*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna dimineata!
Se pare ca v-ati distrat nu gluma aseara! Dar si eu am facut pizza si am mancat-o cu gandul la voi, cam pe la acceiasi ora!
M-am trezit iar la 6.30, dar am sperat sa ma lase stefy sa dorm macar acum dimineata, dar n-a fost sa fie. Si-a inceput dansul, si a trebuit sa ma ridic. Acum se pare ca s-a linistit..smecherul de el...ma ridica pe mine din pat si apoi se culca el...
Acum o sa intru sa vad si eu pozele de la intalnire...si revin.

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sobi... le-as fi redenumit eu pe cele nedenumite inca...dar nu stiu cum...

Plssssssss HEEEEELP
M-am apucat de tricotat si nu stiu daca pentru un piept (adik 1/2 de fata de pulover) este suficient o latime de 12-15 cm (aproximativ) adik 25 de ochiuri...??? Daca nu... trasnsform in maneca.. dar inca sunt la ELEASTIC.. .si vreau sa stiu daca fac model sau nu...

Mersi...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vai mai Andrada ce harnicuta esti...deja tricotezi la ora asta...
Ce frumoase sunteti toate in poze (de fapt si in realitate)! Hai si satisfaceti-mi curiozitatea....cum s-au uitat ceilalti consumatori din local in momentul cand v-au vazut pe toate? . Au ramas perplecsi?
Elteka, esti fenomenala, ca de obicei.. ia zi-i lui cumnata-ta sa se desparta de ala.., sau sa-si schimbe el numele.... Lukas e un nume frumos, poti sa ii spui si asa, ca doar tu il vei striga Lukas! nu Luuuuuuuukas! Ce crezi, cele care isi boteaza copilul Christian il striga cu accent pe "H"? Nu, il striga tot Cristian!
Acum o sa imi reiau cautarile pentru decoratiuni de torturi...mi se scurg ochii nu alta la ce frumuseti gasesc acolo.si poate mai incolo o sa incerc si eu...

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, puteam sa jur ca dupa intalnirea de aseara dormi, asa ca m-am pus si eu in pat...Nu stiu de ce dar azi am o lene, n-as face altceva decat sa motai...

Frumos ai povestit de fete! Si zici ca v-a facut Dideip cadou un inger (ca eu asa inteles!) Oh, norocoaselor! Eu colectionez ingeri de toate felurile si in toate ocaziile de cative ani...Ce-as fi vrut sa fiu acolo...

Dianalaura, ce sa-i zic fetei , ca se pare ca "asta e", sunt indragostiti pana peste cap, stil din ala "fulger"...Cica abia asteapta sa faca o gramada de Eliasi...Eu ce sa-i zic, ba nu, ca eu fac??? Tare m-am deprimat...Hai mai, dar ambele nume dintr-o lovitura, si la o luna dupa ce le-am ales...

Probabil ca ai dreptate cu pronuntia (nici la ei nu e foarte lung, doar o idee mai lung decat pronunt eu, insa ma enerveaza ca se scrie cu doi "u"). O sa incerc sa ma obisnuiesc, ca eu alte idei nu mai am...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata Burtici!

Dideip, vroiam sa iti multumesc si eu din nou pentru ingerasi Eu am o fetita, ca bebelina mea
Sobi, chiar vroiam sa vorbesc cu tine aseara ca stam in aceeasi zona, sa te intreb de pediatru si de plimbat bebeii prin parc, dar nu am mai apucat in harmalaia de acolo
Si ziceti-mi si mie, cum faceti, si cele care ziceti ca v-ati ingrasat nu stiu cat, sa fiti atat de slabe?
Zicea Piticasigogosica ca se dau 10kg jos la nastere, dar cumva ma indoiesc ca se dau si picioarele, la mine dupa primele 3kg puse (toate pe picioare cred) - erau de nerecunoscut

Andrada, eu ma iau la masurari dupa instructiuni - ca nu am modele prin preajma si am zis sa am incredere in reviste/net :)) La asta pentru 9-12 luni scria 30-32 cm latime (dar sincer mi se pare cam larg, si in poza arata ca o rochita pe bebel - dar cine stie)

Si acum inpoi la munca, ce sa-i faci, daca am tras chiulul aseara :P

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!
Ce-mi plce ca deja au aparut impresii! Mie mi a parut ca suntem asa diferite insa la fel de emotionate si nerabdatoare sa ne tinem puii in brate!!
Andrada esti o dulce ca de fiercare data.. eu veneam de la birou ... din acest motiv eram imbracata asa oficial
Dideip multumesc si eu pt ingeras!! Il voi pune langa patut!!
Piticasigogosica multumim pt informatii si incurajari
Data viitoare trebuie sa ne aranjam altfel pt a putea comunica mai bine!!
Pupici la toate in special la cele care au lipsit!!

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

foarte frumoase gravidute avem, sper ca v-ati distrat aseara

gabi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ne-am trezit si noi...cu dureri de ligamente si in zona ficatului...am dormit cam mult pe partea dreapta si probabil o apasat sarcina pe el...am luat no -spa si astept sa-si faca efectul.

ma bucur ca v-ati distrat ...i-mi pare rau ca nu am fost cu voi...sigur m-as fi simtit bine.

va pup pe toate,

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineatza,

Am terminat de redenumit pozele. Le astept pe restul, daca mai sunt.

Dideip multumim pentru ingerasi.

Andrada cam greu cu memoria asta .

Cristinamaria sa iti pui si tu cateva poze cu tine in folderul tau ca apari in prea putine poze la intalnire. Ca si mine de altfel.

Mi-am luat rezultatele de la dozarea de anticorpi pentru diferenta de grupa sanguina. Sunt absenti da ma mai cheama o data in saptamana 36-38

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

MicaM LA MULTI ANI . Te mai asteptam pe forum.

Elteka si Ralucami acum asteptam poze de la voi.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput