Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
ghinetz spune:
revin si eu dupa muuult timp in care v-am tot citit. Sincer, nu am avut starea sa scriu. Au fost vreo trei saptamani super stresante pentru mine, dar...acum e totul bine!!!
La TT mi-a iesit risc de SD. Am facut amnio la Bucuresti, la Dr. Predoi (spitalul Titan). Dupa multe aventuri azi am primit rezultatul. E totul bine!!! Sunt/suntem asa fericiti!!!
Vineri la control la dr. meu am aflat ca ma baiat, dar parca nici nu am vrut sa aud, ma gandeam mereu ca daca rezultatul la manio nu va fi bun. Acum...va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru, al carui posesor se va numi (probabil, posibil sa ne schimbam decizia) Victor Constantin.
Azi chiar as brea o bere! De fericire...
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Tot eu:
am mereu probleme la tastatura cu inversarea literelor a cu m, asa ca pe undeva prin mesajul meu se va citi "am" si nu "ma" si "amnio", nu "manio".
Scuze. Dar azi simt ca tr sa mi se ierte aproape orice
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
ghinetz
am sa iti pun caruciorul si numele. ma bucur ca ti-au iesit bine rezultatele
Simona
17+
Matei Hisham
poze
gabiarama spune:
Oana(Ghinetz) ma bucur pentru rezultatul bun de la amnio,cit si pentru faptul ca ai aflat sexul bb-ului !
Simo , tu ai facut eco 4D la Avicena ?Tin minte ca am citit in capitolul trecut cred ca cineva din Iasi a facut acolo eco si a dat doar 850 mii lei .Eu am sunat azi sa ma programez si au spus ca e 1 milion 600 4D, si una normala 700 parca .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Simo78 spune:
Gabi Lorina a facut la Avicena eco 4D. Dar dr. ei are cabinet acolo, ma gandesc ca de aia o fi dat mai putin. Eu as vrea sa fac dar cand ma intorc din Emirate, adica prin luna 6, daca nu 7.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
CarlaV spune:
Salutare cu intarziere, am avut probleme cu calculatorul si inca mai am, trebuie sa citesc din urma capitolul acesta, am intrat sa va salut, sa raspund la ce-mi amintesc si apoi revin.
Lorina, ortografia asta cu niciun/nicio parca s-a introdus acum 2-3 ani, nu? Eu inca nu m-am obisnuit, si nici nu tin neaparat.
Brazuca, unde ai doctorul de familie? Doctorita mea e foarte amabila si e la Policlinica Titan. Niciodata n-am stat mai mult de 5 min. la coada, am mers doar cu programare si am intrat in fata tuturor babelor care erau pe acolo. Ultima oara n-a mai comentat nimeni ca intru in fata, dar si eu abia asteptam sa aud ceva, ca aveam un chef de cearta... :D Eram cu sotul care nu se barbierise de vreo saptamana si probabil ca si babele aveau instinct de supravietuire :)
M-am masurat si eu iar: inaltime = 1,67m, 54-55 Kg, sani 95, talie 75 (de la 60), burta 80, solduri 90. Adica n-am pus cele 2 kg. pe nicaieri in afara de burta si talie. Arat ca un tantar cu burta.
Am cautat si eu in Unirea magazinul cu hainute de gravida si tocmai se desfiintase. Noroc ca am gasit indicii ca s-a mutat la Cocor si am fost acolo, era in prima zi in care deschisesera. Se numeste Serena si au magazin si in Constanta, nu stiu daca sunt cei din Brasov de care povestea cineva aici, dar altii n-am gasit. Am mers 2 ore prin Unirea si n-am gasit nimic. La Serena am gasit lucrusoare foarte dragute comparativ cu ce am vazut prin oras, am gasit niste modele de pantaloni nr. mic (36-38), calitatea mi s-a parut buna, pantalonii sunt facuti in Turcia si bluzele prin Rusia. Preturile sunt cam mari, dar merita. Mi-am luat blugi de 120 ron si niste pantaloni negri tot de 120 ron. Sunt facuti cu stil, sexy, arata ca cei normali in afara de burtica elastica. Oricum eu cautam ceva care sa nu cada de pe picioare si de pe solduri si in sfarsit am gasit. Am fost apoi la Carrefour sa vad blugii de gravida din oferta, la 55 ron, si mi s-au parut urati cu spume !!! Arata si materialul si croiala nashpa rau. Poate daca erau primii pe care ii gaseam nu ma deranjau prea tare, dar fata de cei de la Serena nu sufera comparatie. Pe cei din Carrefour scrie Tara, sper ca nu sunt cei de la Tara Fashion, ca tocmai intentionam sa-mi comand si eu... No offense daca va plac cei de la Tara si sunt cei din Carrefour, dar cand i-am vazut m-am convins ca ceilalti au meritat banii.
Legat de concediu cu copilul, eu sunt cea mai sarita de pe fix la faza asta, mai precis vrem sa mergem la mare anul acesta in septembrie, la 2 luni, imediat dupa botez. Sigur ca n-o sa facem plaja, dar ne plimbam si schimbam aerul. Daca aveti sfaturi, precautii pentru vaccinuri etc. astept cu drag.
Se vede ca n-am mai scris de mult, ca aveam chef de vorba. Va pup si revin.
Carla,
22+ 
andicu spune:
Buna seara burtici.
Vin si eu cu vesti de la eco. Bebe e bine si zdravan, are peste 500 gr si imi tragea niste pumni la eco, ceva de groaza! placenta e f bine, lichid la fel, singura mica chestie e colul care la masuratori are 3.2 parca. Mi-a aratat ca exista o mica zona deschisa ( mi-a explicat ca normal maxim e de 4 mm lungimea), dar ca deocamdata nu se considera o problema , insa e bine sa-l tinem sub observatie, sa nu scada sub 2. Pe 22 mergem iar pt eco morfo-fetala si o sa vedem si atunci.
Deni, poate ai mai spus, scuze ca n-am retinut, tu la cati mm de col ai facut cerclaj ?
...aaa, si e tot baiat!
cica nu exista dubiu! asa ca pot sa declar oficial ca ne-am hotarat si noi la nume : Filip Cristian.
Am mai uitat ceva: m-a intrebat cate kg am pus si i-am spus ca 8
, asa c ami-a zis s-o las mai moale cu dulciurile si fainoasele+painea! ea e adepta kg putine in sarcina,cica maxim 12!
ma indoiesc ca voi ajunge la performanta asta, asa ca bag capul intre umeri cuminte si-mi vad de drum! 
Andicu
22+
Filip Cristian Poze cu burtica
liadorian spune:
Felicitari mamicilor de baietei!
N-am fost prea curioasa pana acum in legatura cu sexul bebelusului meu (desi am eu o presimtire ca e baietel
), dar cand va aud ca ati ales deja numele, parca ma roade un pic de curiozitate!
Lia
S19
Simo78 spune:
everybody!
Carla sa iti fie de bine cumparaturile! Eu stiam ca noua ortografie s-a introdus anul asta, dar ne lamureste Lavinia ![]()
Andicu felicitari pentru eco! Foarte frumoase numele alese. Suntem niste mamici tare inspirate ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze