*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai sa va mai zic una, pana va treziti voi cu povesti!

Avusesem o gramada de discutii cu alegerea numelui cu al meu sot, poate va amintiti, si pana la urma ne-am hotarat la 2, care mergeau perfect cu numele lui de familie (Elias, care imi place mie si Andreas, ca e mai modern). In sfarsit era pace in casa, si stiam si eu cum sa-mi chem "burtica"...Asa am si facut vreo luna de zile...

Ieri vorbesc cu soacra care imi povesteste ca sora mai mica a sotului si-a gasit partenerul de viata. M-am bucurat, dar ghiciti cum il cheama??? Andres Elias (asta ultimul fiind nume de familie). Cica se iubesc tare si nu vor altceva decat sa faca o gramada de Eliasi!

Acuma io ce ma fac? O tin pe a mea, ca eu am gasit numele prima? E cam aiurea...

Am inceput sa discutam iar despre nume, fir-ar sa fie...Mie mai imi place Lucas, dar in tara sotului meu e o lege cum ca trebuie scris pe limba lor, adicatelea LUUKAS...Au "frumosul" obicei de a scrie cu multe vocale

Ce ziceti de episodul asta de telenovela? Pai tocmai cand imi strigam si eu puiul pe nume de o luna...Asa ma obisnuisem cu el, vorbeam de el numai pe nume...Acum de cand nu mai stiu cum sa-l chem, nici nu prea mai vorbesc cu burtica... Saracu' bebel...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Ralucami, multumesc de lamuriri! Sincer, mie nu prea imi place Wacoal asta, e prea scump si prea ... dantelat. Voiam un sutien pt sarcina, apai toate aveau metal, ori la noi se zice ca trebuie fara. Am luat o bustiera, care nu e buna de nimic (3000). Am mai luat si niste ciorapi cu burtica si am platit vreo 2000, pfff. Dar chestia cu corsetul si centura mi se par bune, asa ca va trebui!

Cu pampersii, m-am prins cum arata, o sa ii caut si eu, dar n-am inteles de ce trebuie. Fiindca se deschid jos nu mai trebuie dati jos al control?

Uite, ca sa vezi ca m-am gandit la tine, cand am trecut prin Osaka, ti-am facut niste poze cu o poveste pe limba engleza (nu cred ca sunt in ordinea firesca, ma grabeam):

Engleza in Japonia

Pai tu pe aici o sa mai ai de lucru si in urmatoarele doua vieti

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna fetelor ! Citesc si eu din cind in cind- bebelusul meu se misca tot timpul- nu exagerez ! Va invidiez ca ati putut sa va intilniti, eu sunt cam departe ... Si cind ajung acasa, voi dormiti si visati la ziua cind va puteti bucura de bebei ! Am citit ca punati poze pe adresa comuna, as incerca sa pun si eu citeva poze. Burtica mea e destul de mare, AVEM 29 DE SAPTAMINI- dar se pare ca de acum se va vedea mai mult ! M-ati facut curiaosa cu pozele, sunt numai pe adresa comunca, cred ca emailul meu e accesat, daca cineva reuseste sa-mi spuna cum pot pune/ vedea poze ar fi super. Va doresc o zi buna, eu merg la culcare, e aproape 11 si miine mergem la munca, iarasi...

29+ si surprise

Angi

Mergi la inceput

Angi, ti-am trimis PM cu toate informatiile.
Sper ca e ok?

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza FETELOR!!!!!

Alyna24, te-ai dus devreme la culcare si tot nu ai aparut??? Au inceput sa-ti treaca insomniile?

Motannel, chiar nu vazusem cate mesaje am... punctele in schimb le pastrez pentru dupa ce se naste bebe.... ca sa pun atunci, plina de inspiratie "O DENUMIRE", desi pana atunci parca vad ca mai strang eu

Angelabv pt. 1-8 Martie! Imi pare bine ca incepem sa fim din ce in ce mai multe active! Stai linistita cu miscarea.... ca si al meu nu ma lasa non-stop...DECAT NOAPTEA cand, desi putin (5 ore), dorm... DUSA...nu mai simt NIMIK (el s-o misca, dar e momentul meu.... cand sunt relaxata total... )

Fetelor, ideea cu numele a fost a Micai... ea s-a ocupat de toate! Multumim!!!!

Hai ca revin cu cioclata calda

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Eu revin... si voi tot nimik...niic-o miscare...

Nu-i nimik...astept sa vad care e prima pe ziua de azi!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

APROPOS....de pozitie... le-am zis-o si fetelor la intalnire ieri... ca desi teoretic la sf. lunii a 7-a ar trebui sa se intoarca.... la unii se intampla si cu putin inainte de nastere...deci NU va INGRIJORATI.... Din pacate (si aici ma refer la mine in mod special ) mai avem destul pana la "apropierea nasterii" deci mai au timp sa se intoarca!

Aaaah... apropos... o ascultam ieri pe Piticasigogosica...si incercam sa ma INGROZESC de momentul nasterii...ca sa imi fie frica si sa mi se para ca vine prea repede!!! Incercam... dar nu reuseam Cum ma gandeam ca o sa nasc si eu cum eram in al noualea cer... si de-abia asteptam!!! Ooof...ar trebui sa bage cineva frica-n mine.... ca sa stau cu stres ca se apropie...si sa treaca timpu' mai repede!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

ELTEKA, noroc cu site-urile trimise de tine... ca sa mai pierd si eu vremea... ca e cam liniste azi dimineata pe-aici!!!

Dideip, sa dai un semn cand ajungi la serviciu...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Aaah... sa nu uit... incep eu:

IMPRESII DE LA INTALNIREA DE IERI:

Desi nu am apucat sa vb. cu toate (masa prea lunga si nu aveam porta-voce! ), mi-a facut placere sa va cunosc!

As vrea sa va iau pe rand (cele cu care am discutat in special )...asa ca nu va suparati ca va vorbesc acum pe la "spate":

KAY, esti o scumpa, plina de enrgie, voioasa si copilaroasa... in multe privinte pot spune ca m-am cam regasit in tine... desi parca la mine trecerea anilor si-a mai spus cuvantul... m-a mai DOMOLIT putin... Deh... poate nu mai am energia de alta data...dar ai vazut ca ochii jucausi

Diana, esti o mamica draguta, finuta si parca mi-ai dat si mai mult curaj aseara... nu stiu cum sau de ce...dar parca uitandu-ma la tine cum povesteai prindeam si mai mult curaj!!! Sper ca NU din cauza faptului ca ai nascut prematur...si a fost totul OK!!!

Oanaclaudia, nu am apucat sa vb. prea mult, dar ne-am cam aprobat din priviri... Deci eu nu pot trage decat o concluzie, ca gandim cat de cat asemanator in multe privinte! Aaah...si inca ceva... SI TU IMI PARI CUNOSCUTA... dar zau ca nu stiu de unde!

Dideip, inca o data multumim pentru gestul tau frumos de-aseara... Ai fost o scumpa! . Tie ti-am zis de-aseara ca mi se pare ca te cunosc de undeva... nu stiu in schimb de unde sa te "iau" Ce sa mai zic despre tine??? Esti plina de viata, vorbareata si mi-ar facea multa placere sa ne revedem....

Mica, ce inalta esti! Am realizat asta mult mai bine cand am fost la toaleta...si eu parca eram un titrez pe langa tine!!! Mi-a facut placere sa stau fata in fata la masa cu o mamik de fetita... simpatica si draguta ca tine!

Alyna24, pe tine parca et cunosteam de-o viata... Sa fie din cauza faptului ca m-ai "acostat" pe strada si ca pana in restaurant deja ne "cunosteam" ? Oricum... poate si din cazua ca ne-am vazut ceva mai devreme si ca am vb mai mult, dar este cert ca cu tine am vb cel mai mult... Probabil sa-mi fi venit mai usor si deoarece stateai langa mine???

Cristinamaria... dintre cele pe care le mai stiam din poze... AI FOST SINGURA pe care nu am recunoscut-o!!!! Erai asa de bine aranjata la intalnire!!!! M-am uitat de multe ori pe furis la tine sa te admir Dar m-ai prins tu de cateva ori...

Piticasigogosica, ce sa mai...tie iti sorbeam practic fiecare vorba legata de sarcina, nastere... ma rog experiente traite cu Iris...etc... Ce sa mai zic??? Mi-a parut bine ca am stat pe langa tine ca altefl, in harmalaia aia din restaurant nu stiu daca as fi auzit prea bine ce ziceai... Poate ne mai impartasesti din experienta si pe forum... ca mie una mi-a placut cum povesteai!!!

OOOF... pana acum am inceput de la un capat al mesei... si am luat cate-o fata de pe-o parte si alta a mesei... Acum in ordinea respectiva ar urma:

Tamaraspt, imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim mai mult, poate data viitoare!

Poohy, mersi mult pentru reviste... Erau cateva modele care mi-au placut... asa ca la mom. potrivit cred ca te voi mai deranja cu un scan . Ma refer in specail la puloverul verde cu floricele cred ca cusute peste...

FlorentinaRoman, Sadicutza, Alina25 si Sobi, cu voi chiar nu am apucat sa vb. ABSOLUT DELOC!!! Asa ca ramenm sigur datoare cu o viitoare intalnire... cu tot cu plozi probabil

Eeeh...si gata...astea am fost toate!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

buna dimineata,

didiep iti multumim pentru gestul cu ingerasii, ai fost tare tare draguta!
am vazut si eu pozele de aseara - tare dragute, imi pare rau ca nu am facut una de grup - insa mai sunt poze care nu sunt denumite, si poate ar fi bine sa incercam sa le redenumim. andrada, draguta, eu pe tine, pe alyna24 si pe kay v-am recunoscut din prima din poze. oricum ma bucur mult ca ne-am cunoscut... si in coltul nostru s-a discutat de bebelusi si spitale, mai ales ca florentina si sadicuta au deja experienta unui copilas. un pupic pentru ele!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput