Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo78 spune:
Sa va povestesc ce am visat toata noaptea...ca am nascut! De fapt ca eram la maternitate si trebuia sa nasc, DAR NU STIAM CUM! Si ma ducea dr. meu prin toate saloanele si imi arata cum nasteau toate intr-o veselie, numai eu nu puteam! M-am trezit tare bulversata. Iubi mi-a zis sa stau linistita ca o sa ma loveasca inspiratia divina la momentul respectiv
.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Simo78 spune:
Ioana...te astept cu
, ca vad ca nu prea merge in dimineata asta, de la 6 tot trag de ea.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Ioana75 spune:
Simo, Lia, neata
! Simo, eu nu beau cafea dar accept un lapte cu cacao si niste piine cu unt, ca mor de foame
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata la toata lumea si felicitari Andicu si Oana pentru
!
Roxi, incearca sa uiti faza cu ciorapul, ca nu e nimic rusinos, a fost un accident
.
i_ulia spune:
buna dimineata si de la noi!
astazi mi-am facut si eu o cafea slaba, ca n-am rezistat, asa mi-era o pofta! cred ca de la vremea asta din bucuresti, ca e o ceata... de sa-ti bagi degetele in ochi, nu alta, nimic nu vezi!
o zi buna va doresc!
Iulia
17+
i_ulia spune:
Carla, am fost si eu ieri la magazinul cu pricina si m-am uitat de pantaloni. cei negri sunt intr-adevar frumosi. cred ca imi voi lua si eu o pereche.
eu port inca blugii vechi. la cei cu talie joasa si slim cut am renuntat saptamana trecuta, ca ma strangeau la burta dupa ce mancam, dar cei mai larguti cred ca ii pot purta inca vreo saptamana-doua fara probleme.
felicitari burticilor care stiu ce culoare are caruciorul!
17+
aylin_tarcan spune:
buna dimineata!
noi, harnicute, la serviciu deja de o ora...
cum se simt fetili azi?
Aylin,
16+ 
Ioana75 spune:
Lorina, cum a fost la coada cu babe de la dr de familie?![]()
Eu nu mi-am luat pantaloni de gravida pentru ca imi vin toti pantalonii, sint cu talie joasa si burta creste peste ei. Ma duc si eu la Cocor sa caut magazinul cu pantaloni frumosi
.
i_ulia spune:
ioana, nici eu nu as vrea sa imi iau pantaloni noi. la cei cu talie joasa aveam insa si problema ca toate tricourile mi se intind peste burta si sunt mai scurte, nu mai ajung pana la pantaloni, asa ca eram cu spatele gol. si cred ca o raceala la spate era ultimul lucru de care am nevoie. tu cum reusesti?
aylin, si eu am ajuns la 8.40 la birou. e adevarat insa ca e atunci citesc pe forum si rapsund la mailuri, deci nu e foarte extenuant programul, ![]()
17+
Ioana75 spune:
iulia, eu am si niste tricouri luuuungi, cred ca oricit mi-ar creste burta, ar trece peste
. Cum s-au purtat anul trecut, cu colanti din aia ... Ma gindeam chiar sa-mi mai iau 1-2. Tot asa program "incarcat" am si eu.
jeni
. Oau, ai fata baschetbalista
.