Vacanta Spania
Poate s-a mai scris undeva despre acest subiect ,dar nu stiu eu.
As dori sa plec anul acesta in vacanta in Spania,dar nu stiu unde.Daca ma poate ajuta cineva cu ceva indicatii ar fi ok.
Multumesc
Raspunsuri
olim spune:
[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89130]
sau poate asta:
[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73455]
mihaela_s spune:
Noi am fost in vara, anul trecut, iti scriu pe surt: Madrid-2 zile, Costa Blanca-10 zile la mare si soare apoi Barcelona 2 zile. Daca te intereseaza, pot sa-ti dau amanunte.
Mihaela si fetele mele
Vali 64 spune:
MIHAELA daca esti draguta pe mine ma intereseaza foarte mult impresiile despre Costa Blanca!
Imi doresc foarte mult sa ajung in vara aceasta la mare in Spania si sa vizitez Barcelona, Madridul, ... Spania este visul meu de cand la scoala din clasa a 2-a am studiat spaniola!
mihaela_s spune:
Vali, Angela, pentru inceput am sa specific ca noi am fost in Spania insotiti de sora mea, ea a platit toata distractia, nu prea pot sa-ti spun preturi. Am stat in www.lmellows.co.uk/favorite.htm" target="_blank">Torre de la Horadada un "satuc" pe malul Marii, plin de case de vacanta englezesti, majoritatea de inchiriat. Noi am optat pentru asa ceva, avand in vedere ca am fost 6 adulti si 2 copii. Totul in jur e pe acelasi stil, sunt sigura ca se gasesc case, apartamente pe toata coasta la preturi acceptabile. In satuc era un supermarket unde preturile ne-au uimit de-a dreptul! Am facut multe cumparaturi, pentru ca au fost zile in care ne-am gatit noi. Am avut 2 masini inchiriate asa ca am avut libertate de miscare, am colidat mult pe Costa Blanca. Am descoperit o laguna, foarte aproape de noi, un paradis. Plaja foarte curata, nisip excelent, o apa limpede cum n-am mai vazut la mare, ca in piscina. Un paradis, ce mai! Daca ar fi sa mai merg, acolo as cauta un apartament, cu siguranta! Si plaja din satuc era curata, dar apa nu era foarte limpede.
Apoi am mers si am vizitat Alicante, mai in fuga si am fost chiar si la Benidorm la plaja. Benidorm e luxul Costei Blanca, dar e aglomerat ca orice statiune vestita. Insa e frumos si scump probabil. Intr-una din zile am fost la www.spanish-fiestas.com/benidorm/aqualandia.htm" target="_blank">aqualandia, intr-alta la www.terramiticapark.com/en/index.htm?EN" target="_blank">Terra Mitica 2 locuri pe care ti le recomand cu cea mai mare caldura! Nu se poate povesti, trebuie sa vezi. Ambele sunt in Benidorm.
Intr-o seara, parca dupa Terra Mitica am mers pana la www.benidorm-spotlight.com/costa-blanca/guadalest.htm" target="_blank">Guadalest, un loc special pentru spanioli.
Nu stiu ce sa-ti mai spun, daca ai intrebari, cu cea mai mare placere, am sa-ti raspund.
Poze din aventura noastra poti vedea aici. Apoi casa din Torre, madrid si Barcelona.
Mihaela si fetele mele
danutz spune:
Angela, eu as zice sa te hotarasti ce vrei, adica ori sejur ori tur, fiindca e cam greu sa faci si una si alta. Sejur, nu pot sa sfaturi, nu am fost niciodata interesata, tur insa...recomand Barcelona, Valencia, Sevilla, Madrid, dar in asa fel incat sa ai timp sa le vezi. (Exp. am stat 7 zile in Barcelona in vara lui 2005 si tot nu am vazut tot ce era de vazut!!!)
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
CORNELIAP33 spune:
Asa cum spunea si danutz trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci. Spania este foarte mare si nu vei reusi sa vezi tot nici in trei luni.
Noi anul trecut am stat doua saptamani, o saptamana la plaja pe Costa Brava si o saptamana intr-un orasel langa Barcelona(unde avem rude),vizitand Barcelona si Montserrat. Dar cele trei zile petrecute haladuind prin Barcelona mi s-au parut obositoare si mai mult am realizat cat de multe ar fi de vazut, si am suferit enorm ca nu-mi ajunge timpul.
Asa ca daca vrei plaja si odihna, alegeti o statiune draguta pe una dintre coastele lor si lasa vizitatul cu alta ocazie.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
olim spune:
daca vrei doar plaja si putina vizita, atunci cauta plaja de sud, adica Costa de Almeria sau Costa de Sol, si vei avea o vacanta reusita.
Daca vrei poti inchiria un mic apartament la plaja, daca imi spui cate zile si cate persoane , iti pot cauta unul ieftin, ca ma ocup cu asta