Oare sa mai speram?

Oare sa mai speram? | Autor: GABRIELUTA

Link direct la acest mesaj

Dragele mele va urmaresc timp de un an;mai bine zis va citesc.Sunteti minunate .Suntem casatoriti de aproape 2 ani si ne dorim mult un bebitel dar din pacate pana acum nu s-a intamplat minunea.Am inceput investigatiile.Sotul meu are o spermograma cu rezultat cam nesatisfacator iar eu am avut problemute cu CM - ovare polichistice.Am urmat tratament cu Dupahaston 4 luni si nimic.Acum am o intarziere de 5 zile; am facut un test dar NEGATIV .Cam cand trebuia sa imi vina CM am avut niste pete maronii .Nu stiu ce sa mai fac.Oare sunt insarcinata?Simptome nu prea am.Ajutati-ma!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovi spune:

Draga Gabrieluta bine ai venit printre noi, nici eu nu sunt prea veche pe aici dar imi place rau de tot ce se intampla pe acest forum.Iar in legatura cu problema ta nu uita ca speranta moare ultima.Bafta multa si cit mai repede un

http://tt.lilypie.com/iicdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Gabrieluta bun venit pe
eu zic ca cel mai bine e sa'ti faci un test de sange sa vezi daca esti sau nu..uneori testele de urina mai dau rateuri..in cazul in care nu esti trebuie sa mergi la dc sa vezi care e cauza..ai luat ceva pastile?
multa bafta si tin pumnii sa devii cat mai repede gravidutza..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Gabrieluta: poate ar fi bine sa repeti testul ca sa fii sigura sau sa faci un beta hcg

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajari.Sunteti tare dragutechiar am nevoie de suportul vostru.Astazi cand am vazut rezultatul spermogramei m-am bosumflat si mai tare.Parca nu mai am nici o speranta.Pana mai ieri mai credeam ca suntacum sunt Nu stiu ce sa fac?inca un test? poate ca e doar o dereglare hormonalaBubuleanaaaa daca nu te superi si poti sa spui tu ai un medic bun?Te-am intrebat pe tine ca am vazut ca esti bucuresteanca.Nu ma supar fetele daca imi recomandati si voi si alt medic!Scuze ca m-am intins atat

Mergi la inceput

HELLOOO fetele nu mai e nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna Gabrieluta!
si eu sunt cam in aceeasi situatie: incercam pt BB din 2005, am ovare polichistice si sot cu astenozoospermie+necrospermie. eu merg pe 5 aprilie prima oara la dna dr. Cezara Bucur. am auzit numai lucruri frumoase despre ea. vom vedea. te pup si succes! poate la tine chiar e BB!

andreea

Mergi la inceput

draga Andreea merci pt. incurajari unde are cabinet doamna Bucur? sa imi povestesti cum a fost iti tin puminii.Eu o sa mai astept un pic si fac din nou un test ca nici urma de urati...dar [nici de simptome de bibe]te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Bv Dacia 101 sau o mai gasesti la Giulesti, la parter am inteles.o sa-ti pove. eu sper sa merg atunci sa ma ia in evidenta ca graviduta! deci, vezi, nu-mi pierd speranta, apropo de titlul subiectului deschis de tine! (desi cateodata mi se pare de domeniul SF-ului ca eu sa raman odata si odata graviduta). daca te decizi sa mergi la aceasta dr. sa te programezi din timp ca e f. ocupata. eu mi-am facut programare din februarie. bafta la test si te pup!

andreea

Mergi la inceput

multumesc andreeaiti urez mult succes
atunci cand vrea DD orice este posibil...am trait minunile si sper sa o traiesc si pe aceea de a fi mama.Daca vrei sa vb mai mult poti sa imi scrii.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ai putea fi, mai incearca un test de sarcina dupa 2-3 zile. bafta, sa auzim de simptomele nu sunt obligatorii

Mergi la inceput