Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI NALLY iti doresc rezolvarea problemelor cat mai rapid.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Nally LA MULTI ANI!!!, sa fi sanatoasa, fericita, tot ce iti doresti sa se implineasca! Sper ca toate problemele sa se rezolve si suntem alaturi de tine, daca putem sa te ajutam cu ceva nu ezita sa ne spui. Multi pupici si pentru Sebi, ne este foarte dor si de el!!!

Lili, bine ai venit acasa, chiar cu peripetii a venit Sebi, dar acum ca este acasa totul este minunat! Ce bine ca Bianca este incantata, va pupam si cand mai ai timp te asteptam sa ne mai povestesti.

Alus, imi pare rau de vreme, hai poate nu o fi chiar asa de rau, sau poate mergeti intr-o vizita sau chemati pe la voi prieteni si o sa fie bine

Repede un pic si despre noi, miercuri i-am scos plasturii lui Mihnea, a fost cam greu la inceput, tipa cat putea si dadea din maini si din picioare ca ma doaleeeeeee, nu vieauuuuuu. Abia de reusisem sa il dezlipesc un pic acolo unde nu era lipitura si eu eram rosie, transpirata toata, dar i-a venit lui tati o idee geniala:). I-a adus o oglinda mica sa poata vedea baiatul ce ii face mami si uite asa eu am dezlipit linistita plasturii si el se uita in oglinda si spunea 'asaa nu ma doale...'. Arata bine, tb sa ii cumpar lioton gel sa masez acolo zona.
A, uitasem sa va spun, s-au v-am spus??!!!, e oricum mai spun o data :) cand am facut mucenici i-am dat si lui Mihnea si l-am intrebat ' vrei sa mananci si tu mucenici?' el m-a intrebat ce sunt? mihnuniti?'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nallysor (Alinutzo], la multi ani!!!
Familie implinita, sanatate, bucurii ... si fara probleme!
Pupici si petrecere faina!!!!

Cris, tinem pumnii sa fie totul bine, sa nu ajungeti la operatie! Pupam pe Amy!

Laurina, pupici viteazului tau!

Vanessa, succes in continuare! Si multa, multa putere!

Lili, sa-ti traiasca scumpicul mic! De abia astept pozele!!!! ... si sunt cam inspaimantata! Dar ma gandesc ca avem totusi noroc ... daca traiam in alte timpuri te lasau sa te chinui ca habar nu aveau ca nu poate iesi copilul pe cale naturala ... deci tot raul spre bine.

Azi plecam la München, face tata ani (Cami e cu mama, Nally cu tata in aceasi zi nascute ... numai voi n-ati vrut sa faceti copii de ziua mea ;) ... cred ca v-am speriat prea tare :)) si facem chef. Asa ca va pupic deja si va urez un week-end fain! Numai bine!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
La Multi Ani Nally!!! Esti binevenita pe la noi (multora ne este dor de voi )!Sper sa se rezolve cat mai repede si bine toate problemele!
Laurina, extraordinara idee! Si ce smeeeecher este!!!Bravo, bine ca ati scapat-sa nu mai aveti nevoie de bandaje!
Irinusha, La Multi Ani si distractie placuta!!!!Ce mai face "burticuta"?
Lili,de abia astept poze cu Sebi! Sa ne anunti neaparat cand pot fi vazute!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Naly
Sanatate, fericire si tot ce iti doresti

Irinusha LA MULTI ANI! Taticului. Petrecere frumoasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Nally! Hai mai intra pe la noi si mai povesteste de Sebisor!

Lili, las, bine ca a venit sanatos pe lume. Macr tu ai trecut printr-o nastere naturala, eu mi-am dorit f mult dar nu s-a putut. La Vladut, dupa 14 ore de travaliu si dilatatie completa impins pe masa tot tacamul tot la cezariana am ajuns ptr ca Vladut dadea semne ca sufera... A doua oara nici n-a vrut sa auda medicul de nastere naturala...

Vanessa, multa tarie iti doresc! Si spor la slabit!

Dieta mea, apropo de slabit merge bine, am dat jos 9,5 kg mai am 3,5. Mi-am propus sa scap de ele pana la Pate, sa ma pot bucura in liniste de el.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laurina, ce dulce ii Mihnea, auzi, mihnuniti...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Nally!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Laurina, noi am cam scapat de obsesia cu aspiratorul. Adica, in continuare ii face mare placere sa-l folosim, ma "ajuta" ( a se citi "incurca"), dar nu mai plange cand il punem in cutie la loc. In schimb, avem alta problema mult mai acuta: mixerul! Aspiratorul a fost nimic, cu mixerul e nebunie curata. Are unul de jucarie si unul "de-adedaratelea", adica unul al soacra-mii caruia i-a facut felul si i l-a dat lui. In fiecare zi, macar o jumatate de ora ia un castron in care face maioneza, are o sticluta cu ulei, are o lamaie de plastic, mustar, etc toate ingredientele. Nu mai spun ca atunci cand chiar am nevoie de mixer sta numai langa mine, e cel mai cuminte copil. Cand e acasa nu face scandal at. cand termina treaba, in schimb la soacra-mea se lasa cu tavalituri cumplite daca vrea sa i-l ia, asa ca se joaca in continuare cu el pana seara. Cam asta e. Pupici lui Mihnea!

Lili, bine ati venit acasa si din partea noastra! Ce zici de niste poze, cand o sa ai timp?

Irinel, ce mai faceti voi? E totul in regula? Va pupam si ne e dor de voi!

Am uitat sa va spun de ultima pasiune a lui Darius: puzzle-ul. Are cateva de 12 pise pe acre le face si cu ochii inchisi, acum i-am luat unul cu 24 piese la care munceste mai mult. Mi se pare ciudat ca nu se prea joaca cu jucarii. Mai mult cu puzzle, cu un laptop de jucarie, cu carticele, chestii de-astea. Lau il intreaba mereu ce sa-i mai ia de la Bucuresti si raspunsul e invariabil "o carticica de lipit", adica o poveste care are niste goluri unde trebuie lipite abtibildele corespunzatoare. Cred ca avem toata colectia.

Cam atat pt asta-seara.
Pupici tuturor!
Am uitat

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna tuturor,
LA MULTI ANI, NALLY !!!!
TOT BINELE DIN LUME, SA FII SANATOASA SI FERICITA !!!!

Si eu fac parte din gasca celor care vor sa mai intri pe la noi. Mi-e tare dor de tine si de povestioarele tale! Pupici lui Sebi !

Sa va zic si de noi. Am fost vineri la control. A fost destul de obositor pt Amalia pt ca pe langa drum si caldura din masina (de...un jaf de Dacie), a mai stat si 2 ore la usa dr. Foarte multe interventii...in fine...
Doctorita a fost o dulce. In sfarsit am gasit si eu un dr care sa ma asculte si cu care pot dicuta orice.
Amalia are "polipi de colectie", asa s-a exprimat d-na dr.
Are si vocea schimbata din cauza asta, este fornaita.
A ramas sa o operam dupa Paste, fara drept de prelungire.
Ne internam dimineatza, operatia dureaza max.10 min., dupa amiaza plecam acasa.
Eu una de abia astept sa scap de chinul asta.

Amalia spune acum la toate lumea ca i-a crescut o carnitza in gat si trebuie sa i-o scoata d-na dr.

PUP!

Revin...

Mergi la inceput