna
17 sapt+ Cosmin
andicu spune:
Deni, frumos nume, Tudor! 
Mamii, felicitari pt baietel!
sa mai echilibram balanta de la listuta, ca au ramas in urma baietii! ![]()
Carla, merci frumos pt adresa!
l-am localizat pe harta, ca strada n-o stiam! abia astept sa iau salariul si sa dau o raita pe-acolo!
Olguttza, ai o burtica tare frumoasa!
Saptamana viitoare mai pun si eu poze cu a mea, mai mare, ca se face o luna de la ultimele! ![]()
Andicu
22+
Filip Cristian Poze cu burtica
andradap spune:
AJUTOOOOR pt. o viitoare mamica!!!
Va multumesc!
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
estecri spune:
Buna fetelor,
De azi am si eu net si acasa asa ca o sa fiu sper eu mult mai prezenta pe forum(m-am gandit cu groaza ca o sa intru in concediu de maternitate si ce ma fac eu fara voi?- asa ca am convenit cu sotul meu ca e musai sa avem net si acasa nu numai la servici)![]()
Daca mai stiti si alte tratamente pentru candidoza in afara de septovag , nalba, galbenele, pojarnita-cu care am facut spalaturi, dar au ameliorat , fara sa vindece si tot imi sa smulg chilotii(a se citi chiloti cu manecute sau cum se spune la noi budigai) de pe mine va rog din suflet spuneti-mi ca pana ajung sa vb cu medicul meu...(sunt programata tocmai pe 6 aprilie) .
Oricum multumesc fetelor care mi-au raspuns pana acum in legatura cu candidoza mea , dar cred ca e o forma mult mai naspa decat ma asteptam...
Apropos , la un moment dat ma sfatuiati sa folosesc prezervativ in perioada asta - pai voi credeti ca mie cu mancarimile care le am imi arde de
?
Pup burtici de bebite si bebici
sorina
19+
mamii spune:
eu zic sa te mai duci la un ginecolog....eu shtiam k nu ai voie sa faci spalaturi vaginale dar bo..poate in caz de urgentza...si eu am candidoza si mi.a dat nishte ovule...si azi am fost la eco si am vb cu aia s ama duc la ea la un consult ginecologic sa imi faca nushu ce....tampone vaginale...habar nu am ce inseamna dar un sfat in plus nu strica
Simo78 spune:
Iar am ramas singurica pe aici? Am uitat sa va spun, m-am cantarit azi la medic, am luat 3 kg (am 50 acum). Sunt in grafic?
Simona
17+
Matei Hisham
poze
olguttza spune:
io cu 9 ce sa zic? a? ![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
jadi spune:
Luna eu toata iarna pana la 1 an si 3 luni (adica decembrie anul trecut) l-am culcat pe Vlad numai in pijamalutze de genul asta de la MC si costa tot in jur de 1 milion jumate adica 30 de lire. Acum am trecut la pijamale in 2 piese doar ca la Tudor nu o sa mai trebuiasca sa ii cumpar ca i le pasez de la asta mare, uite cum fac eu economii
.
Multumesc pentru aprecieri la adresa prenumelui, pentru mine asa a ramas, ramane sa vedem daca ramane si Gabriel, asa ca ma rezum la Tudor deocamdata!
Si nu va mai ganditzi la kile, vom vedea noi cum scapam de ele. Ca sa o parafrazez pe Alina mama de a-uri, slabim alaptand! De parca la ea se poate spune asa ceva, e scoaba si insarcinata
.
Deni &
Vlad & Tudor