Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
acris spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va zic ca vineri dupa-amiaza suntem programate la Sp.Gr.Alexandrescu pentru consultatie. Si daca este cazul de operatie ne si interneaza.
Pup!
vanessa ionescu spune:
lILI, ELICITARI SI SA CREASCA MARE SI SANATOS!
eu intarziata ca de obicei...
Acris, nu prea stiu despre e e vorba dar, noi am avut probleme cu Andu cand era mic cu nasul. Facea rinofaringite intr-o veselie si tot timpul stateam cu tot flul de picatuti. sfoaraia si dormea cu gura deschisa. Am fost cu el la orl la dr. Sarafoleanu (tatal.. la fiu am ajuns cu Cata cand si-a bagat servetele in nas). Este un mare orelist. Avea Andutu vreo 3 ani spre 4. ne-a zis ca, sa ma asteptam vreun an doi si deabia dupa aceea se poate pronunta. sa-i mai creasca nasul (la propriu nu la figurat). A zis ca dupa ce cresc oasele se poate rezolva de la sine. daca nu, il operam deabia atunci. si a avut dreptate. dupa vreun an nu am mai avut nici o problema cu el.
Eu am inceput de azi dieta data de nutritionista. sa vedem ce o iesi. oricum, de cand m-am apucat de sala am slabit 7 kg (in vreo 2 luni) fara dieta. chiar mancand mai mult (ziua me, 8 martie, mucenicii, etc)
E o dieta personalizata la care mai mult masor, cantaresc si gatesc decat mananc. Si are la baza tot felul de combinatii de ceaiuri (de plante). Si multa apa cu lamaie... totul e cu 100 de grame, 6 frunze, 6 boabe, etc. 3 saptamani tine dupa care schimbam meniul.
dar eu am inceput de la 84 (in ianuarie) si imi propusesem 10 kg pana la vara. acum deja incep sa am alte pretentii...Ca deja am 77 fara dieta cum spuneam.si e interesanta ca e foarte variata si cuprinde din toate.
In rest, ai mei baieti sunt bine. nu fac decat nazbatii dar asta e, face parte din program. Cata il bate pe Andu decate ori ii iese in cale. Alalalt urla ca el de ce nu are voie sa dea in Cata (mai da cand crede ca nu-l vad). Dar Catalin e ca un bombardier. Il casapeste pe frati-su..
Mama e foarte, foarte rau... nu stiu cat mai rezista dar nu vreau sa ma gandesc la asta acum. incerc sa ma fac ca totul e ok. o sa am timp dupa... din pacate...
va pup pe toate.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Lili_B spune:
Buna fete dragi,
Va multumim mult de urari.
Am ajuns si noi acasa duminica si incepem inceet-incet sa intram intr-un oarecare ritm. Bianca e super-incntata de fratiorul ei.
Dupa cum v-a zis Irina, pina la urma tot la cezariana am ajuns. Vorba aia: de ce ti-e frica nu scapi. Joi seara am fost la spital sa-mi puna nu stiu ce acolo si a doua zi urma sa-mi induca nastrea. Am venit acasa si la citeva ore mi s-a rupt apa. Am ajuns la spital un pic dupa miezul noptii. Aveam niste contractii atit de dureroase si cind m-a mai controlat si asistenta si mi-a zis ca trebuie cezariana am inceput sa pling. Durerile s-au intetit si desi am cerut epidurala nici vorba de asa ceva, ca anestezistul era in alta operatie. Mi s-a spus ca trebuie sa astept. Asa dureri mari nu am avut la Bianca, ajunsesem de nu ma mai interesa nimic decit sa-l scoata odata pe bebe si sa se termine. Cezariana a fost necesara fiindca bebe statea cu capul in jos, dar cu fata spre iesire, adica avea capul dat asa pe spate. Ce mai, un nazdravan, care m-a tot pus pe jar: cezariana pe 19 Feb ca nu e in pozitie...nu mai trebuie ca s-a intors...voi naste natural...voi naste indus ca bebe nu mai vine...si pac, cezariana!
Sebi e un scump, o sa puna sotzul (cind o apuca si el) poze pe website. A facut icter si e cam adormit zilele astea si ne cam chinuim cu papatul, ca suge un pic si adoarme.
Cam atit deocamdata, ma intind si eu o juma de ora, pina vine ora de papa.
Va pup
Lili cu burtica de 40s + 6z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
alus spune:
Am picat si eu repede pe aici. Am fost la doctor si in sfarsit este totul ok. Tot fiind acolo ne-am cantarit si masurat. Cantarim 16 kg si masuram in jur de 99 cm. Deci trebuie sa-i cumpar imbracaminte marimea 104-110, depinde defirma. In rest totul este ok, astazi sa racorit afara, dar ieri a fost cald si bine, in soarele de pe balcon termometrul meu arata aproape 30 grade, astazi din pacate doar 18 in soare.
Fetelor voi credeti in cea ce spun visele. Eu noaptea trecuta am visat ca plang tot timpul, am citit ca daca visezi ca tu palngi inseamna ca se va intampla ceva bun, sau vor fi vesti bune. Si iaca ca astazi am aflat in sfarsit ca Julia este sanatoasa. Eu nu cred in asemenea lucruri, dar de multe ori mi sa implinit visul, deci nu mai stiu ce sa cred.
Va pup ca mia venit flamanzila de la servici.
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Bebe Beca spune:
Lili, bine ati venit acasa, ne bucuram de vestile bune! Sa fiti sanatosi toti.
Acris, pentru ce operatie?
Vanessa, succes cu noua dieta!
Va pupam pe toate!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Buna!
Lili, inca o data felicitari! De abia astept poze cu Sebastian! Sa fie sanatos, cuminte si ascultator !
Acris,multa sanatate!Sper sa fie ceva usor, sa nu necesite interventie chirurgicala!
Laurina, pupici smecherasului tau!
Vanessa,felicitari!Tine-o tot asa!Si sora mea a fost operata de dr. Sarafoleanu -tatal la Sp. Grivita; a spus ca este un doctor si un om deosebit!Incurajari pt. mama ta!
In privinta apartamentelor in blocuri noi, nu cred ca se gasesc la 100.000-astea sunt vrajeli pt. a atrage clientii (nu includ TVAul,mai adauga una-alta pana finalizeaza casa, ca de obicei le contracteaza de la faza de inceput,zic ca au mai crescut pretul materialelor,ca au mai adus imn=bunatatiri,mai platesti separat parcarea,etc-etc...).Pana la urma tot cumpararea unui teren ne incanta mai mult si pe noi...
Va pupam!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
anacami spune:
Alus,ma bucur ca sunteti mai bine! Multa sanatate in continuare!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Cris Succes la doctor. Poate nu o sa fie nevoie de operatie.
Vanesa Spor la slabit incontinuare.
Lili A vrut Sebi sa aibe o intrare mai speciala. sa creasca mare si sanatos. Tie refacere rapida si mult laptic. Si Biei .
Alus Bine ca s-a rezolvat si cu sanatatea. Acum profitati de vremea frumosa si iesit la plimbare.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
am intrat la pestisori... Si la penultimul capitol, ultima sau penultima pag (am apucat de am inchis) a postat Nally care nu pare prea bine dupa mesaj. nu spune ce are, decat ca, e tare necajita. banuiesc ca nu avem cum sa o sustinem din pacate ... si mai e si ziua ei maine.
LA MULTI ANI ANTICIPAT SI SA SE REZOLVE TOATE PROBLEMELE!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
alus spune:
La noi vremea sa stricat astazi, sa facut frig si un vant , asa ca nu prea ne-am bucurat cu vremea di pacate. O prietena a zis ca a auzit ca in weekend va fi lapovita cu ninsoare , si iar weekend stat in casa. UFFF poate vine in sfarsit priavara. Vom vedea.
In rest mai nimic nou pe la noi. Pe maine
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia