Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
tnicoleta spune:
Irinusa Maaamaa, ce pofta mi-ai facut de mucenici. As face si eu da nu-mi place cand e casa plina, iar pe soacramea n-o pun ca e cu fundu'n sus de ceva vreme. Da la cum arata te saturi privindu-i. Mersi de aprecieri pt Bia. Poze sunt facute de colegul de birou care s-a pus la mintea ei cand bantuiam eu prin firma.
lui Cris sa nu planga la vaccin.
Cami Mersic de aprecieri. Toata lumea zice ca e mai mare si se mira cand afla varsta. Pentru ca e inalta si vorbeste destul de corect. Ei are probleme la pronuntia unor litere "L" in loc de "R" si "Tz" in loc de "S".
Ma iei si pe mine la tine sa ma joc cu Tomas? Cred si eu ca i-a placut lui Sebi.
Legat de case. Mie mi se par niste preturi enorme. Mai ales la apartamentele din blocurile vechi. Iar cele in blocuri noi ajung la pret aproape cat o casa pe pamant cu tot cu teren. Acum depinde si de preferintele fiecaruia.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Fetelor, cand vorbiti de preturi de apartamente, mi se face rau, ma ia asa o ameteala... Serios vorbind, toata lumea stie ca e mai mult decat scumpa o locuinta, ca preturile sunt umflate artificial si, totusi, nimic nu se schimba. Noi avem ap. cu 2 camere intr-o zona buna si o sa fim multumiti daca o sa luam 35-40.000 euro pe el. Dar cand citesc anunturile din Bucuresti, ma sperii de-a dreptul. Oricat de in capitala ar fi, tot vechi si rablagite sunt multe dintre ele. Na, ca imi varsai si eu oful!
PS Si mor cand citesc despre oferte pt clasa de mijloc unde un ap. nou cu 3 camere (cum as vrea eu) sare cu mult de 100.000E. Si ma tot intreb, eu in ce dracu' de clasa (scuzati!) ma incadrez?! Ca stiu o gramada de oameni care nu-si permit nici macar un ap. sau o garsoniera in Craiova. Aia cred ca ar fi inclusi din start in lumea a treia.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Berta Nu sunt cinica, dar cu banii de pe locuinta ta in Bucuresti nu iti iei nici macar o garsoriera.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Nicoleta, stai linistita, nu esti deloc cinica! Realista cred ca ar fi un cuvant mult mai potrivit, din pacate. De-aia am si spus ca mi se par exagerate preturile, chiar si cu credit iti permiti cu greu.
poze
Irinusha spune:
Ne-am intors de la vaccin si trebuie sa ma dau mare: n-a zis nici "car"! L-a facut in poponeata, a tresarit si gata ... s-a mirat si dr-ita! Io crapam de mandrie!
Nu i-a luat sange ca cica mi-l chinuie cand e sanatos ... dar i-a facut testul pentru lipsa de fier (sange din degetel - tot asa, n-a schitat un gest!) ... si are hb 11. Cica la copii e normal 12, dar supliment s-ar da pe la hb 10. Sa-i dau suc de struguri negri (bogat in fier) si cand facem al doilea vaccin (peste ca. 1 luna) mai testam ce si cum. Acum sa vedem ... dar sigur vine nepofta asta de la lipsa de fier, sau na, inceputul.
Binenteles ca i-am luat tot ce-a vrut si inca o mingie de "sobai" (fotbal) si un joc ... a si meritat viteazul meu.
Bertha, sa inteleg ca in Ploiesti sunt preturile mai mari? Un apart. de 2 cam. intr-o zona mai buna ajunge deja la 50.000 euro. Dezastru!
Eu cred ca multi profita si de intrarea in UE ... or fi zicand ca trebuie egalate si preturile la imobilii. O nebunie!
Va pupic, o seara faina!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
Irinusha, stai linistita, in Craiova sar si de 60.000 in centru. Sa nu mai zic de cele la parter, pretabile pt firme, au preturi astronomice. Ap. nostru e la 15 min de centru (mers pe jos), intr-o zona f buna, chiar daca nu e considerata centrala, e cautata. Din pacate, e la et. 10 si asta scade mult pretul. Cat despre intrarea in UE, nu stiu ce sa zic...de mult timp s-au scumpit locuintele, acum mai mult ca oricand.
Felicitari curajosului! Cred si eu ca nu-ti mai incapeai in piele de mandrie!
poze
tnicoleta spune:
Irinusa Felicitari curajosului. Merita rasfatat ca a fost si cuminte.
Ti se par enorme preturile? Stai sa-ti spun eu preturi.
O garsoriera 50-55.000 euro, ap 2 camere 60-77.000, cele de 3 camere pleaca de la 80-90.000 euro. Si astea sun preturi la apartamente in blocurile vechi, comuniste cum se mai numesc, in care mai trebuie sa bagi bani buni ca sa ai confortul dorit.
Ti se pare mult? Pai este. Si asta si datorita agentilor imobiliari care vin cu texte ca astea sun chilipiruri si ca maine nu mai gasesti la pretul asta. Plus analistii de piata care spun ca pretul va creste, si creste artificial. Oricum prost e cel care da, nu cel care cere.
Aa, si sa nu te gandesti ca preturile sunt pentru zona centrala a Buc. Daca vrei o zona mai buna sare pretul...
crissy77 spune:
Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Irinusha, pupici pentru micul curajos(am si eu unul acasa;), cred ca ai fost mandra si apoi i-ai cumparat si jucarii, de mucenici ce sa mai spun, imi venea sa musc din monitor si mai multe nu, mie imi plac la nebunie mucenicii moldovenesti, dar nu stiu sa fac(si nici nu invat:)), adevarat ca imi plac si cei obisnuiti din care mananc in nestire
Bertha, imi era dor de voi, ce mai face frumusete rara? M-am gandit ieri la voi, vroiam sa te intreb Darius mai este asa incantat de aspirator? Mai aveti scandal cand dai cu el? La noi este in continuare un dezastru, ne luptam pur si simplu pe el se lasa cu scandal, tipete, plansete, o zi ratata…
Nico, asa este preturile la apartamente sunt cel putin astronomice, chiar si in blocurile vechi, dar din pacate tendinta este in continuare de crestere si cand nu ai unde sta si chiriile sunt fabuloase, ajungi sa faci credit si sa dai sumele astea enorme pe apartament pentru ca asa este uneori viata bate campii rau de tot…
Sa va povestesc un pic si de Mihnunita mea, am facut si noi joia trecuta vaccinurile, unul in piciorus si unul in manuta, ma laud si eu nu a zis nici pas, nu imi venea sa cred. A stat si la consult, adevarat ca si dr. a fost foarte rabdatoare i-a explicat ce urmeaza sa ii faca, i-a aratat fiecare instrument in parte, asa ca totul a fost cum nu se putea mai bine. Dupa vaccin a avut foarte putina febra si a schiopatat putin. Era tare haios spunea ca este pirat asa ne mai jucam noi. Sambata cand am iesit in parc, a uitat sa mai schiopateze, s-a zbenguit, s-a catarat, pe tot ce se putea, a fost in forma, dar cand am ajuns acasa iar si-a adus aminte brusc sa schiopateze, asta pana s-a trezit dupa somnul de amiaza cand a uitat de tot.
Vineri am fost sa-i schimbe plasturele de la frunte, iar dr. care i l-a schimbat acum, a fost f nemultumita, ca de ce nu l-a cusut cealalta dr. si asa mai departe. Ce nu mi-a placut a fost ca au un sistem cel putin ciudat la Grigore Alex. (asta ca sa fiu politicoasa), i-a copilul il duce intr-o alta incapere nu iti spun nimic, inchid in urma lor vre-o 2 usi si tu stai ca prostul si nu stii ce ii face. La sfarsit vine cu el bandajat, cusut si nu ai nici un cuvant de spus… . Noi ne-am cam agitat si am rugat o asistenta sa se duca sa vada ce ii face copilului pentru ca tb sa stim, nu vroiam sa il coasa degeaba, avand in vedere ca il mai vazusera doi doctori care au spus ca nu tb. cusut. A inceput sa se ratoiasca la noi ca nu-i face nimic copilului, cand i-am spus ca daca nu se duce intram noi, s-a dus si in varful limbii ne-a spus ca ii schimba doar bandajul… . Nu inteleg deloc aceasta atitudine, am fost suparata ca l-a dus intr-o camera unde era un copil ars care tipa saracutul ingrozitor si Mihnea ma tot intreaba de atunci ce avea baietelul ce il durea ce ii facea doamna:(
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Si curajosului tau. Ai dreptate cu locuintele. Dar chiar si asa zau ca nu iti vine (mie una cel putin) sa dai atatia bani pe un apartament vechi.
Io am avut o noapte taaare dinamica. La ora 4 dimineata bantuian strazile sa ii iau Biei lapte, pentru ca a mea cumnatica s-a gandit doar la sufletu lui fisu si a dat gata 2 litri de lapte.