Haideti sa facem ceva !!!!Petitie Online !!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

am ceva ptr voi ...www.youtube.com/watch?v=irbrTQ0GvbI" target="_blank">Reclama

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Felicitari pentru filmulet si pentru articolul de pe ele.ro!
In sfirsit un semn ca se poate intimpla ceva in sensul salvarii copiilor nedoriti!Asta e primul pas,sper ca vor mai fi pasi care sa duca la atingerea tintei si ca se vor alatura acestui proiect mai multe persoane!
Inca o data felicitari!... sint tare fericita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Alessia, can dvad ceea ce faci tu imi creste inima si ma gandesc : uite mai, mai exista OAMENI printre noi, oameni care fac OAMENI...

despre filmuletz..e super, insa am un amendament, scrisul nu se vede sau nu se intelege..se poate face putin mai clar, mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

http://www.gandul.info/articol_35128/nemtoaicele_cu_ganduri_ucigaseindemnate_sa_si_abandoneze_copiii_la_spital.html
Sa incercam sa convingem cit mai multe persoane sa intre pe link si sa voteze. Eu am pus linkul la comentarii, insa poate mai multe comentarii pe tema asta ar ajuta cauza noastra.
Pupici

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Amalia felicitari

miki

pana acum 291 semnaturi la petitie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

dani ...is 298 acum ..in nici o ora 7 voturi ...hmm e ceva

miki...well done ..o sa scriu si eu mai tarziu

roxanal
..ai dreptate ..dar pozele fiind luate de pe net ( in special cele cu sertarasul) au rezolutie mica ..si daca o maresc nu se mai vad clar ...si de aia am decis sa le las asa ..si am pus la sfarsit contactul ...ba am facut o adresa noua de mail ptr ca nu ma incadram in numarul de caractere impus de media true ...Am postat un comentariu pe you tube dar vad ca nu imi pare ..apare numai cel a lui adseana ...daca fac rost de alte poze ..macar in marime mai mare ..promit ca il voi reface ...

ma duc sa il culc pe Dezbracatu' ca face numai prostii si dupa amiaza o sa scriu si eu la Gandul atat la comentariu cat si autoarei...am atatea de facut dar o mica problema personala m-a dat peste cap si numai sunt in stare de nimic in sec asta ..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

am scris si eu un comentariu mic acolo...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Felicitari din toata inima !!!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

310 deja!
a fost foarte una ideea lui miki sa punem link-ul petitiei acolo, la comentarii... sau poate si articolul de pe ele.ro... cine stie...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

wow ..intr-o singura zi am avut mai multe voturi decat toata saptamana trecuta ...sunteti fantastice fetelor

Cred ca este cinsit sa postam aici si comentariile celor care au semnat petitia si au comentat-o . ..nu le cunosc numele si poate nu sunt membrii Dc ...

good job!!! felicitari ptr aceasta initiativa si felicitari acelor femei care au gandit acest proiect si au avut curaj sa-l puna si in aplicare inca odata FELICITARI ,daca as putea face mai mult as face.... dar de aici de departe nu stiu ce astept noutati si impreuna putem schimba lumea.
--------------------------------------------------------------------------------
Chiar daca nu sunt doriti, acesti copii au dreptul la viata!
--------------------------------------------------------------------------------
Felicitari pentru acest proiect! Ar mai trebui fondat un proiect pentru educarea parintilor fetelor . Asa s-ar reduce mult cazurile abadonurilor,pentru ca fetele se tem de reactia parintilor, adesea violenta!
Incerc de mult sa semnez petitia, sper sa reusesc de data asta. Sustin din tot sufletul proiectul!
Sustin acest demers, dar cu o conditie: acesti copilasi salvati sa ramana in viata, nu sa fie surse pentru transplanturi, lucrari de laborator sau infieri necontrolate. Dumnezeu sa va ajute sa luptati pentru viata si sa va bucurati de binele pe care il veti face!
Va invit sa activati in asociatiile Federatiei Pro-Vita Brancoveanu, condusa de catre Pr. Nicolae Tanase din Valea Plopului, jud. Prahova (care a salvat sute de copii de la avort sau abandon).
pt binele copilasilor nedoriti!
excelent sper sa se realizeze
Sper din tot sufletul ca aceasta initiativa sa isi urmeze cursul si cineva specializat sa o puna in practica !! Mult succes fetelor si succes !
Felicitari pentru initiativa!
De acord! Am urmarit la tv un documentar pe aceasta tema. Sper sa reusim sa dam o a doua sansa la viata nou nascutilor nedoriti de parinti.
SEMNEZ SI SUNT DE ACORD CU ACEASTA PETITE CONTRA ABANDONARII NOU NASCUTILOR PTR A DA O NOUA SANSA ACESTOR COPII SA TRAIASCA SI SA CUNOASCA VIATA !
FELICITARI PTR CONCEPTIA PETITIEI SI A SUBIECTULUI DE PE "DESPRECOPII.COM"
It is awful that there are mothers who kill their babies. I do hope this nightmare will be over.
Felicitari pentru initiativa !
Ma bucur foarte mult sa aud despre aceste locuri speciale pt bebelusii abandonati!!!!Este minunat!Sper sa auda si viitoarele mamici care au de gand sa-si abandoneze puiul!!!
Sunt de acord cu aceasta petitie si as vrea sa fie semnata de cat mai multe persoane pentru a le da sansa sa traiasca si acelor copii nedoriti si aruncati cat colo .
Aceasta idee a fost deja aplicata cu succes in multe tari din Europa! Ar fi extraordinar daca s-ar infiinta si la noi un astfel de serviciu!

Le multumim atat ptr comentarii cat si ptr semnatura

By the way ...in seara aceasta am trimis la "Gandul" un mail

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput