Haideti sa facem ceva !!!!Petitie Online !!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna...

Acum am trimis e-mail la o organizatie germana care se ocupa cu babyklappe-urile din Baier ( parca ) am cerut atat permisiune ade a le folosi pozele cat si informatii despre cum se aplica la ei sistemul ( ma refer din punct de vedere legal )..de ex.cum isi recunoaste mama copilul abandonat ...care este termenul in care se poate intoarce ....cum este verificata asistenta ..ptr a se evita traficul de copii ...sper sa imi raspunda si sa raspunda la multeeee intrebari pe care ni le-am pus aici ..imi pare rau ca nu am facut asta de la inceput ..dar dee "Da-i Doamne ...omului mintea de pe urma "...ca pana acu nu m-am gandit

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

335 semnaturi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Azi am urmarit intimplator o emisiune pe tvr1.Subiectul emisiunii a fost inspirat de un mail trimis de sotia unui domn mai in virsta ,care a fost infiat dintr-o casa de copii si care dorea sa isi cunoasca mama....
In monologul de inceput al emisiunii moderatoarea Marina Almasan Socaciu a facut referire la mamele care isi abandoneaza copii in diferite locuri si la faptul ca supravietuirea lor depinde de cit de repede sint gasiti.Asta m-a dus cu gindul la babyklappe si la petitie.Poate reusim sa gasim sprijin aici daca trimiti un mail la tvr.Adresa emisiuni ar fi www.tvr.ro/nevedemlatvr ,exista posibilitatea sa trimiti mail de pe pagina lor,sau le poti trimite mail direct la adresa:nevedemlatvr@tvr.ro
Emisiunea se realizeaza in direct,cu invitatii din diferite domenii in platou,este un dialog deschis si cred ca ar fi un subiect interesant de dezbatere.De luni emisiunea se va difuza la ora 11.

O alta idee ar fi sa trimiti mail si la ministerul sanatatii,pina la urma daca e vorba de infiintat asemenea puncte ar fi bine de facut in incinta unor spitale,situl ministerului este www.ms.ro la contact poti gasi datele de contact ale departamentelor chiar si mailul catre ,ministru si nr de telefon.

Sper ca nu am deranjat cu ideile mele,iar daca am batut cimpii prea tare sa ma iertati...

Mergi la inceput

ralina Bune idei ...o sa trimit diseara mail la tvr desi cam greu cu aparutul la tv daca vor pe cineva in studiou ..eu una is la 2500km ..dar gasim noi pe una dintre voi daca e ..la min sanatatiii eu una nu m-as baga inca ...ptr doua motive ..
1. Nu avem forta necesara si nu ne baga nimeni in seama ..chiar daca cineva va pune in aplicare masura Min Sanatatii e ultima reduta de cucerit ...ce putin parerea mea ..v-am spus ca eu am niste pitici pe creier
2. Stiu ca la min Sanatatii nu se da importanta e-mailurilor ..in cazul cantaretului Cornel Constantinu era sa se rateze operatia ptr spitalul austriac trimisese informarea datei si alti parametri medicali la MS pe e-mail nu prin posta obisnuita si tin minte ca la stiri a aparut o d-ra care a spus ca ei nu iau in considerare e-mail-urile ptr ca nu pot spune daca sunt sau nu reale si le citesc numai pe cele cu semnatura electronica romaneasca ( cica e un sistem national ..habar nu am...aici trimiti mail si is obigati sa iti raspunda in max 2 zile) ...asa ca pe latura asta mai bine sa se ocupe cineva specializat ..parerea mea ..voi celelante fete ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kimm spune:

fetelor-cred ca o alta cale de popularizare a petitziei ar fi sa o facem cunoscuta si pe alte site-uri, forumuri care au ca subiect copii..ce zicetzi?daca am acordul vostru pot face asta(..eu una nu prea vin pe "dc" din motive de primire...hai sa zic rece.).si sunt sigura ca multi parinti vor fi gata sa semneze..well?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am incercat sa semnez petitia si nu ma lasa. Oare de ce?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ma alatur si eu voua,am semnat petitia cu drag.

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Fetelor vesti bune si fffff bune

Vineri seara am dat peste 60 de mail-uri la toate fundatiile si asociatiile din Romania care se ocupa de copii ,femei , drepturile omului ,cele ale copilului etc ...

Astazi au aparut si primele reactii ..
1.Asociatia Pro Vita Bucuresti prin vicepresedinte sau dl.Bogdan Stanciu
2.D-na Liliana Pagu
Presedinte Asociatia Femeilor din Romania
Presedinte Liga Internationala a femeilor romance
LIFERO
Coordonator National al Retelei ONG-urilor de/pentru Femei din Romania

doresc implicarea in proiectul nostru ...

Acum intrebare ....este vreo mamica din Bucuresti pe care sa o "delegam " ca reprezentanta noastra????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Sunt mamica unui ingerash de 4 luni. Acum 2 ani si jumatate as fi baut si "matraguna" doar ca sa raman insarcinata. Cand am rausit am fost cea mai fericita iar lunile de sarcina mi se pareau prea lungi, pentru ca nu mai aveam rabdare sa-mi vad copilul si sa-l strang in brate. Recunosc ca nu pot intelege acele femei care trec prin noua luni de sarcina pentru ca apoi sa-si arunce copiii la gunoi sau sa-i omoare.

Vreau sa va felicit pentru initiativa si pentru eforturile pe care le depuneti pentru a face cunoscut acest proiect.

Tocmai am semnat si eu petitia si o voi trimite prietenilor si familiei.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

varsta Bianca

poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

362 de semnaturi!

ma bucur ca au aparut deja reactiile pozitive!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput