Vacanta Spania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

in ce perioada vrei sa fie si cat timp?
Sa stii ca iesiti mai ieftin daca inchiriati un apartament cu 2 dormitoare, decat un hotel.Plus ca zonele de care iti vorbesc is la plaja.

Mergi la inceput

a, pe o 15 zile este cam 1000-1200 de euro, cazarea, dar o gasesti pe o saptamana la 500-600 de euro tot apartametul cu tot inclus, lumina, apa.Si sunt apartamente noi, la 150 m de plaja, cu tot ce ai nevoie in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La apartamentele astea ti se face si curatenie, schimbat asternuturi, prosoape sau nu? Si cat de des? Ca la 15 zile...

(Pe mine ma intereseaza pt la anul)

Mergi la inceput

nu iti schimba asternuturile, astea le faci tu, la fel si curatenie.E exact cum ai inchiria o casa pe o perioada scurta, deci nu e hotel

Mergi la inceput

OK, merci. Deci iti aduci de acasa asternuturi si prosoape?

Mergi la inceput

pai nu ti le aduci de acasa.Am spus ca primesti casa completa, dar nu o sa iti vina proprietarul sa ti le schimbe, sau sa le spele, la asta m-am referit.
Aici cand dai o casa in chirie, o dai cu toate lucrurile de menaj, de la prosoape, pana la perne , linguri, oale, cratite, farfurii, fier de calcat, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, televizot, etc.Dar curat si schimbat prososape ti le schimbi tu, ca ei iti dau in general 2-3 seturi din fiecare.
Daca vrei sa iti faca curat uin camera si sa vina in fiecare zi sa iti schimbe patul, te duci la un hotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, asta n-am specificat, asa a fost si in vila in care am stat noi. Am gasit asternuturi, prosoape, perfect curate. Insa curatenia, spalatul vaselor, facutul mancarii si restul au cazut in sarcina noastra. Poate nu e o vacanta super-clasica, si eu eram obisnuita sa mergem doar la hoteluri unde ai lenjerie schimbata zilnic sau aproape zilnic(dar nu in hotelurile romanesti din pacate) si sa merg la masa la restaurant, dar sa stiti ca a fost OK si asa. Poate pentru ca am fost mai multi adulti-mama, sora, matusa si nu a cazut doar in sarcina mea preparatul mancarii, spalatul si copiii. Am mancat in cateva seri si la restaurant, chiar acolo in "satuc" si a fost super. Sigur ca nu ieftin, dar asta se stie.

Angela, asa cum zice olim, e perfect sa mergeti asa daca crezi ca nu vei gati, spala si curata mereu, ca sa te simti si in concediu, nu doar ca acasa. Si pe langa plaja, iti recomand, daca puteti si putina distractie, cauta pe internet, sigur sunt aquapark-uri mai peste tot in apropiere de plaja. Sunt sigura ca orice parte a coastei spaniole e superba.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Olim, apartamentele cu 2 dormitoare au si living? asta e pretul n sezon? m-ar interesa mai multe detalii, gen zona, posibilitati de luat masa, transport, conditii... inca nu suntem hotarati, dar ne-ar tenta o vizita in spania, atata doar ca vom fi doua familii fiecare cu copilul (2 ani) si incerc sa-mi dau seama cum ne-am descurca.
mersi

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si noi vrem sa mergem in oct-nov la Barcelona, dar fara copii, nici nu ma gandesc sa-i iau. Noi vrem sa mergem mult pe jos, sa vizitam, nu sa mergem la plaja. Am cautat azi oferte de avion si cazare dar nu au aparut cele pt oct-nov, mai astept.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput