*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

MicaM
Mica tu unde ai pus pozele caci eu nu reusesc sa le vad...

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sunt toate in folderul de intalnire.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

MicaM La multi ani! Fie ca viata ta de acum inainte sa fie mai frumoasa!

Felicitari fetelor din capitala care s-au vazut la o !
Andradap spor la tricotat! Am de gand sa-ti i-au exemplul!
O zi excelenta!

Alina-Mirela 23+ cu DAVID

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelorce mai faceti?Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ma bucur enorm ca v-am cunoscut, dar cred ca noua ne-ar trebui o zi intreaga sa ne putem spune toate ce probleme(data viitoare sper sa vb mai putin)
Alyna multumesc ca ne-ai adus acasa
Andrada saraca nici la intalneala nu a scapat de noi cu intrebarile.
Mi-a placut si de sadycutza cu nickurile care le are ea si familia ei
Pacat ca nu am stat mai mult dar era prea tarziu.
M-ia facut o mare placere cxa v-am cunoscut
Fetelor dar cand am ajuns la PizzaHut tipul care te poftea la masa imi zice:
-Ne-ati pacalit doamna, ati cerut masa de 20 de persoane dar voi sunteti 40.Prima oara nu mi-am data seama despre ce vorbea, ma gandeam ca eu am venit singurica si voi ati venit cu sotul cu catel si purcel,.....DEH NEURONII si cand colo tipul se referea la bebelini nostrii din burtica.
Ma bucur ca va facut placere cadouasul meu, sper sa va vegheze, pe voi si pe bebei vostri si sa va ganditi din cand in cand si la mine
Iar pentru celelalte care nu au putut veni la intalnire din diferite motive[flo3]

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Neatza fetele!!!!
Am fost la echo...dar inca nu au montat aparatul......asa ca se amana pe maine...uffff
Am pus pozele de la intalnire...sa vedem daca este bine cum am facut...

sadicutza 29+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm

Mergi la inceput

Mai fetelor unde trebuie sa intru sa vad pozele?In adresa nostra de mail, mai precis.....ca eu nu reusesc sa vad nici o poza

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetele...fac o mik pauza...

Am facut 2 poze la lucrul meu de pana acum... Urmatoarea poza va fi cand e gata...

Hai ca acum ma apuc sa le uploadez...

Apropos de uitat la noi in reustaurant... A FOST COMIC RAU!!! N ustiu daca toate fetele au observat dar cred ca nu a fost persoana care sa nu se uite zambind la noi, ba chiar m-a impresionat mult privirea unei fete de vreo 17-19 ani...de la o masa vecina care se uita cu zambetul pe buze si atat de incantata... SUPEEER... Ce sa mai... chelnerul a fost oricum CEL MAI DE COMA... mereu putin stresat sa ne faca pe plac!!!

REVIN CU POZE de la lucrul meu...

Aaaah...era sa uit....

POOOHY, poti sa-mi explici mai detaliat miscarea respectiva pentru a face impletitura aia... de care te intrebam si aseara... ca m-am chinuit dar nu am reusit.... si in final am ales alta joc de model... Dar la urmatorul pulover... as vrea sa fac cu impletituri Mersi

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sadicutza trimite-le, te rog si pe adresa de mail comuna sa le punem in albumul foto.

Dideip intra in photos.yahoo.com cu user name si parola de la mailul nostru comun si ai acolo un folder Intalnire pizza hut.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sadicutza, ce frumos apar pozele... e un program special??? Sa nu razi daca par mai blonda la ora asta.. .dar apar super ca lumea... in fereastra respectiva...

Dideip... nu v-ati omorat oricum cu intrebatul, stai linistita!!! Pozele sunt in albumul comun... cum a zis si Mica, si trebuie sa te loghezi...

Am pus si eu poze cu ce am lucrat pana acum:

POZE

Ce zicetzi?

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Da Andrada dar nu ai vazut ce fata fericita a avut cand a vazut ca i-am dat o "atentie destul de bunicica"de aproape 400 Rol si ne mai poftea pe la PizzaHut, dar saracul de nu l-am stresat

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput